בעקב(HOT) יא Pussies!!!

נטשה 59

New member
יוצאת להגנתי

אני הייתי צריכה להכין פעילויות לחניכים לבנות להם הם לא מתנדבים לעזרה אני הייתי צריכה להפעיל אותם לאורך כל המחנה ולהכין פעילויות לשני הטיולים שהיו במחנה לזמני עצירה שקשורים בנושא (לא לא נתנו לי כאלה מכונות) להכין להם אוכל לגרום להם לשתות וכל זה בלי לצאת להכנה למחנה ובלי לדעת את המסלולים אז קצת ריספקט אהה כן ואני מדריכה כיתה ה' ואני חושבת שאין מה לריב על זה כרגע..

YaLdoNet 4 EveR

New member
אבל את מדריכה לבד

זה מכפיל לך את העבודה ואת גם יוצאת להדריך איתי מחנה אז את בסדר. ושמרית - סתמי יא שמנה מנטלית!!

נטשה 59

New member
תכלס אני היחידה מהצוות (של שכבת ה')

שמדריכה לבד.. זאתי שהדריכה לבד גם מהצוות לקחה עוזרת מדריכה..

Jesus is coming

New member
שמן מנטלית זה שלי!!!

שמן מנטלית זה שלי!!שלא תעיזי להשתמש בזה בלי רשותי....סיירת ערפדים שכמותך...חה!להיות חובש זה יותר טוב...לא אני לא הומו(ההרצעה שהיתה לכם השנה או שנה שעברה)!

M o o n G i r l

New member
עאלק לא עושים כלום..

אולי באמת המסלולים שלכם יותר קשים..וזה כי.. אתם יותר גדוליםםםםםםםםםםםםם ולא תמיד יש הפעלות של פעילים. ובסדר..אני מבינה שקשה להיות מדריך\ה של כיתות ז'.. אבל אל תזלזלי בשכבות גיל אחרות.

Mooa-Numi

New member
אויש, כלכם צריכים לסתום את הפה.

יש לכם תפקידים בתנועה לכל דבר בערך. יעני, אנשים בונים קורס בשביל סתם לעזור לכם, וזה גם נחשב התנדבות וזה. אתם מדריכים פעם בשבוע, יש לכם ישיבת צוות פעם בשבועיים. באירועים מיוחדים יש אנשים אחרים שמפעילים הכל בשבילכם (מד"חים במחנות, מד"תים בסתם פעיליות. תקנו אותי אם אני טועה). ואתם מקבלים כסף בשביל להדריך בקייטנה! זה בכלל לא קרוב ל7-10 פר שבוע שמשקיעים ב.. תנועת נוער אחרת, למשל. אני לא אגיד איזו, אבל יש לה חולצה נורא דומה והיא גם הכי גדולה בארץ. (או ל6 ימים בשבוע, 5 שעות הדרכה נטו לא כולל ישיבות והכנות שמשקיעים בקייטנה פה, בלי כסף)

YaLdoNet 4 EveR

New member
מ-ה?! זהו! זאת מלחמה!!!

דבר ראשון, הנוע"ל מתרכז בעיקר בערים או במושבות גדולות כמו פרדסיה.. נובע מכך, שהאנשים שם בכלל לא מושבניקים. אתם סתם וואנאביז, עירונים מטונפים, איכס עליכם והחטול השתין עליכם! יש לנו ישיבות צוות פעם בשבוע במקרה הטוב, לפעמים גם פעמיים אם זה לפני מחנה או פעילות. יש לנו פעולות שבועיות, נוסף על פעילויות שיא שונות ומשונות לכל אירוע וחג או סתם כשמשעמם למד"בית. מד"חים פעילים במחנות ד-ו בעיקר (וברוב המקרים). מד"תים עושים שלטים. המדריך עושה את כל היתר, שזה, לפחות במקרה של כיתות ז', ללמוד את החומר של המחנה בע"פ, להפעיל את החניכים נון סטופ, להיות סל לכל הקיטורים, לעמוד איתן מול אימהות עצבניות. מדחים בונים מאהלים! הקייטנה היא של המועצה, לא של התנועה. לרוב מדריכים מתקבלים כי הם מנוסים בהדרכה, אבל זה לא קשור ישירות לחטב"ם. זה שאתם עושים קייטנה חינם זה בגלל שאין לכם חניכים ואתם צריכים תירוץ לגישה ישירה לנוער. U SUCK.
נ.ב אנחנו לא גאים בכלל להיות "שלוחה" שלכם. אגב, התנועה שלנו כוללת את המועצות הכי שאוות כמו רמת הגולן הכוסיים, באר-טוביה הערסים הסקסיים, לב שרון המפונקים ועמק חפר הבהמות. מה יש לכם.. ערים! לכם יש מלחמות עם צופים, אנחנו כבר ניצחנו אותם. :) *נושמת לרווחה* וזהו.

Flashkes

New member
+

בכל מה שקשור לז'-ח' העבודה של המדח"ים (אצלנו לפחות) הסתכמה בלעשות פעולה אחת שגם עליה אנחנו היינו די אחראיים והם רק בנו את התוכן, ובכללי הם בנו תחנה אחת אולי בשבועות לבוא לישבו"צ ופחות או יותר זהו. מד"תים במקור הם היו צריכים להיות אחראיים על טקסים או פרסום אבל אני לא זוכרת מתי בדיוק האחריות ירדה מאיתנו, ובלי קשר לזה שאנחנו (צותת ז'- ח') יושבים יום שלם על פרסום שלטים וזה ויום אחרי זה רואים את השלטים שרופים : /) ולפחות אצלנו (ז') אנחנו די אחראיים להכל, אנחנו עוברים בבתים של כל אחד ואחד מהחניכים דופקים חיוך בתקווה שהאמא לא תצרח שהמחנות עולים יותר מידי ושהתאריכים לא מתאימים לה (אישית עלי אמא אחת כבר הוציאה את הגרון במשך רבע שעה), עושים פרסום, טלפונים, הכנות, ומעצם הכל מא' עד ת'חוץ מלבנות את מסלול הטיול \והתוכן שלו בכל מה שקשור לחניכים. ואין איתנו במחנות שום בן אדם שיעזור, אפילו הגרעינרים שלנו לא נמצאים בסביבה, חוץ מזה שאין בכלל מה להשוות לרמת הקושי של הטיולים שאנחנו צריכים לעבור איתם לבדדד

Mooa-Numi

New member
אבל אתם אומרים את זה כאילו זה סוף

העולם, וזה לא. זה העבודה של מדריך. לצאת לטיולים, להתמודד עם הורים כועסים, להיות סל לקיטורים, כל השטויות האלו, זה מדריך, מעבר לפעולות. טלפונים לחניכים, ביקורי בית, שלטים, תליה, פרסום, הכל לגיטימי, הכל עשינו. כולל ללכת כל יום שישי לבצפר היסודי שלהם ולשבת איתם בהפסקות ולהעביר להם שיעורי חינוך, והפעלות בהפסקות אם יש, כולל הכל. זו הדרכה.. ואתם סתם סתם סתם מתלוננים יותר מידי.

Flashkes

New member
אפחד לא אמר שלא

ואפחד לא הבטיח לנו אחרת, סתם בא לנו לבכות ולהתבכיין קצת, זה עוזר להתמודד ואנחנו אוהבים שמרחמים עלינו, מפריע?

פנטילון

New member
אוי! עכשיו הבנתי!

איזה דבילים, הם עשו את זה גם שנה שעברה. שם פלמחי אעלק...

Jesus is coming

New member
אף אחד לא מתלונן....רק....

רק ענבר(אביגיל),אופיר(לאה),אור(לא זוכר),עמית(תמר או משהו כזה),נגה(חווה) ו....זהו אני חושב...אה גם טוני!!! בקיצור הם עושים אותו דבר כמוך בערך רק שהם לא הולכים לבצפר שלהם ביום שישי...נותנים לך יום חופש!!פאק!תנצלי אותי!!לדבר טוב!! והתלונות זה לא במשהו בתנועה זה יותר הולך ככה.....אני רוצה להיות בעקבHOT!!כל החברים שלי שם...חם לי...יש לי מחזור(לא לטוני)...מסריח כאן...לא כייף.....ובסוף הן אומרות שהכל היה כייף....עזבי הן סתם מזיינות את השכל,בכיניות

נטשה 59

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אז כנראה שאת לא ממש מבינה.. כל עוד לא בדקת את העניין לגופו אל תגידי דברים אל נכונים קודם כל אנחנו שותפים בהכנת הדברים למחנה אותי למשל שמו בכל ועדה אפשרית הייית בפרסום בטקס בא"ש לילה וגם הייתי צריכה להכין לחניכים שלי את כל הפעילויות בטיול ולכל הזמנים המתים (כל זאת לבדי אני מדריכה לבד) אצלינו ישיבות צוות זה לצוות של השכבה (4 כיתות ה' ומש"צית) ושל כל המדריכים זה ישיבת מליאה פעם בשבועיים או חודש באירועים מיוחדים אנחנו מפעילים אותם אין לנו מד"תים... אחנו גם עושים עבודה של מד"חים כי אין לנו הרבה.. (חג מעלות בנייה מחנאית וכו'..) ואין לנו קייטנה של התנועה.. אנחנו עובדים בקייטנה של המתנ"ס שאין לה שום קשר לתנועה (עובדה שהם לא לקחו את כל המדריכים בתנועה להדריך בקייטנה היה עם זה סיפור גדול..הם לקחו כאלה שלא עברו קורס הדרכה וכו..) אבל זה רק צורן.. אני לא יודעת בקשר לשאר.. בבקשה להבא נא לבדוק עובדות..

נטשה 59

New member
תיקונים

*לא נכונים וישיבות צוות יש פעם בשבוע (אמור להיות המש"צית שלנו לא תיפקדה עשינו ישיבות לבד)

Flashkes

New member
אין לכם מה להתגאות בזה

שאתם הכי גדולים בארץ, לדעתי זה בכלל חיסרון, בתנועות כל כך גדולות מה הסיכויים שיצא לך להכיר באיזה טיול משהו ממעלה יוסף (5 דקות מלבנון בערך) שבמקרה היה עם החבר הכי טוב שלך מהערבה במדצ"ים או שאיזה רכז מהגלבוע יתחיל לדבר איתך על האנשים בבני דרור וכל פעם שנוסעים לאיזה טיול (שנתי לדוגמא) ועוברים ליד איזה איזור או כל אוטובוס צהוב את יכולה להגיד שאת מכירה פול אנשים משם, או אחרון- כמה פעמים כבר יצא לך לשבת עד 3 בלילה עם הבן של המזכ"ל של כל התנועה?

למעלה