בעקבות נמש

SummerSpirit

New member
בעקבות נמש

היה לי דיון מעמיק עם הגברת ויצאתי בשאלה (
): אני היחידה פה שחשבה במשך כמה עונות שכל השחקנים (ג'יימס, קייטי וג'ושוע) הם באמת בתיכון? כי בתכלס הם היו בני 20 כשהם שיחקו בדוסון אבל עד שמישהו אמר לי שהם לא באמת בני 17- הייתי בטוחה שהם באמת בני 17!! אני היחידה שחשבה ככה?

G A L 17

New member
מממ לא זוכר האמת

כאילו נכון הם נראו בתיכון כמו כל שחקן שמשחק בסידרת נעורים , אבל אף פעם לא באמת התעמקתי בני כמה הם באמת ........ כשהתאהבתי בסידרה אז כבר הבנתי שהם לא באמת בתיכון אבל האמת קחי כל סידרת נעורים כולם נראים בני 17 - בטרי היל , כולם נראים לדעתי בתיכון וחוץ ממי שמשחק את נייתן כולם מעל גיל 20 גם ברוזוול הם נראים בתיכון והם הרבה יותר

ממ לא ממש מסכימה..

לוקס אולי שנה שעברה עם השיער היותר ארוך היה נראה בתיכון.. השנה לא.. גם לא פייטון או ברוק או אפאחד אחר שם.. רק נית'ן.. והוא באמת בן 18
ברוזוול רק ליז או מריה נראות בתיכון.. והשאר לא.. ובדוסון.. בעונות הראשונות.. ממ עד כמה שאני זוכרת הם דווקא כן נראו בני 17-18...

G A L 17

New member
לא מסכים !!

בטרי היל פייטון נראית לי תיכוניסטית רגילה... לוקאס באמת אחרי התספורת קצת הרס אבל לפני כמו שאמרת נראה ..... ברוק אולי לא - למרות שאם לא היו אומרים לי תגיל שלה הייתי מאמין שהיא פרחה מתיכון.... היילי גם לא כזאת גדולה... לגבי רוזוול - מקס כן נראה לדעתי , כמו שהוא נראה כשהוא שיחק בדוסון מריה וליז נראית רצח!!! מייקל אולי טיפה פחות , אלכס וקייל גם..... שניה אני אחפש תמונות

G A L 17

New member
אוקי אז הנה רוזוול

אז פה איזבל נראית מבוגרת אבל אני אחפש תמונה אחרת שלה , תוציאו את ה2 שעומדים בצד (אחד ימין אחד שמאל) שבאמת לא בתיכון , והשאר נראים לי תיכופוניסטים

G A L 17

New member
והנה טרי היל - כנסו

רק לי התמונה הזאת עדו דה זה וו עצבני לדוסון קריק?

unnicked

New member
לא רק לך.. ../images/Emo15.gif

היא באמת נראית תמונה דוסון קריקית כזאת... אבל אני לא רואה את טרי היל כך שיכול להיות שזה משפיע שונה..(המשפט האחרון לא ממש מובן גם לי, אז לא משנה..) לילה מצויין לכולם

אמממ... ../images/Emo66.gif

אני גם לא ממש זוכרת מה חשבתי לפני שידעתי את הגיל שלהם. אבל אני זוכרת שכשראיתי את העונות הראשונות, ועוד לא הייתי בתיכון, הם נראו לי בערך בני 16-17. אבל עכשיו בהשוואה לאנשים בבית ספר שלי הם נראים לי יותר גדולים.
אני גם זוכרת שממש הופתעתי כשגיליתי את הגיל של קר סמית'. הוא היה נראה לי הרבה יותר צעיר.

מממ..../images/Emo105.gif

דוקא לי הם ממש לא נראים בני 17. בעונה הראשונה שהם היו אמורים להיראות בני 15 הם נראו בערך 17-18, אבל ככה זה ברוב הסדרות...

LillipooT

New member
האמ.. ../images/Emo60.gif

גם לי הם נראו מבוגרים יותר... בעונה הראשונה הם אולי נראו פחות או יותר בגיל של הדמויות שלהם.. אבל ככל שהעונות עברו, השחקנים השתנו מהר יותר מהדמויות שלהם.. אני זוכרת למשל בפרק השני בעונה השישית.. שחוגגים לג'ואי יומולדת 19.. שזה היה לי ממש מוזר כי היא נראתה הרבה יותר.

למעלה