בפעם הבאה אצליח יותר!

בפעם הבאה אצליח יותר!

לפני שלושה שבועות לערך הנחתי בפני חברותיי ערב חדש שלי. ערכתי כמעין פיילוט - מתנה עבורן, התנסות עבורי. הערב לא היה מוצלח במיוחד מבחינתי. כשלתי כמנחה, ושכחתי אי אלו פרטים במהלך הדרך ובעיקר בתחילתה. אני שמחה עבורי שלא הלקתי את עצמי וכדברי לואיז היי עודדתי אותי על מה שכן השגתי ושיננתי לעצמי כי בפעם הבאה, אלמד מן ההתנסות ואצליח הרבה יותר. שלשום הנחתי את הערב הזה בפעם הראשונה בחוץ, זאת אומרת הנחתי את הערב במסגרת עבודתי. ההצלחה היתה כבירה! כל כך שמחתי :) אם על ההצלחה ואם על עליית המדרגה מבחינתי, ההצלחה האישית שלי במטרה שהשגתי לעצמי. כמה נפלא לא להלקות את עצמי, כמה טוב היה שעודדתי את עצמי ובחרתי בדרך של צמיחה ולא בדרך של אכזבה אישית איך אתן מתמודדות עם המדרגות בחייכן?

nataly36

New member
קודם כל הצלחת גם בפעם הראשונה.

גם הערב לא היה מושלם, גם אם היה מה לשפר בו - בעיניי, "כשלת" בערב רק אם עשית משהו זוועתי - מה , הרבצת לנוכחות? העלבת אותם בכוונה? השלכת עליהם חפצים?
ברור שלא!
בכוונה הגזמתי קצת , אבל זו המחשה אמיתית למצב. ומה שעוד יותר טוב הוא שקלטת מיד מה אפשר לשפר - ועשית זאת. !! כל הכבוד!!! איך אני מתמודדת עם דברים כאלה? מנסה למצוא את החיובי, ובעיקר לא לספר את התקריות האלה למי ש"ישמח" להצטרף להלקאה ... יש תמיד "נשמות טובות" שאוהבות לעורר יסורי מצפון או יסורים בכלל.... פשוט צריך להתרחק מהם. סתם דוגמא: אני עכשיו לומדת ציור. אני מתקדמת מאד יפה, אך כמובן אני בגדר תלמידה, ולא כל יצירה שלי היא יצירת מופת... (בלשון המעטה) , יש ציורים שאני לא אוהבת להראות בכלל, כי לא בא לי לשמוע ביקורת, אני מודעת לחוסר המושלמות שלהם, אבל בכל זאת אוהבת אותם. ... אני לא מוכנה לשים עצמי אל מול כיתת יורים! זו זכותי.

צוחקת

יש לי חבר שאמר לי שכל עוד לא מרביצים לו הכל בסדר. זה הרף שהוא קבע לעצמו. כן, בדיוק כמו שאת כתבת לי :) אוהבת את החציצה הזו ששמת בשיתוף. מעולה עבורך! נשמות טובות, אכן כן... לא חסרות כאלו.

דגנית

New member
למה להלקות את עצמך על ערב

שהגדרת אותו כלפי עצמך כפיילוט, ניסוי. בשביל זה בדיוק מנסים כדי לדעת לפעם הבאה מה לא רץ כמו שאת רוצה, מה צריך לשנות ואיך.. בדיוק בשביל זה יש פיילוט.. איך אני מתמודדת.. כרגע בימים של חוסר התמודדות

זה בדיוק הענין, שאני לא :)

או יותר נכון כבר לא. לקחתי את העצה והשתמשתי בה ועל כך אני כל כך שמחה! התחושה הזו עושה לי טוב. ההבדל בין לאמר לעצמי "פאדיחות מה שעשית" לבין "עשית טוב ובפעם הבאה אפשר טוב יותר" זה שמיים וארץ. אם מבחינת התחושה ואם מבחינת התוצאה. אני נורא פרפקציוניסטית ובשבילי זו קפיצת מדרגה. פיילוט? גם הוא מבחינתי צריך להיות הכי מושלם שרק אפשר. וואו אחד גדול והנה למדתי, שלא וזה בסדר. מה זאת אומרת את בחוסר התמודדות כרגע?

דגנית

New member
בודקת את גבולות הייאוש ../images/Emo3.gif

סתם כמה ימים מעייפים יהיה בסדר. אני יודעת שאני בכיוון הכי נכון עבורי ומצד שני לא מצליחה להזיז את עצמי לתזוזה. ואפילו הרגליים כואבות.. מה לואיז היי אומרת על רגליים? אז ככה קצת בקטנה נותנת לעצמי את המקום הזה שבו מותר לא לעשות כלום ולא להילחץ וסתם לא לעשות כלום הבעיה שזה נמשך קצת יותר ממה שתכננתי
לחיי סופרמן
(ההוא שעף בטלוויזיה
)

מממאיה35

New member
ברוכה הבאה

לארף הכלומלינס. איהזה כיף לך, איך הייתי רוצה גם! קחי תזמן להיות בחוסר עשיה, כנראה שאת צריכה את זה..

דגנית

New member
כן.. צריכה את זה..

כן.. זה נוח לקצת זמן.. אבל חשבון הבנק.. לא מאשר לי יותר מידי..

דגנית

New member
כבר לא.. כך שאת במקום מצוין.

קדימה.. בדרך.. למעלה.. את כל כך צודקת בגישה הזו. לפעם הבאה לעשות יותר טוב. בפעם הזו.. עשיתי הכי טוב שיכולתי באותו הרגע. ללמוד מכך לפעם הבאה.

המוארת

New member
לכל דבר ישנה סיבה..

כאשר משהו לא כך מצליח לי, אני מחפשת את חצי הכוס המלאה ויודעת שישנה סיבה לכל דבר. והמדיטציה מאד עוזרת לי. כמו כן אני מסתייעת הרבה בשיטותיה של לואיז היי. שיהיה המשך יום נפלא ומואר
לאה

המוארת

New member
מדיטציות ../images/Emo189.gif

בוקר טוב
משתמשת הרבה בדמיון מודרך, וגם מסתייעת ברייקי (אני רייקי מאסטר). יש די הרבה דיסקים עם צלילי טבע ומוסיקה נפלאה שמסייעים לי להיכנס לתוך עצמי.
לאה

א י ו ש י

New member
כל הכבוד לך|../images/Emo45.gifיופי של גישה

הלוואי עלי לי יש נטיה לרדת על עצמי כשאני כושלת (כיאה לפרפקסיוניסטית) להכנס למרה שחורה ולהוריד את עצמי לגמרי נגיד עשיתי פאשלה בגן, זהו אני גננת על הפנים למרות שאני כן טובה. אני עובדת על עצמי לנסות לראות בכל זאת את הדברים הטובים שעשיתי למרות הכשלון אבל מתקשה עדיין אלמלא האיש שלי המפרגן, התומך, האדם שהכי מאמין ביכולות שלי לא יודעת איך הייתי מתעלה על עצמי
תמיד בזכותו אני חוזרת למסלול החיוכים למרות הכשלון יודעת שזה לא אמור להיות רק בזכותו אבל בנתים זה כך

איזו חתימה מעוררת השראה איושי!

אהבתי אותה מאוד, להבדיל אלף הבדלי הבדלות מזכירה לי מאוד את המקום שבו אני נמצאת בחיים, איך אני פתחתי את הילה סגולה. גם אני פרפקציוניסטית, ראי מה כתבתי לדגנית, ומכאן אני מאוד מרוצה מעצמי הפעם. הלקאה עצמית? אלופת העולם אני. או יותר נכון הייתי פעם, היום אפילו סגנות לא הייתי קוטפת חחחח אשרייך על האיש שלך התברכתי גם אני בבן זוג שכזה.

דגנית

New member
מה שהכי כייף עם ילדים בגן..

זה שגם אם מפשלים.. הם תמיד מחבקים ואוהבים. הם רואים את הדברים אחרת..

למעלה