בעקבות הודעה שנכתבה כאן קודם

Luthien

New member
ברור שאלפית...

זה כאילו מביאים בפניך את הבחירה של להיות מישהו מושלם, להיות יצור משופם או להיות מישהו שצריך למות.......ברור שבוחרים בטוב ביותר (לפחות אני).......

Ecthelion

New member
שלום!!

שלום חברי הטולקינאים והארי פוטרים, אני מהפורום ה"ישן" של טולקין, ורציתי לראות מה יש בפורום הזה, מסתבר לא כמו שחששתי, שזהו פורום מצוין ומרווח{כפי שמישהו רמז לי}. כל הכבוד למי שהקים את הפורום{יונתן אולי?} ובהצלחה. בקשר לשאלה: את הגאמדים והעלפים. שני עמים עתיקים שעבדו ועמלו להקמת תרבויות גדולות. אני מאוד אוהב את תבונות, יופי והרצון החזק של שניהם. בהערכה רבה,שחר. ושוב הצלחה עם הפורום

Hermione HP

New member
*מסכימה* עלפים, בלי כל ספק...../images/Emo20.gif

ואני הכי התקשרתי ללגולס...
אני מאוד אוהבת אותם.. את התכונות שלהם, את השקפת העולם שלהם... ובהחלט הייתי רוצה להיות עלפית...

ארו

New member
אנושי, אבל דונאדאן

הייתי רוצה להיות עלף, אבלאלו כבולים לעולם, ואני לא חושב שהייתי עומד בזה . אז אני נשאר עם אדם, מבני גזע המערב. ארו .

Justin Angel

New member
אמממ...

הוביטים - שבע ארוחות ביום! come on people! חיי נצח זה נחמד, זהב בכמויות זה מתוק, כוח גופני עצום זה סביר, אבל שבע ארוחות ביום! שבע! זה יותר מפי שתיים ממה שיש לי כרגע! 7!

קלבורן

New member
בן אנוש, ואם אפשר אז רוהירי

קודם כל, איך אפשר בכלל לרצות להיות אלף, הם נראים כמי שנגזר עליהם לסבול את העולם לנצח, לא פלא שהם אינם עומדים בזה ובסוף חייבים לסוע למערב, לראות משם איך העולם קמל. לדעתי רוח ההתחדשות שקיימת בבני אדם היא הברכה הגדולה ביותר, והרוהירים מוצאים חן בעיני יותר מכולם. אם כי הגמדים הם ללא ספק הגזע המעניין ביותר, כנראה כי לא יודעים עליו כמעט כלום.

glorfindel

New member
הוביט שמנמן וטוב לב.

ואם לא, אז דונדין. אלפים מחורבנים. הם מעצבנים.(אולי חוץ מאחד...)

glorfindel

New member
אתה העתקת ממני.

בפורום של אורט (בזמנו) אני כתבתי את זה, ואתה לא זוכר מה אמרת.... אבל אני טוב לב, ואתה לא.(לשון בחוץ!) (0;

glorfindel

New member
באמת?

אתה גר באחד הקיבוצים התקועים בצפון! חוצמזה שאני גר בי-ם, מה אתה עוד יודע עלי? (אם אתה באמת יודע עוד, תכתוב לי באיציק. עדיף לי לכתוב את ההערה המטומטמת הזו, מאשר שמחר יבואו כל מיני אדיוטים אלי, ויגידו שהם מכירים אותי)

מה אני רוצה להיות..

אני רוצה להיות..רוהירית. מאד מתחבר אלי. בעצם.. או רוהירית, או לגור במינס טירית. אינ רוצה להיות בן אדם.. למות , אחרי הכל, זה טוב. אלפים סובלים הרבה יותר, דווקא בגלל שהם נעלים. אני רוצה להיות בת אדם. סופרת, היסטוריונית, אם אפשר.. :)

Ergil

New member
זה מעניין

הייתי רוצה להיות אח של אלרונד: חצי אלפי! ככה אני נהנה מכל העולמות, וכשנמאס לי מהעולם אני יכול להפליג מהנמלים האפורים או לבחור למות.

glorfindel

New member
טעות!

לחצאי העלף נתנה הבחירה- להיות עלף או בן אדם. אלרונד בחר להיות עלף- אז הוא עלף. ארוון (הבטטה...) בחרה לבסוף להיות בת תמותה- אז היא בת אדם, אולי נעלה, יפה וכו´- אבל בת אדם. אי אפשר להנות מכל העולמות.

למעלה