גולשת תמיד בשמחה
Well-known member
איך תפנקו את הנכדים בחנוכה?
אני לא סבא , אבל אשאל את אחיאיך תפנקו את הנכדים בחנוכה?
מעולה, תשאל ותעדכן, ודאי לאחיך יש תשובה טובה.אני לא סבא , אבל אשאל את אחי![]()
מתנות כמובןאיך תפנקו את הנכדים בחנוכה?
מתנות. בעייתי יש להם הכול.מתנות כמובן. אבל גם לילדים...
ממנהג בית הורי היה למלא סל שלם במתנות בערב חנוכה הראשון ולאחר מכן כל ערב לתת עוד משהו אחד. כמובן שהמתנות, ודאי של הערב הראשון, לא היו יקרות במיוחד. מדובר היה באמת בעשרות מתנות. לכל אחד מהם צורף חרוז של 'איש החנוכה'. אנחנו משתדלים לקיים את המנהג הזה גם עם ילדינו, על אף שכיום זה יותר קשה (הילדים פחות פתוחים לקבל 'פיצ'פקס' ומה שבאמת מעניין אותם, לא ניתן לקנות בכמויות בגלל המחירים).
המתנות בשלב שדיברתי עליו (של הסל המלא) היו פיצ'פקיס. דברים כאלה שלא באמת צריכים או חסרים למישהו, אבל עדיין נחמד לקבל. כאמור מתישהו הגיל משתנה וזה כבר לא כ"כ עשה לנו את זה. אבל בוודאי שבגילאים הצעירים זה עבד מצוין.מתנות. בעייתי יש להם הכול.
באמת סתאםםם הצלחת להפתיעה
לילדים לא חשבתי לקנות מתנות.המתנות בשלב שדיברתי עליו (של הסל המלא) היו פיצ'פקיס. דברים כאלה שלא באמת צריכים או חסרים למישהו, אבל עדיין נחמד לקבל. כאמור מתישהו הגיל משתנה וזה כבר לא כ"כ עשה לנו את זה. אבל בוודאי שבגילאים הצעירים זה עבד מצוין.
חיסון לקורונהאיך תפנקו את הנכדים בחנוכה?
באמת סתאםםם הצלחת להפתיעהחיסון לקורונה
סתםםםםםם.............
יש לי תודה לאל שתי נכדות גדולות שהקטנה מהן סיימה זה עתה את השירות הצבאי שלה.איך תפנקו את הנכדים בחנוכה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.