בפרק האחרון היום....

הי

חשבתי שאת מבלבלת בין איילה לאיילת (זורר). את מדברת על ה"גלגלון" והליכה על קורה שאיילה עשתה על הספה של ראובן? זה מאחד הפרקים שהיו בימי שלישי של איילה. לדעתי הרסת את החתימה שלך
כל המקוריות היא לשים ציטוט מ"שיר השירים", לא מסתם שיר.

MommyHug

New member
אני גם חושבת שזו המטרה של הקטע הזה

כדי להראות שהוא לא הרס לה את החיים אלא דווקא פעל לטובתה.

MommyHug

New member
ויותר מזה-

ניסו להראות לנו שזה טוב שהם לא מימשו את הפנטזיה הזו כי זו בעצם כן הייתה רק "התאהבות" או העברה אירוטית ובעצם לא היה קשור לראובן אלא להיסטוריה שלה, כמו שראובן אמר.

אני חושב...

שקשר רומנטי בין ראובן לנעמה הוא לקוי בהחלט, הרי נעמה היא מטופלת שלו - היא לא באמת מאוהבת בו, זה לא קשר בריא, הרי אתם רואים כל תגובה ותגובה שלה לוידויים הרומנטיים שלו... היא נורא רגשנית ולא בריאה נפשית, לא יציבה ומפתחת תלותיות במטפל שלה... ראובן בהחלט עשה את הדבר הנכון, הוא היה צריך להתנתק ממנה ולתת לה להמשיך בחייה עם אברי.... (היא לא צריכה להעביר את כל החיים שלה בטיפולים פסיכולוגיים עד שתבין שכל חייה עברו לנגד עינייה), וקשר רומנטי עם ראובן הוא לא בריא ולקוי ! לדעתי זה היה מאוד אנוכי מצד ראובן להתוודות על הרגשות שלו, למרות שאפשר להבין אותו, כי הוא צריך להבין שהוא לא בשבילה, ושהיא לא בשבילו... הוא ניסה להגשים פנטזיה על חשבונה ! הסוף אמנם מעיק, עצוב, מכעיס ומאכזב מאוד שהחיים צריכים להיות כך, אבל החיים צריכים להיות כך.

sharonalo

New member
צודק בהחלט!

אנוכי ביותר מצד ראובן להודות על רגשותיו כלפיי נעמה, במה הוא תרם לה בוידוי על רגשותיו, חוץ מאשר בלבול נוסף? נעמה הגיעה אליו כדי לטפל בבריאותה הנפשית, שהיתה לקויה ממילא ולכן חמור מאוד שראובן,במקום להוציאה ממצב זה, הביא אותה למצבים לא בריאים נפשית בשבילה!

גKיה

New member
התרומה

הנה גם לי יש רגשות כלפייך כמו לדייב, או במקרה אחר לאבא, אבל אני לא עושה איתם כלום.

למעלה