בעקבות..חומרים...

A G C T

New member
בעקבות..חומרים...

שלום...יש לי חברה שדיי אבודה ואמורה לצאת עם 11 חניכים +/- אני ממש רוצה לעזור לה והיא ביקשה ממני לחפש לה הדרכות ורעיונות להפעלות בקשר לבעקבות... אשמח מאוד אם תוכל לזרוק לי סתם כך..או אפילו להתאמץ ולהשקיע טיפה ולהעלות רעיונות..תמונות..מסמכים..קבצים וכו'... נמש.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifיש לי שטויות מההכנה..

זה לא בעיה בכלל.. תגיד לה להריץ כמה חיפושים בגוגל ולהוציא מידע מתומצת על כל מלחמה (כי בחוברת נגיד מלחמת יום הכיפורים פרושה על 9 דפים :|) ויש גם המון קטעי קריאה באינטרנט שקשורים למחמות האלו.. (זה חשוב להקריא סיפורים אישיים כאלה ולא רק מידע יבש.) והפעלות.. בתכלס צריך דרכים להעביר מידע.. אז אני עושה טריוויה ובינגו ושלושת החכמים וכל מיני כאלו.. שזה גם לא ממש בעיה, אלו לא מתודות מסובכות מידיי. יש כל מיני משחקים שעשו לנו בהכנה כמעין הקדמה להסברים אבל קשה לי קצת להסביר אותם כאן.. היא לא הייתה בהכנה?

A G C T

New member
הייתה ביום הראשון...חלתה וחזרה הביתה..

גם אין לה את החוברת..ככה..שכל פיסת מידע תעזור..

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifהמממ...

שתוציא באינטרנט מידע על מלחמת יום הכיפורים (הלחימה בגולן), ששת הימים, הקרבות על המים, אסון המסוקים, מלחמת לבנון הראשונה, מלחמת לבנון השניה, תל עזזיאת, תל פאחר, על דרוזים בכלל ודרוזים ברמת הגולן.. וקצת על היישוב נמרוד, על נווה אטי"ב, על היטורים, על דן, ועל קלעת נמרוד.. וגם הסבר על נחל שניר(חצבאני).. ועל סיירת אגוז.. בלילה הראשון עשו לנו הפעלה על "גיבורים" אמרו כל מיני סיטואציות והיינו צריכים להעמד על "ציר" לפי כמה שאנחנו חושבים שמי שהיה בסיטואציה היה גיבור... אחכ היו כמה קטעי מידע על כל מיני חיילים (שנהרגו ושנשארו בחיים) ואז דיון על מי הוא גיבור, מה זה גיבור, יש גיבור יותר וגיבור פחות וכאלה.. זה בעצם מה שצריך להעביר..(בתקווה שלא שכחתי כלום..) רצוי גם להוציא כל מיני סיפורים אישיים על חיילים שהיו באותן המלחמות.. וגם קטעי קריאה שנכתבו על המקומות והמלחמות האלו. ורק צריך למצוא כלמיני מתודות להעביר את זה.. בהצלחה לה!

אין לי חומרים לתת לך, אבל

שווה לדבר עם מישהו שיסיגו לה חוברת או להגיע לתנועה ולבקש או במקרה הכי גרוע שמישהו מהגרעינרים ישיג לה חוברת שיהיה לה במסע - פשוט כי זה יכול לעזור לה

spraizler

New member
גלית את יודעת שוב הייתי ליד הבית שלך

אבל את לא היית.

זאת גלית כץ, מבארותיים...

ישנתי אצל אחותה שבוע שעבר. אתה בטח חשבת שזאת גלית המלוות שכבה שלכם.

spraizler

New member
אה כן צודקת טעות שלי

באמת לא הבנתי למה יש לה זמן לשוטט באנטרנט

דורד

New member
אבל את הגלית שלך, אני פגשתי בתנועה שבוע שעבר

כשסיימתי את הצילומים הלכתי לבקר

spraizler

New member
כן גם אני פוגש אותה לא מעט

אתה יודע היא גרענה אצלנו בישוב

A d i D

New member
ועכשיו היא בגרעין נח"ל בקיבוץ שלי אז אני רואה

אותה כמעט כל יום...

A d i D

New member
לא נכון... היא אפילו נתנה לי חיבוק!!!! והיא ש

ונאת חיבוקים!!!!!! שחר אתה תמיד מוזמן לגרעין נח"ל בקיבוץ.... ויש לי זכות התלהבות!!!! יש לי גם את גלית גם את שי קדם (kedeman ) תומר אגם דניאל עדי פרילינג ועוד כל מיני חמודים!!!!!!

A d i D

New member
היא בגרעין נח"ל בקיבוץ אז אהי והיא מדריכות קב

וצה ביחד

למעלה