בעקבות המצב בצפון

freearth10

New member
בעקבות המצב בצפון

לפני כשבועיים בעקבות המצב הבטחוני באזור הצפון ירדתי לאזור המרכז והפסקתי לעבוד. חשבתי שמדובר בכמה ימים, אבל אני תקועה כאן כבר שבועיים והסוף עדיין לא נראה באופן. אני עוסק זעיר בתחום הרפואה האלטרנטיבית. שמעתי שהבנקים יתחשבו עם תושבי הצפון. מאחר שגם הבנקים לא עובדים בימים אלה רציתי לשאול אל מי אני יכולה לפנות כדי לקבל אשראי גדול יותר שיכסה את המינוס אליו נכנסתי בגלל שלא עבדתי. ובכלל מה הן ההטבות לתושבי הצפון?
מאיה

u 1000

New member
את יכולה לפנות טלפונית לבנק...

ורוב הבנקים הכריזו שיתנו הלוואות בתנאים טובים לתושבי הצפון (בסביבות הפריים). ההטבות שייתנו ע"י הממשלה לעצמאיים טרם גובשה אך בהחלטת הממשלה נקבע כי לגבי חודש יולי לפחות, שר האוצר יפעל שההסדר שגובש לגבי שכירים יהיה בתוקף גם לגבי עצמאיים.

freearth10

New member
אבל הבנקים סגורים ../images/Emo10.gif

ומה זאת אומרת שההטבות שינתנו לשכירים יהיו בתוקף גם עבור העצמאיים? לשכירים יש משכורת קבועה. האם הממשלה תכניס לחשבון הבנק שלי את ההכנסה שהיתה לי בחודשים הקודמים? ומה עם הלקוחות שהפסדתי בעקבות נסיעתי לאזור המרכז?
מאיה

u 1000

New member
לכל בנק יש מוקד

דיסקונט - 6112* לאומי - 5522* פועלים - 2403* (זה מכסה 90% מהבנקאות בארץ.אם את שייכת לבנק אחר תמצאי את המספר באתר האינטרנט של אותו הבנק). הממשלה סיכמה עם ההסתדרות ועם נציגי המעסיקים ששכירים יקבלו את משכורת יולי כאשר את הרוב תשלם הממשלה וביתר העלות ישאו המעסיקים והשכירים (באמצעות מימוש של ימי חופשה). אותו עיקרון לפי החלטת הממשלה יפעל גם בקשר לעצמאיים אך מאחר ויש הבדלים בין שכירים לעצמאיים יש לבצע התאמות להסכם ואלו טרם גובשו.

למעלה