בעע

Bobi123

New member
בעע

איך אתם יחולים לשמוע את השירים המגאילים האלה? שמתי את Braeking the habbit ואחרי זה כעבו לי הראש ואוזניים שעתיים!!!!!!!!! גוד שארלוט זה בעעעע רוני והפיקיות רולז!

Pretty Devil

New member
../images/Emo46.gif

בואנה עיצבנת אותי עכשיו! אם את לא אוהבת את השיר הזה (שמשום מה לא נראה לי שהוא בכלל של גוד שארלוט) זה לא אומר שאת יכולה לבוא לפורום של אנשים שאוהבים אותם ולהגיד "איך אתם יכולים לשמוע את השירים המגעילים האלה?" ו"גוד שארלוט זה בעעעע"!! את לא חושבת שזה קצת פוגע ומעצבן?? יאללה תחזרי לחור שממנו באת! @$$#@ $%^%&^ %^!!

Holy Cow4

New member
סליחה, את מתבלבלת...

את היית צריכה לכתוב: "זה לא אומר שאת יכולה לבוא לפורום של אנשים שאוהבים אותם ולהגיד 'עיח עטם יחולים לשמוא עט השירים המגאילים אעלה?' ו'גוד שרלות זא באאאאאא!'. חחחחחח, ילדונצ'וק, אולי כדאי שתלמד קצת במקום להכנס לכל מיני פורמים ולכתוב שטויות שהאנשים שם לא רוצים לשמוע. תודה ויום טוב.

Bobi123

New member
רוני המלכה לא מחרישה לי את האוזנניי

ם יש לה כל כזה אדין

Young N Hopless

New member
פחחחחחח לא!!

רוני פוסתמה אני לא סובלת אותההה!! חתיכת מכוערת !! היא ממש עקומה והיא גם לא יודעת לשיר.. היא שרה תמיד פלייבקים.. היא חתיכת שחצנית ומגעילה! גוד שארלוט עולים עליה! והשיר שרשמת זה בכלל של לינקין פארק יא אהבלה וזה שיר יפה מאד יאללה לכי תשמעי רוני והפיקיות וכל שאר ה"זמרים" האיכותים האלה.. דחפי טישו! יאללה ביי-חומה!

N 1 F 8 R 2

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

NOTTTTT חבל רק שלא שומעים את מה שהיא שרה ואת המילים של השיר.. פאג

EleVaTioN

New member
כולי שוק!../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח נבהלתי שראיתי תכותרת של ההודעה לא הבנתי מה הקשר

KaUrO DoNo

New member
בונא את פוסטמה...

אני לא מבינה איך לאנשים יש ת'טקט לבוא לפורומים ולרשום דברים כאלו.. יהיה בסדר.. ואגב בת כמה את?

Bobi123

New member
אנייייייייי

בן! ואני בן 13 ורוני מלכה,סתמו תפה שלחם

Pretty Devil

New member
ילד ילדה או מי שלא תהיה

לא הבנת את הרמז?! ב-י-י! אם את/ה לא רוצה שיתעצבנו עלייך עוד יותר! ודרך אגב, אומרים שלכם לא שלחם.. סתם לידע כללי..

the z girl

New member
מה אתם מתעצבנים?!

(or should i say מתעצבנות) הילדה (חח או אולי ילד?) לא אוהב את אום דברים כמוכם.. אה וממשועמם וחסר טקט.. אבל חפיף כולנו רוצים תשומת לב באיזשהו שלב..
ורוני הזו היא סתם פרחה שרוצה להיות מותג.. שתהנה.. חח ותתעשר
אה וזה לא בדיוק המקום להביע דעות כאלה כי את תקבלי כאלה תגובות... אבל אני מניחה שזה מה שרצית.. טוב אממ.. מה להגיד לך.. את צודקת.. גוד שאלטא זה בלעע ורוני והפיקיות שולטות חשפתי תא זהותי האמיתי! חה חה! אני מתה על בריטני ביונסה ג'סטין ורוני.
"בואו נלך להציק לאנשים מפורום גוד שארלוט!" I WON'T LOOK DOWN, WON'T SAY I'M SORRY ואני גם מוותרת על החלק האחרון כי אנ'לא מאמינה באלוהים. הא הנה עיבוד של המשפט I KNOW THAT ONLY I CAN JUDJE ME האע, יצא טוב. חח
סתם משועממת

the z girl

New member
חחח ושכחתי להגיד

שיש לי הרגשה ((מאודדד מוצדקת)) שמישהו שאוהב את רוני והפיקיות לא ישמע את כל השיר, ובמיוחד אם יש לו צלצולים באוזניים. כשאני שומעת שיר מכוער אני לא מסוגלת..
היייייי- היה היום ברדיו כשחזרתי מהבצפר את CRYING של ארוסמית'! היה כזה נחמדדדדדדדדדדד חחחחח אבל הוא(נהג) לא הסכים להגביר ובקושי שמעו! ארגגג אבל היה כיף
סופסוף שיר שאני מכירה ואוהבת ברדיו (אה כן שכחתי שאני אוהבת רוני
) חחח עכשיו כשאני חושבת על זה אני חושבת שאני יודעת מי כתב את זה (אם זו את.. חחחחחח משועממת שכמותך.. כה את יודעת שאני מתכוונת אלייך..
) וחוצמזה את יכולה להפסיק לעשות טעויות כתיב מכוונות, כי את מגזימה. כל ילד בכיתה א' יודע את ההבדל בין כל וקול. ואם עוד לא עברת את כיתה א', איך שמעת הפורום?.. ויותר מעניין אותי.. איך הגעת לפורום???
((אני תמיד כותבת מגילות או שזה רק היום?))

Crazy Girl2000

New member
דפקט ../images/Emo85.gif

רוני
הפיקיות
'תה בטוח שאתה בן 13 , ובכל שאתה בטוח שאתה בן?!

EleVaTioN

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif|גולוגלת|

חברס להרגע הוא חשב שיהיה נחמד להביע את דעתו פה ולמשוך קצת צומי מאחרים אז אני חושבת שהוא קיבל מספיק צומי
לא צריך סתם להתעצבן וזו לא הפעם הראשונה ולדעתי גם לא האחרונה שמשו כזה יקרה
בקיצור ילדון, אני מבקשת שלא תכתוב פה עוד הערות כאלה כי זה נורא מעצבן את אנשי הפורום תלך ותשמע לך רוני ופיקיות ותהנה קיצר יאללה ביי
ואם כבר מדברים על רוני, אני רוצה לומר שהיא מזוייפת והיא כולה מלאכותית, היא לא כותבת את השירים שלה, היא לא מלחינה את השירים שלה, ואני בספק אם הקול שלה לא מעובד בסטודיו או משו. והפיקיות גם לא משו, לא מתה עליהן

Crazy Girl2000

New member
צודקת ../images/Emo85.gif

רוני לא יותר מבובה,המערבות היחידה שלה בשירים זה תרגום של איזה שיר או שניים מאנגלית [אהמלאמקוריאהמ] והיא בטח עשתה את זה עם מילון עברי אנגלי צמוד.. והפיקיתות, גם כן פוסטמות ,לא היו מתפרסמות אם הן לא היו "הבנות של .." אבל כיף לנגן את ה"שיר הזה" בגיטרה

למעלה