בצהרי היום

שבילאי

New member
בצהרי היום

היה עימות חיוור לעומת ההתרסה שאני עומד להשמיע כאן ובכן לובשי פיגמות ומלחכי עשב שכמותכם התאורים הציוריים שלכם ו כמיהתכם הארוטית למכונות שלכם אשר אותיות ומספרים משונים מעטרים אותן והכיבושים הבלתי מובנים של שבילי הירבועיםועכברי השדה הביאו אותי בבוקר מעונן משהו לכתוב לכם האצילים והיועצים למיניהם כי אותי לימדו שממציא האופנוע באשר הוא יצר אותו עמ להגיע מנקודה לנקודה תוך יתרונות מובנים על רכב אחר עם השנים התפתח הכלי וניתן לגמוע מרחקים נאים גם בשטחים לא ממש קונוצניונליים אבל בשום מקום לא כתוב שיש למישהו ותהיה הפיגמה שלו צבעונית ככל שתהיה את הזכות להפריע את מנוחת הצבים התנים וקיני הנמלים עמ לעשות איזה קמ וחצי בחצי יום ועוד לשרוף אלף קלוריות בשביל זה ועדין לא חישבנו את הדלק אין אני גדול הרוכבים ואין לי בעיה להיות סנשו פנצו נושא כליו של דון קישוט איש למנשה ובלבד שיובטח לי שאגיע ליעדי מהפורום ממנו אני מגיע שופטים טייס טוב בעיקר לפי גילו אם הוא בא בימים ושרד תקלות וחרומים סימן שהוא בסדר אז יאללה מספיק עם התאורים הלקוחים כאילו משפה אחרת האצילות בדרך כלל מוענקת ולא נלקחת עי כל מי שמחליט שהוא כזה גימעו לכם מרחקים עיקפו את המכשולים ואל תיכנסו עם הראש בקיר זה מה שלימד אותי ניסיוני אחרי גרוסו מודו יותר מעשרים שנות רכיבה בשטח גם גילרה מרוטה יכולה להגיע כמעט לכל מקום תלוי מי מדבר איתה לפני הטיול ובמהלכו ועכשיו ראו הוזהרתם אם אקבל את התגובה המגיעה לי מיכם לא אהסס לגייס את בחירי השנונים מהפורום האקלוסיבי המבורך באצילים אמיתיים עמ לשסותם בכם כל טוב בכוונה אין פסיקים ונקודות וזאת עמ שתתאמצו קצת אתה הבנת את זה שכן?

../images/Emo2.gif אני באמת לא טרחתי לקרוא הכל

אה ועוד משהו לא הבנתי כלום!! בפורום שטח אני אהייה מנומס וקוראקטי כאן , כאן אני לא אהסס ! שים לב חביבי

הכפפההלכה לאיבוד ../images/Emo67.gif לא הבנתי

כלום , ובאמת ללא פסיקים ועוד שאני שותה קפה בוקר קשה לי להתרכז אולי תן תקציר

שבילאי

New member
גם

אני עם נס ביד סתם קמתי עם רוח קרב מזג האוויר תקע לי את הפרנסה הבוקר אז החלטתי להתקוטט קצת ומה לעשות אתה הקורבן ובלי שום קשר אני מתמיד לקרוא בפורום ומאד נהנה ודרך אגב לדעתי יותר מהנה לאכול אבק בשטח מאשר לגהץ את השמיים בוקר טוב

שבילאי

New member
לשמים

כאשר בדקו בפעם האחרונה לא היה גבול מבחינתי עדיף גובה נמוך אבל מהר

כמה מהר והכי חשוב כמה נמוך אתה

מוכן לרדת
ולכל הסוטים לא "הנמוך" ההוא את זה אני משאיר לפורום "דובים גאים "

אוקי נצא מתוך הנחה שהיות ו100 קשר

160 קמ"ש ו100 רגל זה 300 מטר וע"פ ספר חוקה אתה ראשי לנוע בגובה מינימום של 300 רגל מעל פני הקרקע וגם זה רק באישור מיוחד ורק בשבתות . ובנורמל אתה מחוייב לנוע בנתיבי טיסה מאושרים בלבד (הגבוהים פי כמה . לגבי המהירות ממה שאני יודע מטוס מסוג ססנה יכול לטוס במהירות מנוכה מאד עד 50 קשר מבלי "לפול" ועכשיו באה השאלה הגדולה מאיפה לקולרגול ידע בתעופה ?

principeza

New member
אם אתה צרפתי

אני רוסיה! ואתה יודע מצויין שרחוקה אנוכי מלהיות רוסיה.

אהלן סבטלנה !! כבודו אזרח של זוללי

הצפרדעים , נולד בפאריס , דובר צפרדעית רהוטה , אוכל צי'פס עם חרדל , שונא אנגלים ומעט אנטישמי מה זה אומר?

למעלה