בעקב(HOT) יא Pussies!!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
בעקב(HOT) יא Pussies!!!

מתקלחים פעמיים, עושים קייאקים, מקצצים במסלולים.. לכו, לכו תאכלו בבורגר יא מעפנים!! לנו היה חםםםםםם חם חם.. רטוב (מזיעה) וחם.. ובלילה הראשון משו עקץ אותי והתנפחה לי היד
(אבל היה מצחיק כי "יואש" הביא לי אותה בצומי
) אימבר ואני הגענו לכמה מסקנות חשובות.. ובהפסקת ע"ח (עומס חום) השניה השיחה הייתה חשובה ומעולה ביותר.
כבוד גדול לארני שסיפק את הפינוקים!! וסיפק גם מילה שנגמרת ב-ע' עם חטף גנובה..
תעשו לי עז הרים! שלכם, לאה.

Flashkes

New member
אני רוצה להודות לאקדמיה,

לאמבא, יואש ומר עומס חום על הזכייה בתואר הנכסף של מלכת הטרחות! היה חם, מתיש, כואב, מעייף, בלתי נסבל, מטונף (בעקבות לכו תזדיינו) ובאמת שאין לי מושג איך אני אמורה לעבור את זה עם חניכים. יש הרבה יותר מידי להכין לקראת והרבה יותר מידי תוכן להעביר ואין לי מושג מאיפה אני אמצא את הזמן, ולא רק זה מסתבר שהמחנה עולה לי על ימי עבודה שאני לא כמו חפי לא מקבלת כסף על ימים שאני לא עובדת. לא אכפת לי כמה מאצ'ואים אתם וכמה בקלות הגברים שבינכם יכלו לחלץ את עצמם מהמקרה, אני ואופיר עברנו חוויה טראומטית מאוד מאוד וכמעט מתנו באמצע הקייקים. אין לי סנטימטר בגוף שלא פצוע אנושות, ואין לי חתיכת שריר אחת שלא תפוסה. הפסקת עומס חום הראשונה הייתה מזוויעה, לא הצלחתי לישון בגרוש לא יודעת אולי היה עדיף בכלל ללכת, ההפסקה השניה לעומת הייתה פשוט מעולה, 6 שעות של רוח ומים קרים ושיחה מעמיקה ומלאת מסקנות חשובות עם לאה (או אם תרצו אופיר) בקיצור אני מאוד שמחה לחזור לסיוויליזציה אה ואם כבר סיוויליזציה- בעקבות אתם כאלה כוסיות שזה לא יאומן. ואני בכלל לא רוצה להתחיל לדבר על ד'-ו'. ארן הפינוקים באמת היו מאוד מאוד במקום ח"ח גדול מאוד. שמחה להיות בבית, בכבוד רב, אביגיל.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אפשר לחשוב!!

עליתם לשם ברכבל יא פאגוטים! אנחנו לא ראינו שום סימן לציוויליזציה במשך שלושה וחצי ימים מטונפים.. אתם גם עליתם ברכבל, גם התקלחתם פעמיים, גם הייתם באוטובוס במהלך המסלולים וגם הייתם הומואים לחלוטין ויש לכם סטיקר עם HOT.

פנטילון

New member
תאשימי את הבלת"מ

את בכלל לא עשית את בעקבות כמדריכה אז תפסיקי לעשות כל כך הרבה רעש. אני עשיתי שנה שעברה את פלמ"ח עם קבוצה מהיום השני וזה ממש לא היה רציני לעומת בעקבות.

נטשה 59

New member
ארן. אתה מד"ח.

ואתה מפחד ללכת למד"חמים כי אתה יודע שתקבל קבוצת הדרכה..

פנטילון

New member
לא ממש

קורס מד"חמים לא יתן לי כלום והוא לא יתקרב לרמה של הקורס של שנה שעברה. קורס מד"מים זה מאותה סיבה שבחרתי שלא להדריך קבוצה מההתחלה.

פנטילון

New member
אני מודה לבורא עולם

שהוא ברא את הבלת"מ שוכב בסתלבט כל היום כולם לקפוץ למרות החום!

M o o n G i r l

New member
פחח מה לא רוצה לדבר על

ד-ו? מה את משווה בכלל? אנחנו מדריכים ילדים קטנים כך שגם אם היינו רוצים (ואנחנו לא) לא היו תוקעים לנו מסלול כמו שלכם.

YaLdoNet 4 EveR

New member
בואי נראה

במחנות שלכם אתם בערך לא עושים כלום.. יש לכם הפעלות נון-סטופ ע"י פעילים או מש"צים בסוף כל מסלול חוזרי לאותו מקום ככה שאם מישו לא מרגיש טוב הוא יכול להישאר. אתם בונים מאהלים ומפרקים אותם שזה מבזבז לכם איזה יום יום-וחצי ככה החניכים שלכם ממש מתנדבים לפעילויות הם פחות חוצפנים חוצמזה ההכנות שלכם מעולם לא היו ומעולם לא יהיו באורך של המחנה, או לחילופין, מעל ליומיים. אתם כוסיות כמו בעקב-HOT!

עזבי אופיר הגעתי להארה הלילה:

אני הלכתי לישון הלילה מתי שהם יצאו להכנה.

למעלה