בעקבות התערוכה

tuviar

New member
תיקון

הבולים הראשונים יצאו לי הפוך נלמד לפעם הבאה

tuviar

New member
בוטסאנה

הבול הרשון שלה והוא תחנת רכבת ובסריקה הוא הולך לנחות על המטוס

tuviar

New member
גרנדה

נדמה לי שבגרנדה על כל איש שגר שם יש בול מי שרוצה את האניות במתנה הרשון שישלח מסר יקבל אותם

tuviar

New member
דומינקן

מי שרוצה להציל את הנשיא גרנט מניפלה של הרכבת שיהפוך את הגליונית יצאו 4 גליוניות שבאחת מהם מופיע מנחם בגין

שכחתי../images/Emo12.gif יש שם עוד בולים

תלחץ למטה בתמונה של הבול, מכיר

11moti

New member
הערה-לטובת כולנו-בנושא הודעות חדשות

כדאי להמנע מפתיחת הודעות חדשות-אלא אם כן מדובר בנושא חדש הדורש הבלטה מיוחדת.(וכאן אני מסייע למנהלו של הפורום שיצא לו שם של "קשוח" אבל למעשה הוא "בעל לב הזהב"(עם שובל וכו')) הסיבה :פתיחת הודעות חדשות גורמת להעברת הודעות ישנות לדף 2 ומונעת ראיית תגובות להודעות אלה(או יותר נכון דורש "מאמץ" מיותר של דיפדוף), מה ש"יותר עדיף" הוא-להוסיף תגובה להודעה קיימת בנושא או לחילופין קיים מושג של נצל"ש שמשמעותו-ניצול שירשור- שבו מנצלים שרשור תגובות של הודעה אחרת.(בהטיה-מנצל"ש וכו')ואז יוצא שלהודעה יש הרבה תגובות אבל היא לא!! עוברת או מעבירה הודעות לדף 2,כמו בהרבה מקרים של הודעות "הנהלה" של פרום תפוז ודברים אחרים שבכלל לא רלונטים אבל אם מישהוא פתח אז "מנצלים.."ולעיתים-יותר מידי- או שלא לעניין -כמו שהוזכר כאן לאחרונה, אז בוא ונהיה מספיק נבונים-וננצל"ש-כשצריך-אבל גם רגישות לאופי השירשור, והאמן לי שאין הודעה שלא קוראים אותה,כך שמחשבה מהסוג- שההודעה לא מספיק בולטת- לא רלוונטית ל"תולעי פורום" השוכנים באתר. מתנצל מראש על "רגע של חינוך טרחני" שנפל עלי, אבל החלטתי בכל זאת...

powo

New member
מנצל"ש לבעל הקופסאות

המשלוח שלי אליך חזר לשולח.סיפור מצחיק. מפורט במסר.

טוביה שלום,

חבל שלא נפגשנו בתערוכה. האוסף על החשמל של עוז עזריאלי, שהוא מנהל בית הספר לרשת של חברת החשמל ואיש מקסים בפני עצמו באמת יפה מאוד מאוד. האם גם אצלך כולל האוסף חיות משונות אחרות (חותמות וכו') או רק
ים? והשאלה החשובה - איך אתה מסדר אותו - לפי העניין שבציור כלומר סוגי רכבות, מסילות, קטרים וכו', או לפי מדינות?

נויקה

New member
הייתי חייבת...

אם יוצא למי מכם לעבור ליד "חוות חפציבה" היכנסו! חחות חפציבה נמצאת בדרך מצומת נחל חדרה לכיוון חדרה עצמה. מי שנוסע על כביש החוף ורואה את השלט הענק של דגל ישראל עשוי נורות נורות- שם חוות חפציבה. בחוות חפציבה התיישבה "אגודת נטעים". הם התיישבו ליד נחל חדרה, שאבו ממנו מים וגידלו תפוזים. במלחמת העולם הראשונה נקלעה האגודה לקשיים וירדה מהקרקע. המקום עבר גילגולים רבים, עד שבסוף הקימו את תחנת בכוח בחדרה. כדי למנוע תביעות של איכות הסביבה עתידיות קנתה חברת החשמל את האזור שמסביב לתחנהוביניהם גם את חוות חפציבה.ב1998 התחננה המועצה לשימור מבנים ואתרי התישבות מחברת החשמל שתשקם את המקום. וזהו הקישור שלי להודעה הקודמת: חברת החשמל הסכימה לשקם את המקום בתנאי שבבתי הפועלים של "אגודת נטעים" יהיו כיתות הלימוד של בית ספר של חברת החשמל. הייתי שם לפני שבועיים באחת ההשתלמויות שלנו מהמחנה וזה פשוט מדהים. יש שם משאבה עוד מאז, שנות העשרה- עשרים שגרמו לה לעבוד. ומי שגרם לה לעבוד הוא רן חדוותי מעין שמר, ובאותה הזדמנות, מומלץ לבקר גם בעין שמר- החצר הישנה ולראות את תולדות המיכון החקלאי. לרגל שבוע שימור מבנים ואתרים יש כניסה חינם לרוב אתריה: ב14.5 ב11:00 יש סיור בעין שמר- בתיאום מראש 046374327 וגם יום שבת אחר כך וגם אצלנו במחנה המעפילים בעתלית ב14.5 בשעה 10:00 בתיאום מראש 049841980. כמובן, חינם. וסליחה על קידום המכירות. נעה

יפה. רק לידיעה:

מי שמנהל את בית הספר של חברת החשמל, והתעקש להפוך את אחד המבנים שבחוות חפציבה למוזיאון, ועושה זאת ממש בימים אלו הוא עוז עזריאלי, האספן שהציג בתערוכה את אוסף בולי החשמל. שמעתי ממנו על מה הולך להיות שם, ומה כבר מחכה למוזיאון אצלו במשרד, וחבל על הזמן. מסביב יהיה גן שבעת המינים, ובמקום יהיו מכשירים וכלים מהתקופה שבנו את המקום. עוז סיפר לי שהחלום שלו להפוך את המקום למוזיאון נולד כשגילה שסבו היה בין אלו שסללו את הדרך המקורית לחוות חפציבה. לדברים האלו אפשר לעשות קידום מכירות בפורום הזה בכל זמן ובכל מצב.

broadaxe

New member
הייתי תחת הרושם שדובר כאן רק

בחפציבה שליד חדרה. ובכן, זהו האתר הפרהיסטורי.

למעלה