בעע

thebaby

New member
לפיקיות יש קול טוב../images/Emo101.gif

N 1 F 8 R 2

New member
פחחח איזה פאג.../images/Emo34.gif

ברייקינג דה האביט של לינקין פארק וזה שיר לא הייתי אומרת יפה כמו שאר השירים של לינקין.. אבל הוא נחמד.. וילד\ה בן 13 אמור\ה לדעת שמגעילים כותבים עם "ע" ולא עם "א". וכאבו כותבים עם א' ולא עם ע' ילד, תחזור לכיתה ג'... זה לא יזיק לך...

Blink Park 41

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לפחות תלמד לכתוב ילד אתה מטומטם לא נאה לך? אל תשמע וגם אל תכנס לפורום שלהם להגיד שאתם לא אוהב אותם...כי זה באמת...אבל באמת לא מעניין אף אחד ואני לא מבינה איך הוא יכול להשוות בין הפיקיות ורוני וגוד שארלוט?? בעצם אל תענה אל זה בכלל...אתם מוזמן ללכת ומה אתם מתעצבנות ממנו? ילד בן 9 נכנס לפורום של להקה שהוא לא אוהב וכותב כמה הוא לא אוהב אותם...והוא גם לא יודע לכתוב...וגם הוא שומע האחיות פיק...זה לא קצת עצוב?

Bobi123

New member
עכשיו

שמאתי שיר אחר מהדיסק שלהם קי יש לי אותו מקורי אבא שלי קנה לי קי ביקשתי ממנו קירציתי לשישמואה את השירים שלהם והוא ממש דומה לסופרסטאר המדאים של רוני!!!!!!!! קורים לו wondering דרך הגב,מה הפירוש של זה?

Young N Hopless

New member
איך רואים שאתה טועה בכוונה!!!

בואנה אתה כזה אידיוט! רואים שאתה טועה בכוונה!! לפחות תטעה פחות שזה יראה נומרלי יא טמבל והשיר וונדרין בכלל לא דומה מה אתה משווה!?

Pretty Devil

New member
חחחח ממש דומה..

איך בכלל אפשר להשוות בין המזויפת הזאת לגוד שרלוט??

EleVaTioN

New member
עכשיו לדעתי...../images/Emo129.gif

זה סתם איזה ילד שמשעמם לו בחיים אז הוא מתחזה לילד בן 13 שאומר שטויות וכותב עם שגיאות ילד...חבל הרסת

thebaby

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

ענק. לא שמעתם על טרולים אנשים

למעלה