בצער רב!!!...

chaosoda

New member
סתום ת'פה ת'הומו שלא מבין בגרוש!!..

כן יש אנשים רק בית ספר מיוחד יכול לעזור להם אז סתום ת'פה ולך תתפרק עם קומפרסור
 
ואותם אנשים, אם הם היו נכנסים לכל

השיעורים, לומדים לפני מבחנים כמו שצריך ומכינים שיעורים לא היו יכולים להצליח בבית ספר רגיל?
 

chaosoda

New member
תגיד לי מה אתה סתום!!!!...

יש אנשים עם הפרעות למידה (דיסלקציה ,דיסקרפטיה וכו..) שרובם לא יכולים ללמוד בבית ספר רגיל כי אין לבית ספר תיכולת לתת להם יותר צומת לב והקשבה שהם צריכים!!, והם הם היו יכולים ללמוד במיסגרת רגילה אז תאמין לי שהם היו עושים זאת, כי אף אחד לא רוצה שבתעודת בגרות ובתעודת גמר יהיה רשום לו חינוך מיוחד אבל אם אין ברירה אז עוברים. אבל נכון יש אנשים שיכולים ללמוד בבית ספר רגיל והם לא אז זה כבר טעות שלהם!!. ואם כל הילדים בארץ היו יכולים ללמוד בבית ספר רגיל אז למה עשו ביתי ספר לליקוי למידה??!! סתם בישביל הכיף?.
 
אנלא מדבר על ילדים עם הפרעות כאלה

רוב התלמידים שם הם לא עם בעיות דיסקלציה וכו', ואם כה אז לא במצב כל כך קשה. רוב האוכלוסייה שם היא פשוט לא רוצה ללמוד.
 

chaosoda

New member
ת'מזיין בשכל!!!! יווו אין לך טיפת..

היגיון!!!, אז בוא תלמד משו חמודי.. אנשים שרוצים להתקבל לבית ספר לחינוך מיוחד צריכים לעבור דבר שניקראה "ועדת השמה" , הועדה בודקת מה בדיוק הקשאים שלך (אם בכלל) ואיזה עזרה אתה צריך ולפי זה הם קובעים אם אתה מתאים לבית ספר המסויים שאתה רוצה לעבור אליו, אם הם קובעים שאתה מתאים אז המועצה צריכה לשלם 60% מהתשלום השנתי לבית ספר. אני יתן לך דוגמה: בבית של תמר משלמים משו כמו 18 עד 20 אלף לשנה המועצה משלמת 11 אלף (בערך) מכל זה, מה שבדרור אתה משלם משו כמו 1.5 אלף לשנה!!.
 
שוב אני מציין

אני לא אומר את זה בתור עובדה אני אומר את זה מהסתכלות מהצד... ואני לא באמת חושב שבבית של תמר בחוף השרון כל התלמידים בעלי קשיי למידה כאלה ואחרים.
 

chaosoda

New member
הם לא היה להם קשיי למידה לא היו..

נותנים להם להכנס לשם!!!
 

YaLdoNet 4 EveR

New member
מאגניב לך..

אח שלי למד שם, זה ביצפר די טוב לדיסלקטים ולמתקשים בלמידה עד כמה שהבנתי.. תהנה
 
למעלה