בצהרי היום

principeza

New member
אתה ..

מה התעוררת פתאום? סתאאאאאאאאאאאאאאם. בוקר טוב . 'תגעגעתי!

שבילאי

New member
בפעם

האחרונה שבדקתי 100 רגל היו בערך 30 מטר ו100 קשר היו בסביבות 180 קמש נכון שססנה 172 יודעת לטוס לאט ונכון שמירשה טיסה חריג יותר קל לקבל בשבתות ואם לקולרגול ידע בתעופה אני מצדיע וממליץ לו לקחת סיבוב על אז"מ עמ שיבין מהי פצצת אנדרנלין המשתווה אולי להרד הרד אנדורו (אני יכול לעזור במימוש הפנטזיה)

100=30 כמובן טעות כתיב שלי אך טעות

בידך 100 קשר אווירי אינם כ100 קשר ימי שם באמת הנך מכפיל ב1.8 להבדיל מ1.6 ...YYYY מה תיקנתי טייס ? מה אתה מהחותמים על המכתב ?

שבילאי

New member
נו באמת

קולרגול הרי אינך מצפה שאלבין פניך ברשת הרי אציל אתה ואצילים דיבריהם חקוקים אך עמ להרחיב השכלתך קשר בהגדרתו הוא מייל ימי 1.8 {knots( ןמי"ש הוא מייל יבשתי המופיע בספידומטרים של מכוניות וחלק מהאופנועים והוא בערך 1.6 קמ ולא אני לא חותם על מכתבים ולא על ערבויות

../images/Emo2.gifמה זה שיח חרשים ? ומה אמרתי ?

מה יהיה פעמיים שאתה מתקן "טעות" שלמעשה היא בדיוק מה שאמרתי אז לפיכך הנני מבין כי 1.הנך דמות הזויה שהעיקר לכתוב 2.בזה הרגע הכרזתי עליך זופאפאפנה 1 הווי אומר מלחמה

שבילאי

New member
מלחמה?

כנראה התעוררת לא מזמן קשר הוא אותו קשר גם באוויר גם בים וגם ביבשה וזו יחידת מהירות השווה 1.8 קמ אני ממליץ לעבור לפיגמת חורף כנראה היה לך קר בלילה ולא ישנת טוב ואם במלחמה אתה חפץ אז בחר לך נשק זירה וקהל וקדימה רק תודיע לי אני להזכירך עם xt

הספרנית

New member
אז מה בעצם אתה רוצה לומר?

שאתה יותר זקן מקולרגול ולפיכך את רוכב יותר טוב? האם אתה טוען בככל שאדם נושא עימו יותר שנים כך הוא משתבח יותר? ומה עם ניסיון? הנה, תראה את הספרנית... בת 91 והיא כולה נזירה יהודיה

שבילאי

New member
המשוואה

בין זיקנה לניסיון לא מחזיקה מים אין לי מושג מה גילו של הקולרגול ואני מניח שהוא רוכב יותר מיומן ממני אני רק חושב שעינוי סיני הכולל סבלות במעלה תלול ככל שיהיה לא ממש עושה לי את זה וכל המלצתי היתה לא להיכנס עם הראש בקיר זה הניסיון שלי כל טוב

לא רלוונטי נשמה...

לא ניתן להסביר לגויים (שבילאים) תענוג אנדורו מהו במילים. רק ההתנסות עושה זאת, וגם זה בא רק ורק לאחר מספר רכיבות כשבראשונה הוא יקלל את מי שהוליד אותו, וכוונתי למסלול אנדורו זורם ולא לאתגרים בלתי אפשריים.

למעלה