בעקבות דרישת ארצות הברית שישראל תממן את השיקום ......................

אבי בן 1231

Well-known member
לו הייתי ראש הממשלה הייתי עונה לטראמפ כך:
1. אדני הנשיא, כמה כסף שילמה ארצות הברית ליפן בכדי לשקם את הירושימה ונגאסקי?
2. כמה כסף שילמה ארצות הברית כפיצוי ליפן על רצח מתועב של
אזרחים חפים מפשע, לא כמו עזתים חפים מפשע, שלא קיימים כאלה.
ובנוסף מעניין כמה כסף שילמה בריטניה לגרמניה עבור השמדת העיר לייפציג??
הייתי גם שואל את הנשיא ה"מכובד" האם ישראל חייבת לשלם ולשקם גם את המנהרות??

marabo

Well-known member
סביר שזה פייק של ערוצי השמאל המתועבים, פייק מלא או חלקי
לדעתי לא שווה התיחסות

Harrington

Well-known member
מנהל
חחחחחחחחחחחחחחחח

אפילו עיתון בחסות הרבנים המטורללים שלך מדווח על הידיעה הזו....

לחובבי ז'אנר האמת, העובדות והמציאות רק נספר ש"העיתון בחסות הרבנים" שהמטורלל מפנה אליו, מודיע שם על דיווח בליינט. יעני, אותו מקור בדיוק (עם אותה רמת אמינות בדיוק כמובן).

צחוק היסטרי של איזה גולש מטורלל, כרגיל, לא משנה את המציאות.

אלפיני

Well-known member
לחובבי ז'אנר האמת, העובדות והמציאות רק נספר ש"העיתון בחסות הרבנים" שהמטורלל מפנה אליו, מודיע שם על דיווח בליינט. יעני, אותו מקור בדיוק (עם אותה רמת אמינות בדיוק כמובן).

צחוק היסטרי של איזה גולש מטורלל, כרגיל, לא משנה את המציאות.
הוא מודיע שם כי מקור הידיעה בוול סטירט ג'ורנאל אבל לא ניכנס לזוטות.

ולפחות הרבנים המטורללים מאשרים ללבלר שלהם לפרסם את עצם הידיעה בעוד מטורללים גדולים יותר מחליטים לטמון ראשם בחול לנוכח מוסר הידיעה . אנחנו בפורום אקטואליה , מי שרוצה להוסיף דעה על השלכות הידיעה, שישפוך.

רק חסכו את המריחות.
רב תודות.

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא מודיע שם כי מקור הידיעה בוול סטירט ג'ורנאל אבל לא ניכנס לזוטות.
שוב משקר? הוא אומר במפורש שהדיווח הזה אותו ציטטת מקורו בליינט.

בחייאת אלפיני, רוצה לשקר בלי הפסקה, עשה זאת כאוות נפשך. אבל עזוב אותי מהצורך לקרוא את זה שוב ושוב. מסתפק בכך שהאמת מופיעה לצד שקריך. לא מעונין להיחשף אליהם עוד ועוד.
המשך הנאה בלעדי.

אלפיני

Well-known member
שוב משקר? הוא אומר במפורש שהדיווח הזה אותו ציטטת מקורו בליינט.

בחייאת אלפיני, רוצה לשקר בלי הפסקה, עשה זאת כאוות נפשך. אבל עזוב אותי מהצורך לקרוא את זה שוב ושוב. מסתפק בכך שהאמת מופיעה לצד שקריך. לא מעונין להיחשף אליהם עוד ועוד.
המשך הנאה בלעדי.
אוי מיצי מיצי. מתי תלמד להתרכז ולקרוא כתבות עד הסוף במקום צ'רי פיקנג על כותרות ומושגים.

ציטוט מתוך הכתבה בחדרי חרדים.

בדיווח של ה"וול סטריט ג'ורנל" השבוע נטען כי בעזה יש 68 מיליון טונות של פסולת בניין, כשמרבית המבנים ברצועה נהרסו או ניזוקו. בדיווח צוין כי פינוי ההריסות יימשך שנים ארוכות, וצפוי לעלות יותר ממיליארד דולר.

הכיתוב מספיק גדול ובולט עבורך, או שאתה צריך פונט גדול יותר?

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אוי מיצי מיצי. מתי תלמד להתרכז ולקרוא כתבות עד הסוף במקום צ'רי פיקנג על כותרות ומושגים.

ציטוט מתוך הכתבה בחדרי חרדים.

בדיווח של ה"וול סטריט ג'ורנל" השבוע נטען כי בעזה יש 68 מיליון טונות של פסולת בניין, כשמרבית המבנים ברצועה נהרסו או ניזוקו. בדיווח צוין כי פינוי ההריסות יימשך שנים ארוכות, וצפוי לעלות יותר ממיליארד דולר.

הכיתוב מספיק גדול ובולט עבורך, או שאתה צריך פונט גדול יותר?
שוב ושוב שיטת השקר הזאת. מייאש. בעיקר מייאש שהשקרנים מתעקשים להמשיך לחשוב שקונים את הזבל שלהם, רק בגלל שהם מתחילים עם איזו השמצה או כותבים בהדגשה. תינוקות מטומטמים.

בפעם האחרונה עכשיו:
על הנושא שמדובר בו כאן, קרי אם ארה"ב דרשה מישראל וכו', נאמר בקישור "כך דווח בליינט" (באותיות מעט אחרות אולי).
הציטוט של השקרן למעלה חביב, אבל כלל לא נוגע לנושא כמובן.

בזאת מיציתי סופית. מי שמכאן ואילך קונה את הבלי השקרן, מגיע לו לחיות עם זה.

רות סוף.

אלפיני

Well-known member
שוב ושוב שיטת השקר הזאת. מייאש. בעיקר מייאש שהשקרנים מתעקשים להמשיך לחשוב שקונים את הזבל שלהם, רק בגלל שהם מתחילים עם איזו השמצה או כותבים בהדגשה. תינוקות מטומטמים.

בפעם האחרונה עכשיו:
על הנושא שמדובר בו כאן, קרי אם ארה"ב דרשה מישראל וכו', נאמר בקישור "כך דווח בליינט" (באותיות מעט אחרות אולי).
הציטוט של השקרן למעלה חביב, אבל כלל לא נוגע לנושא כמובן.

בזאת מיציתי סופית. מי שמכאן ואילך קונה את הבלי השקרן, מגיע לו לחיות עם זה.

רות סוף.
חרטטן ומרחן.

זה מאוד קשור לנושא. כי כל בר דעת עם חצי קורטוב בינה מבין שמאותה כתבה בוול סטריט ג'ורנל העניין התחיל ומשם עבר לאמצעי התקשורת הישראלית. אז במקום לזיין ת'מח, פעם בחייך תעביר דעה מה אתה חושב על ההשלכות של הדברים בין אם העניין אמיתי או יפול בסופו של דבר. כי לא נראה לי שאתה מחובר לא לגורמי ההחלטות בארה"ב ולא בישראל.

אז במידה ואתה בוחר להמשיך למרוח על מנת לברוח , בהחלט מיצינו.

ביטניקט

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחח

אפילו עיתון בחסות הרבנים המטורללים שלך מדווח על הידיעה הזו....

הבנו כבר שמאלני קיצוני נאלח חובב מחבלים וחמאס שאתה מרייר, אבל מדובר בפייק ניוז מבית היוצר של התקשורת השמאלנית מהנדסת התודעה שאתה שפוט שלה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אם איני טועה, זה פורסם באחד מערוצי התקשורת, אישאללה שיתברר שאני טועה!!
אמצעי התקשורת הישראלים לא בדיוק אמינים. ליינט שהבאת כמקור, בוודאי שלא.

אני הולך לפי הגיון פשוט. ברור שאם ישראל תידרש לממן את שיקום הרצועה, שהיא תדרוש/תבקש את התקציב לכך מארה"ב. מכאן שדרישה אמריקאית מישראל לממן את השיקום, פשוט לא עושה שכל. אין בה שום הגיון.

אבי בן 1231

Well-known member
אמצעי התקשורת הישראלים לא בדיוק אמינים. ליינט שהבאת כמקור, בוודאי שלא.

אני הולך לפי הגיון פשוט. ברור שאם ישראל תידרש לממן את שיקום הרצועה, שהיא תדרוש/תבקש את התקציב לכך מארה"ב. מכאן שדרישה אמריקאית מישראל לממן את השיקום, פשוט לא עושה שכל. אין בה שום הגיון.
לא רק שתדרוש מארה"ב לממן אלא גם לשלם את הכל הם אלה ששלחו נשק כבד למדינה ש"רצחה פלסטינים"!!

Harrington

Well-known member
מנהל
לא רק שתדרוש מארה"ב לממן אלא גם לשלם את הכל הם אלה ששלחו נשק כבד למדינה ש"רצחה פלסטינים"!!
די בהבנה זו כדי להבין שהדיווח הזה רחוק מאוד מלהיות הגיוני. אז מילא אם היה נמסר באופן רשמי או ממקור מוסמך ו/או אמין, אבל כשזה בס"ה ליינט והדברים מנוגדים להגיון הפשוט, נחמד אמנם לדון בעניין במסגרת דיון אקדמאי אבל אין כל סיבה לקחת את הדברים ברצינות יתרה. לפחות לא עד שתתקבל להם אסמכתא מסודרת ואמינה יותר.

certified.woke

Well-known member
ארה"ב לא פיצתה את המובסים שתקפוה אלא העמידתם על רגליהם לאחר הכנעתם והן השתקמו והפכו להיות מעצמות כלכליות באזורן.
בריטניה ההרוסה לא פיצתה איש.

מה התכוונת לומר בכתיבת המלים "עזתים חפים מפשע, שלא קיימים כאלה" תחילה ולאחר מכן מחיקתן באמצעות strikethrough?

ככל שהבנתי, ארה"ב מדברת רק על פנוי עיי החֳרָבוׂת...

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
ארה"ב לא פיצתה את המובסים שתקפוה אלא העמידתם על רגליהם לאחר הכנעתם והן השתקמו והפכו להיות מעצמות כלכליות באזורן.
בריטניה ההרוסה פיצתה איש.

מה התכוונת לומר בכתיבת המלים "עזתים חפים מפשע, שלא קיימים כאלה" תחילה ולאחר מכן מחיקתן באמצעות strikethrough?

ככל שהבנתי, ארה"ב מדברת רק על פנוי עיי החֳרָבוׂת...
האמיר הניאו-נאצי הקטארי דורש שישראל תשלם מכספה על כל השיקום וקירשנבאום מהפורום חגג שזאת גם הדרישה האמריקאית.

אלפיני

Well-known member
מזלנו שאינך ראש ממשלה. מספיק לנו הנזק שימנונים כמוך ודומיך עושים בבחירות הפוליטיות השגויות שלכם.

עצה קטנה לחיים. לפני שאתה כותב הנפצות שרק מביכות אותך רצוי שתבצע מחקר קטן על מנת לבדוק את עצמך קודם כל . יש היום כלי הנקרא AI שייתן לך את הנתונים .

ארה"ב אומנם לא סייעה להירושימה ונגאסקי ספציפית , אבל כן לשיקום כלכלת יפן כולה במסגרת תוכנית GARIOA.
סך הסיוע הסתכם בכ25 מיליארד דולר במונחים של היום.

בריטניה אומנם לא סייעה לגרמניה לאחר המלחמה שכן גם כלכלתה הייתה הרוסה, אבל ארה"ב כן
במסגרת תוכנית מרשל, קיבל גרמניה כ15 מיליארד דולר לשיקום כלכלתה במונחים של היום, כשרובו במענקים.

וכלל מערב אירופה כולל בריטניה קיבלה סדר גודל של בין 130 לבין 150 מיליארד דולר.

גם מדינת ישראל לא קופחה בסיוע אמריקני לאורך השנים.

למעלה