בפעם הבאה

odedee

New member
אתה תסלח לי, נכון?

אני פשוט מתפוצץ מצחוק, הרב עמאר מציץ לחיות

odedee

New member
אצלי הוא כן נפתח

וחוצמזה מה את מתפלאת? את אישה!

גנגי

New member
חכם! אתה גם ראית אותו קודם,

אז אתה מראש יודע מה כתוב בו! אמרתי שאצלי הוא לא נפתח. עכשיו בשביל הפי-סי ובשביל להוכיח שאין לך כלום נגד נשים סטרייטיות שמתגוררות בארץ הקודש, יאללה תביא קישור פתיח.

odedee

New member
תשמעי

אני לא אשם בבעיות שלך! כשאני לוחץ על הלינק ששמתי קודם, זה עובד. ומי אמר שאין לי כלום נגד נשים סטרייטיות מארץ הקודש? זו הנחה שיש לאושש. ~אגב, יש לי מקינטוש~

גנגי

New member
אתה מסוגל ליותר.

גם זה לא נפתח.
עכשיו כבר ברור שיש לך משהו נגדי.

odedee

New member
למה, מה קשר?

הענין הוא שהארץ הוא עיתון לאנשים חושבים.

odedee

New member
דבל אוף

לאושש? לקושש. מתי יוצא ל"ג בעומר השנה?

סלסרו

New member
אין לי מושג למה הוא הולך להציץ להם

מה הקשר בין זה למעלה גרה ETC? אבל אם אתה מחפש דברים שנראים אבסורדיים בדת, ממש לא בעיה למצא...

ro99

New member
הכר את האוייב

לעמאר יש חבר חדש. למי מאמינים כבר? מתי לחילונים בארץ כבר יהיו ביצים?

ניתושית

New member
בפקודת היו"ר קפצתי לבקר

בעקבות שיחה עם עודדי על השאבעס והזמנתו לשרשור הזה להלן מסקנותי: הפרדת דת ומדינה היא הכרח המציאות, אבל לא מאמינה שזה יקרה בימינו. צריך לקום מטה מאבק לזכויות החילונים. ככל שיוותרו וישתקו למשפטי המחץ הקדמוניים והפולסות ד'נורא נגד ראש הממשלה, נגד ההומואים, נגד הנשים וכן הלאה, המצב יילך ויחמיר. מישהו חייב לקום ולהפסיק את המגמה להחזרת עם ישראל לימי הביניים ולתקופת החושך. איני מבינה גדולה בתורה, אבל מכירה את הדיבר "ואהבת לרעך כמוך" ויש את "אדם באמונתו יחיה" למה אין איש אחד בכל המחנה חובש הכיפות שלא קם להגן על הבסיס שלנו כבני אדם? על אהבת הזולת? אני יהודיה חילונית חרדית וגאה שלפעמים מתביישת שאני משוייכת לאנשים שונאי האדם האלה.

למעלה