בפעם השניה...
בס"ד אני לא כ"כ יודע איך להתחיל... אז פשוט אכתוב כמה שיותר לעניין. אז כך יש לי חברה כבר שלושה וחצי חודשים ואני מאוד... אוהב אותה. אנחנו בני 17 וחצי ועולים לכיתה י"ב. בעזרת ה' אנחנו מתכוונים להתחתן בגיל 21... (הלוואי...). ביננו אנחנו שומרים נגיעה, אבל היא לא שומרת (רק לחיצת יד עם אחרים לא יותר) אבל זה לא כ"כ העניין. היא אומרת לי וגם אני יודע שזה כ"כ קשה לה כל הענייו הזה שלשמור נגיעה... אני כזה א-ו-ה-ב אותה... אני כזה מ-פ-ח-ד עליה... אני כזה ד-ו-א-ג לה... היא פשוט כזו יקרה לי שבלעדיה אהיה כזה עצוב...
מניסיון
{פעם אחת יצא שנפרדנו, ולאחר 5 חודשי חזרנו... (זה די מורכב)} כשאני מדבר איתה על חתונה אז היא באמת רוצה בזה, אבל בכאב רב היא אומרת שאנו לא יודעים מה צופנים לנו החיים והכל יכול לקרות... אבל אני כ"כ יודע שאם באמת רוצים אין דבר שיוכל למנוע זאת ממנו... (כמו נגיעה, וכל דבר אחר...) פשוט ליהיות יחד באש ובמים... אני כזה מוכן לוותר על הרבה ואולי פשוט על ה-כ-ל כדי ליהיות איתה יחד... ושלה יהיה טוב... יש מישהו שיודע על ספר שיוכל לעזור לנו בתור חברים לדעת איך ליהיות יחד בצורה הכי טובה... לנצח... כל ספר פשוט הכל... ??? מה אני אוכל לעשות כדי שתמיד ניהיה יחד...? מה אוכל לעשות בכדי להבטיח זאת שתמיד ניהיה יחד? אני כזה מ-פ-ח-ד שנפרד.........................
בס"ד אני לא כ"כ יודע איך להתחיל... אז פשוט אכתוב כמה שיותר לעניין. אז כך יש לי חברה כבר שלושה וחצי חודשים ואני מאוד... אוהב אותה. אנחנו בני 17 וחצי ועולים לכיתה י"ב. בעזרת ה' אנחנו מתכוונים להתחתן בגיל 21... (הלוואי...). ביננו אנחנו שומרים נגיעה, אבל היא לא שומרת (רק לחיצת יד עם אחרים לא יותר) אבל זה לא כ"כ העניין. היא אומרת לי וגם אני יודע שזה כ"כ קשה לה כל הענייו הזה שלשמור נגיעה... אני כזה א-ו-ה-ב אותה... אני כזה מ-פ-ח-ד עליה... אני כזה ד-ו-א-ג לה... היא פשוט כזו יקרה לי שבלעדיה אהיה כזה עצוב...