בעע עבר עליי אתמול את הלילה הכי מפחיד וחסר אונים בחיים שלי!
ה האחמית New member 21/1/04 #4 זוכרים מה שכתבתי על החברה שלי? עם הסמים? אז קיצר היה אתמול בלאגן..עם ההורים שלה ועוד כל מיני דברים(סיפור ארוך) והיא נעלמה ואני ועוד שתי חברות חיפשנו אותה בכל בית שמש כמעט 4 שעות........
זוכרים מה שכתבתי על החברה שלי? עם הסמים? אז קיצר היה אתמול בלאגן..עם ההורים שלה ועוד כל מיני דברים(סיפור ארוך) והיא נעלמה ואני ועוד שתי חברות חיפשנו אותה בכל בית שמש כמעט 4 שעות........
ה האחמית New member 21/1/04 #6 בסופו של דבר כן... אבל זה היה ממש מלחיץ עד שמצאנו אותה...כי פתאום מאז שהעניין הסתבך הפלאפון של חבר שלה מכובה..אף אחד לא ראה אותה מהבוקר... ובסוף מצאנו אותה...
בסופו של דבר כן... אבל זה היה ממש מלחיץ עד שמצאנו אותה...כי פתאום מאז שהעניין הסתבך הפלאפון של חבר שלה מכובה..אף אחד לא ראה אותה מהבוקר... ובסוף מצאנו אותה...
ה האחמית New member 21/1/04 #8 אמממ בעיקרון היא כבר שבועיים שלא גרה בבית..היא הייתה גרה חלק מהזמן אצל סבתא שלה וחלק מהזמן אצל חבר שלה... ותאמת, לא נראה לי שהיא או מישהו יודע בדיוק למה היא ברחה..
אמממ בעיקרון היא כבר שבועיים שלא גרה בבית..היא הייתה גרה חלק מהזמן אצל סבתא שלה וחלק מהזמן אצל חבר שלה... ותאמת, לא נראה לי שהיא או מישהו יודע בדיוק למה היא ברחה..
ק קרן של תקווה New member 21/1/04 #9 ההורים שלה עירבו גורם חיצוני? עובדת סוציאלית או פסיכולוג? אולי כדאי ? אני מבינה שהיא לא הולכת לבית הספר אם זה המצב נכון ?
ההורים שלה עירבו גורם חיצוני? עובדת סוציאלית או פסיכולוג? אולי כדאי ? אני מבינה שהיא לא הולכת לבית הספר אם זה המצב נכון ?
ה האחמית New member 21/1/04 #10 בא לך להמשיך לדבר באייסיקיו או במסרים? כי יש דברים שהיא לא יודעת ואני לא רוצה שהיא תגלה בטעות..
S sh53 New member 22/1/04 #11 אני מבינה שבינתיים דיברת עם קרן מקווה שפרקת קצת מהלב ואני בטוחה שקרן עזרה לך המון. זאת ההזדמנות שלי להודות לך קרן
אני מבינה שבינתיים דיברת עם קרן מקווה שפרקת קצת מהלב ואני בטוחה שקרן עזרה לך המון. זאת ההזדמנות שלי להודות לך קרן