בעקבות התערוכה

tuviar

New member
בעקבות התערוכה

בעקבות הערוכה הלכתי לראאות את האוסף של אבא של נועם וכן נשארתי להסבר על בולי חשמל ובעקות קניית סורק אני מדי פעם אצרף תמונות של בולי הרכבת שלי ואים מישהו יוכל להוסי עליהם אשמח מאד כרגע לפעם ראשונה אלו תמנות מאתר של בולי רכבת רכמובן בולים שיש לי ובתמונה המצורפת הראשונה בול ישראלי אים קטר בבול מתוך קטלוג ההתאחדות לסיום המאמרים בפרום נתנו תוספת עניין לאיסוף ועל זה תודה

tuviar

New member
נהרים

זאת סוללה לרכבת ועדיין מונחים שם הפסים ושני קרונות משא

tuviar

New member
ארגנטינה

בול רשמי ראשון מארגנטינה מ1921 שבקצה הימני ישרכבת בולי הרכבת הראשונים שיאו בארגנטינה הם בולי טלגרף מ1897 וכן יצאו שם גם בולים לחברת הרכבות מקווה להראות אותם

tuviar

New member
קנל זון

בול מ1946 של גון סטיון מהנדס הרכבות של תעלת פנמה בקנלזון יצאו הרבה בולי רכבות משום שהרכבת הייה לה חלק חשוב בחפירת תעלת פנמה ורוב פועלי הקמת הרכבת לא זכו לראות את סיומה בגלל מגפות שפרצו במהלך העבודות

tuviar

New member
אורגוי

בולים משנת 1923 אים הדפס רכב לרגל פתיחת קו רכבת קרלוס רוחה בארגוי

avitalit

New member
שלום טוביה .

חבל שלא יצא לנו להפגש בתערוכה ! האם יש לך גם מעטפות ישנות מפתיחת תחנות רכבת ברחבי העולם? האם היה נהוג להעביר פעם דואר ברכבת ולהתחים בתחנות ? ספר לנו קצת פיקנטריה וסיפורים חריגים שקשורים לאוסף שלך . תודה אגב - יש לי בשבילך כמה בולי רכבת . אנסה לתאם איתך בטלפון ואולי נפגש ביום שני בהס ? להתראות איציק

tuviar

New member
בולים חדשים

בולים שהשגתי השבוע שקשורי לרכבות

יש מקום בשם דגובטי../images/Emo35.gif

או שזה סינדרלה/פנטזיה/שלגיה/היפיפיה הנרדמת מה שתרצו, מה שכן זה בול יפה.

../images/Emo6.gifזה נשמע כמו נעלי פמה במקום פומה

אדידוס במקום אדידאס ועוד כאלה.

elcool

New member
מייק במקום נייק

ונעלי גלי במקום.. טוב, נעלי גלי זה חרא של נעליים ובמילא אף אחד לא יחקה אותן

tuviar

New member
טונסיה

קרון דאר בול צרפתי אי הדפס רכב טונסיה

למעלה