בעקבות..חומרים...

spraizler

New member
כן.. מה הבעיה?

יש חוברות לזה והכל.. אם היא מדריכה של זה היא היתה אמורה לקבל לא? ויש מאגר שלם בספריית ההדרכה במועצה.. תקפוץ לצלם

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifהבעיה היא שהיא לא יכלה להשאר עד סוף

ההכנה ואין לה חוברת. אז היא רוצה קצת עזרה. ככה שאין שום בעיה, ואם אין לך איך לעזור אז אתה לא חייב להגיד..

spraizler

New member
תרגעי אני מנסה לעזור

שתקח חוברת מאחד האנשים שיש להם.. אני בטוח שבמועצה שלה יש אנשים שיוצאים לזה. וכמו שאמרתי, במועצה יש הרבה חוברות וכרמל יכול ללכת לצלם ולהביא לה.

A G C T

New member
היא מהיישוב שלי.. הבעיה היא שזה פחות משבוע

והיא לא יכולה כבר להשיג חוברת..תאמין לי שהיא ניסתה... היא בסך הכל צריכה עזרה בפעילויות והדרכות מכאלו שיצאו בעבר זה הכל....

spraizler

New member
אז אני אומר לך

תסעו למועצה השבוע ותחפשו בספרייה שם. דבר עם מעניין ותסעו איתו או שהוא יביא לה חומר משם.

מ ו ר ע ל

New member
יש רעיונות ומלא!!!!!!

הנה כמה וכמה דוגמאות: למשל העברת סקירת מלחמות ישראל על ידי פנטומימה של שמות המלחמות ואחרי זה הסברים. בנוסף אפשר להכין מלא קטעי קריאה קצרים שכל אחד מהחניכים יקריא וככה כולם מקשיבים! משפטי נכון לא נכון על עובדות של מלחמות! סקירות גיאוגרפיות: להכין מפות מגניבות וצבעוניות שמראות איך נראה החרמון ואת מקורות הירדן וכאלה זה תמיד עוזר!!! סקירה על הגולן בעזרת מספרים! הבאת עובדות ומספרים וחיבור העובדות למספרים למשל: מספר רמזורים בגולן, מספר תושבים, מוקשים וכו' על פתקים בצבע אחד ובצבע אחר פתקים עם התשובות במספרים... אפשר לעשות על כל נושא מלך הטריוויה שכזה... הפעלה על נווה אטי"ב: ניחוש של הקבוצה מה זה ראשי התיבות והמצאת כמה שיותר ראשי תיבות לאטי"ב... עוד הפעלות: כתיבה על משהו שלושה משפטים שאחד מהם אמת הבאה לשלושה חניכים וכולם צריכים לשכנע מה העובדה הנכונה.. העברת סיפור על ידי כתב סתרים! הסבר על ציר הנפט חובה מפה! אפשר לעשות את משחק פיצוחים על משהו שיש תשובות שמתחילות בכל אות בא' ב' ואז בוחרים אות שואלים שאלה שהתשובה מתחילה באות שהם בחרו וככה כובשים את הלוח עם המשושים של האותיות.... הקראת שירים מרוח התקופה!!! והכי חשוב סתם הרבה סיפורים והפעלות מגניבות בעצירות ותוך כדי הליכה!!! והרבה חיוכים ומצב רוח!

A G C T

New member
תודה ענקית!

אחהל הצעות ורעיונות..אני אעביר לידידתי הנחמדה...

מ ו ר ע ל

New member
ובלי קשר בשביל לממש את ההפעלות...

אם אין לה חומר לכל הדברים האלה באמת אפשר למצוא הכל באינטרנט או באמת לנסות להשיג חוברת... לי אישית יש חוברות מאיזה שלוש שנים שונות אבל אני לא מאמין שאני יוכל להביא לך אחת כזאת בזמן הקרוב:)

למעלה