פששש איזה צדיק.... ואם כל הכבוד להכיר משפחה תוך כדי טיול זה לא נקרא להכיר...
K kunya New member 9/8/05 #21 פששש איזה צדיק.... ואם כל הכבוד להכיר משפחה תוך כדי טיול זה לא נקרא להכיר...
א אמירתיבון New member 9/8/05 #22 מאיפה את יודעת עליי כל-כך הרבה? אני, בניגוד אלייך, התגוררתי בשכנות עם חרדים במשך ארבע שנים מחיי, בשכונה בה יותרמ-50% מהתושבים היו חרדים.
מאיפה את יודעת עליי כל-כך הרבה? אני, בניגוד אלייך, התגוררתי בשכנות עם חרדים במשך ארבע שנים מחיי, בשכונה בה יותרמ-50% מהתושבים היו חרדים.
K kunya New member 9/8/05 #23 "בניגוד אלי"- אני גרה בשכונה ש90% ממנה חרדים... במשך כל החיים שלי.. חלק מהמשפחה שלי הם חרדים.. יש לי חברות חרדיות... ובקיצור הם אנשים נפלאים ואל תשמיצו אותם!
"בניגוד אלי"- אני גרה בשכונה ש90% ממנה חרדים... במשך כל החיים שלי.. חלק מהמשפחה שלי הם חרדים.. יש לי חברות חרדיות... ובקיצור הם אנשים נפלאים ואל תשמיצו אותם!
L La Gamba New member 9/8/05 #24 מה שהוא אמר לא בהכרח משמיץ אותם, אדם יכול להיות נפלא ועדיין להתאים לפרופיל שנמסר פה. קצת מגוחך שיש כאן תחרות "מי מכיר חרדים יותר טוב".
מה שהוא אמר לא בהכרח משמיץ אותם, אדם יכול להיות נפלא ועדיין להתאים לפרופיל שנמסר פה. קצת מגוחך שיש כאן תחרות "מי מכיר חרדים יותר טוב".