בפעם השניה...

tamarhp

New member
רונן..

לצערי אני מכירה את ההרגשה שלך מקרוב. מאד מקרוב. אולי מוקדם מדי לחשוב על חתונה. יכול להיות שהיא מפחדת לחשוב על זהץ תנסה לדבר איתה, להבין מה בדיוק הסיבות שאולי לא. האם הבעיה היא בך, בגלל הנגיעה, בגלל הגיל, או משהו אחר. אתה חייב, אבל חייב!! להכריח את עצמך לחשוב שמתישהו יכול להיות שהקשר יגמר. לא בטוח, אבל אולי. אתה חייב!! אתה רק בן 17, אסור לך להיכבל אל מישהי (למרות שאני מקנאה בה שיש לה מישהו שאוהב אותה כל כך.. היא צריכה להעריך את זה..). אני חושבת שכדאי, כמו שללי אמרה, לעשות הפסקה או לפחות להיפגש ולדבר קצת פחות, להגביל את הזמן שנמצאים ביחד, ובסוף כיתה י"ב למבחון שוב את המצב. אין לך הרבה ברירות. אתה יכול להמשיך במצב הזה, אבל אז תמשיך להתייסר - עד הרגע שתחליטו להתחתן (וזה לא יקרה בקרוב ממש..) או להיפרד. עדיף שמעכשיו תרופפו טיפה את הקשר, כך שאם ח"ו תגיעו למקרה השני - יהיה לשניכם יותר קל. ודרך אגב, כבר אמרתי ברוך הבא לפורום?

lali37

New member
אני חוזרת...

אני יודעת שזה קשה ואין פה ענין של בסדר או לא אבל פשוט, בשבילך... זה יהיה טוב, אני חושבת, אם תעשו פסק זמן קטן, או, כמו שתמר אמרה, תדברו פחות /תפגשו פחות....

שרוך

New member
או קיי

בס"ד הי אח שלי אויש אתה כזה מסכן !! רצוי שתענה לכולנו האם היא חושבת כמוך ואז רק נענה אבל בלי ככה כי אולי אני לא יענה אז !! אני לא חושב כמו ללי כי זה קשה לאהוב משהי להפרד ממנה ואז אחרי שנה לראות מה קורה כי זה קשה זה לא יהיה אותו דבר לטוב !!!!! ולרע !! אם אתה רוצה עזרה אולי אני טיפה קטן ממך !! לא הרבה רק 9 חד' אז תפני אלי במסרים אבל אני ישתדל לענות בהקדם אולי לא בשבוע הקרוב !! צום קל אל תשבר !!! וזה יעבור בעזרת ה' זה רק קטע משבר שרוך

למעלה