תתכוננו לסבול
A A d i D New member 30/7/07 #39 סתם אין לי מה לעשות אז טל הזמינה אותי להתנחל אז אני באה.... אני אהיה שם בסביבות אחת שתיים ככה
A A d i D New member 30/7/07 #43 מיכלצי את באה לפגוש אותי ברור לך?! 0523794841 זה הפלאפון שלי תתקשרי שאת רוצה לבוא להיפגש
S spraizler New member 31/7/07 #45 ברגע זה הפאלפון שלך נכנס לרשימת החיפושים בGOOGLE כל מי שיכתוב מספר שמתחיל כמו שלך יגיע אליך ויטריד אותך. חבל Muhaha
ברגע זה הפאלפון שלך נכנס לרשימת החיפושים בGOOGLE כל מי שיכתוב מספר שמתחיל כמו שלך יגיע אליך ויטריד אותך. חבל Muhaha
A A d i D New member 31/7/07 #46 ממש לא משנה לי אני קיבוצניקית משועממת שמשעמם לה בחיים וזה נחמד להיות בנעורים ושילדים יענו לאנשים שאני לא מכירה ואנחנו עובדים עליהם!!!
ממש לא משנה לי אני קיבוצניקית משועממת שמשעמם לה בחיים וזה נחמד להיות בנעורים ושילדים יענו לאנשים שאני לא מכירה ואנחנו עובדים עליהם!!!
S spraizler New member 29/7/07 #28 גם לי היא נותנת חיבוק כל פעם שנפגשים ולצערך אני לא הולך לנח"ל... ומי זה שי קדם בכלל? סתם איזה פלוץ אחד
גם לי היא נותנת חיבוק כל פעם שנפגשים ולצערך אני לא הולך לנח"ל... ומי זה שי קדם בכלל? סתם איזה פלוץ אחד
A A d i D New member 29/7/07 #31 מה שרציתי להגיד זה שאתה מוזמן לבוא לבקר בגרעי ן נח"ל (יכול) בקיבוץ, יש לך מקום!!!! גם אם אתה לא הולך לנח"ל......
מה שרציתי להגיד זה שאתה מוזמן לבוא לבקר בגרעי ן נח"ל (יכול) בקיבוץ, יש לך מקום!!!! גם אם אתה לא הולך לנח"ל......
O Oukami Kun New member 29/7/07 #29 מצטער לשבור לך את האשליה, אבל תומר אגם היה, ותמיד יהיה, של בן עמי... אז זה שהוא גר כרגע בבית העמק, לא אומר כלום. הוא עדיין בן עמי
מצטער לשבור לך את האשליה, אבל תומר אגם היה, ותמיד יהיה, של בן עמי... אז זה שהוא גר כרגע בבית העמק, לא אומר כלום. הוא עדיין בן עמי
A A d i D New member 29/7/07 #30 נדבי אני רק רוצה להזכיר לך שהוא גם היא גרעינר בבית העמק לא רק בבן עמי ועכשיו הוא אח שלי אז הוא יותר בית העמק..... כן כן אנחנו המשפחה שלו בקיבוץ!!!!!!
נדבי אני רק רוצה להזכיר לך שהוא גם היא גרעינר בבית העמק לא רק בבן עמי ועכשיו הוא אח שלי אז הוא יותר בית העמק..... כן כן אנחנו המשפחה שלו בקיבוץ!!!!!!