בעצם... למה....

בעצם... למה....

למה זה כ``כ מלחיץ אותי!1? יכול להיות שאתה מכיר אותי.. ואם כן.. אז היי.. ואם לא.. אז אתה לא יודע את האמת... :) למרות שאני סקרניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אבל שיהיה... (ששששששש<- לקחתי נשימה) [שאפתי את כל האבק של המקום הזה חחחח ] ו... נרגעתי.. אם תגיד, אני אשמח.. אם לא, אז תהנה..

ושוב B-) את נחמדה ,אם כי קצת ילדותית . ואת גם יפה (כך את טוענת ואני מאמין ) אז ביי לך B-)

בלשית........... הכנסתי את היפה ...... כדאי לודא שזאת את באמת ...... ולנוכח תגובתך (שהיתה צפויה ) אני באמת בטוח עכשיו B-) שאני יודע מי את ?

ממממ........... את טועה ....... פשוט לא תמיד צריך לרוץ אחרי הקפריזות של הנשים...... אם את רוצה את יכולה לצאת מהארון להתראות B-)

ועוד משהו קטן לך ולכולם....... למרות שלא רואיםמ אותנו בפורמים...... אפשר להכיר את בני האדם שפה לפי נימת דבריהם ,סגנונם ולפי האופי . זה מה שיפה בפורומים ששם אתה לומד להכיר את האדם לפי פנימיותו מבלי שתדע כלל איך הוא נראה . יום טוב !!!

חבריםםםםםםםםםםם!!!!

מי אתם??? ומי אני?!?!?!?.. ולמה אתם חושבים שאתם יודעים מי אני, אם אני לא יודעת מי אתם? ובכללללללל אוליייייייי תגידו ליייייייייייייייייייייייי שיחלפתם אותי!!!!!!!!! (מורני, לעולם אל תאמיני לאנשים זרים :)))) )- סתם בלי קשר..

דני....

אני יכול להגיד לך בוודאות שזאת לא מי שאתה חושב אם אתה רוצה לדעת מי זאת בלשית משטרתית...צור איתי קשר...בדוא``ל (תשובה תקבל באנגלית)

הולדן.......... אני יודע שזאת לא מי שאתה חושב שאני חושב .... וזאת היא........מממממממממ.. כן כן גם אני מכיר אותה והולדן שיהיה לך יום טוב B-)

רגע רגע!!!!

מה זה מממממממ?????.. איך לקרוא את זה?!?!?!? באיזה טון??.... מממממממ... מ-הצ`אט<?... ממממממממ פ`גרת???.. ממממממממממממממממממממממממממ ההיא... מממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ פורום אחר??? נווווו כבררררררר!!!!!! מי?!?!?!?!!??!!?!?!??!?!!??!?!!?!?!??!?!?! ממממממממממממממממ------גגגגגבבבבבברררררררררררררררררררררררר ראיתי את אמא שלך בסופר חחחחחחחחח נווו תגידדד לייייייייייייייייייייייייייייייייייי בבבורוואואראורווארורארראאראראאאאארררררררר (בנימה של אווווררררחחחרררר- כלב עצבני..) חחחחחח שיגעתם אותי!!!!!!!!!

הולדן????

גם אתה??!!?!?... שייואווו.. תהיה נחמד..פליזזז.. מי אתה חושב שאני..?? ומי הוא חושב שאני??.. ובכלל יש בניכם קשר??.. מכירים??? אולי גם אני מכירה אותכם... אולי אנחנו מאותה סביבה.. יצירתית?.. נוווווווווו תגידוווו ליייייייייייייייייייייייייייי...

ובכלל

מה אתם חושבים? שאתם יודעים? שאני עצמי? שאני חושבת שאתם לא יודעים? שאתם בטוחים? שאני אני ואתם אתם... אבל לעזאזלללל מי אתם???? שאני לא יודעת... שאתם נהנים... וחושבים שאני אני.. כי : ``אם אני אנני אני על כן אני נבהל... אם אני אנני אני.. אז מי אני בכלל`` :))))))....

למעלה