בעצימת עיניים

בעצימת עיניים

על "המסך הפנימי" אני רואה צבעים סגולים וכחולים. לא רואה צבעים אחרים. האם יש הסבר/משמעות לצבעים הללו ולמה אני לא רואה גם צבעים אחרים?

Tal_Ya_Tal

New member
בה-ח-ל-ט
יש הסבר
קיקמורה

לכל רובד של תודעה אליה את מגיעה במדיטציה, יש תדר המתבטא גם בצבע. החלוקה לרבדים היא כדלקמן: ברובד האסטרלי רואים את כל הצבעים הנראים לעין, כולל כחול וסגול. ברובד השני, רואים רק את הצבעים תכלת, לבן וצהוב. אפשר לראות לפעמים שם
לבן או
אדומה. ברובד השלישי רואים רק אור בהיר, צבעי כסף וזהב. ברובד הרביעי, הכל חשוך. אם ישנו שם אור כלשהו, זה אור שבא מאתנו. הרובד החמישי זוהר בזוהר של עשרת אלפים שמשות זוהרות והאור שם מדהים בעצמתו. L&L TALYA

טליה - ראשית מודה לך על התשובה

וכיף לראות שיש עוד דרך ארוכה לפני.... ויש לאן לשאוף.... אך עדיין לא הבנתי האם יש משמעות לכך שאני רואה רק סגול וכחול? או שאני יכולה להבין מכך שעדיין לא נחשפתי לכל הרובד האסטרלי ורק לחלקו? ומה המשמעות של אסטרלי?

Tal_Ya_Tal

New member
סגול וכחול הם הצבעים השכיחים ביותר

שרואים במדיטציה. למעשה אפילו מכנים אותם 'סגול של מדיטציה' ו'כחול של מדיטציה' בדרך כלל יש בהם בהירות וזוהר הרבה יותר גדולים מאשר בכל צבע שאנו רואים בעיניים הפיזיות שלנו. כחול הוא הצבע של התקשורת וסגול הוא הצבע של חכמה רוחנית, תבונה רוחנית. הרובד האסטרלי(הכוכבי) הוא הרובד שבו אנו פוגשים לרשונה כשאנו מניחים לגוף הפיזי. הוא דחוס ומעובה ויש בו את כל היצירות שישנן בפיזי, אך גם החלומות שלנו מתגשמים שם. הוא קשור לגוף הרגשי שלנו. L&L TALYA

למעלה