בצער רב!!!...

chaosoda

New member
בצער רב!!!...

טוב אז זה ככה עכשיו זה סופי שבעוד 3 שבועות אני עוזב ת'בית ספר ועובר לביצפר במשמר השרון (ליד הסאגה פרדו) לבית ספר קוראים "הבית של תמר" אז רציתי להגיד לכולכם (במיוחד לדסי) יש לכם שלושה שבועות לעשות לי את הערמת חזרזירים הכי גדולה שאפשר כי זאת תהיה הפעם האחרונה ולתלות לי ת'נעלים הכי גבוה שאפשר!! נ.ב אמרי נו ת'בא איתי!!!

chaosoda

New member
יש לך משו נגד הבית של תמר!!..

אין לי מושג מי את\ה אבל דבר אחד יש לי להגיד לך, יש אנשים שמוכנים לעשות הכל כדי לקבל בגרות גם אם זה על חשבון זה שלא תראה יותר תחברים כל יום!! אנשים עם בעיות קשב וריכוז וקשי למידה ה"בית של תמר" הוא בית ספר לאנשים כאלה שבונה לך מתכונת למידה אישית אז תאמין/י שלאנשים מסוימיםזה כן הישג מרשים!!! למשל: מר אהוד מנור אמר לאח שלי שבדרור הוא לא יעשה בגרות ושהוא בקושי מתאים לחשמל או מינהל אח שלי סיים את הבית ספר (הבית של תמר) עם תעודת בגרות מלאה!! אז קצת טקט לא יזיק לך!!!

אנלא מבין איך טקט קשור לעניין

אני למדתי בשפיים, שזה ליד הבית של תמר, ואם כל הכבוד, לא כולם יכולים להצליח שם, יש המון גורמים שיפריעו לך מנקודת המבט שלי, בתור תלמיד מהבצפר ליד.

chaosoda

New member
ניפתח עוד "סניף" במשמר שהשרון!..

וכן נכון יש שם גם גורמים של סמים וכו.. אבל הבית ספר הזה פתח להרבה אנשים עוד הזדמניות לעשות בגרות

ofrikit

New member
מה הקשר לטקט?

ולמה אתה מספר את זה כאילו זה איזה ספור גבורה?!

Lorelai

New member
גם את דמיינת אותו עומד לפני הבית של

תמר ועושה פרסומת?
סתם, רן- תהנה ו.. אתה עדיין תהיה בפורום?

CatchMeToo

New member
וואי סתום ת'פה כבר יא מפגר...

כל הודעה שלך אתה מראה כמה אתה טיפש, אתה רק מוכיח לי שהשיפוט הראשוני שלי לגבייך היה מוצדק. סתום ת'חור כבר אתה ילד מסכן.. (יותר מבנשלום:)

כל הכבוד

את מוכן להאיר את עיניי ולהראות לי איפה הראיתי כמה אני טיפש? כמובן שהחלק של הילדים המיוחדים היה בצחוק... למקרה ולא הבנת ודעתי האישית היא שכל בן אדם יכול עם מעט משמעת עצמית להצליח יפה מאוד בכל שיטת לימוד, בלי צורך ביחס מיוחד (כמו אקסטרני והבית של תמר, במקרה ספציפי זה).

למעלה