בעע איתכם!!

MaD GirL

New member
בעע איתכם!!../images/Emo60.gif

אני מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה אבל אתם לא מתיחסים לבקשה שלי!!! ביקשתי פנים!! ומה אתם עשיתם?! כלום! נאדה! נוטינג! באמת "תודה" על "היחס הרב" שאתן נותנות לחדשות!!! אז אם מישהי תיהיה נחמדה אני מבקשת ממכן שתעשו לי פנים...! ענבר

yaelushka

New member
אני גם חדשה...../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

כן כן גם אליי לא ממש מתייחסים אבל זה בסדר....
סתםםםםם........ חפיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הייתי עושה לך פנים אבל אני בקושי יודעת...... אז סורי אני לא יכולה לעזור לך....
יעלושקה!

MaD GirL

New member
שבלולינה......

תסליחה לי "מותק" אבל על איזה גישה את בדיוק מדברת?! אני חושבת שאני מדברת כאן בשם כל החדשות שאתם לא שמות עלינו פס!! יש כאן רק איזה 3-4 שמדברות בניהם וכל השאר נשארים בחוץ...! אולי קשה לכן לקבל את זה אבל יש עוד כאילו שעשות דלויז! ויש כאילו שיותר מוכשרות ממכן!! ומה כבר ביקשתי פנים אומללות לבובה?! שאת או 3-4 בנות מבקשות משהו כולם קופצים כאן! אז תשימו קצת יתר לב אלינו החדשות! והיחידה כאן גם גישה אממ איך לומר... קצת סנובית זאת את... ענבר

Diva Star

New member
ארררר.... שוב התחלנו....../images/Emo117.gif

את מדברת שטויות.. שבלולינה היא חדשה בעצמה! היא פשוט לא פותחת הודעה חדשה על כל דבר קטן ובגלל זה היא השתלבה כאן! ותעשי טובה תחסכי את השטויות האלו... אני אישית ~לא~ יודעת לצייר פנים.. ורוב הבנות כאן ~לא~ יודעות לצייר פנים אז אם אף אחת לא עשתה לך עד עכשיו פנים אני לא חושבת שעכשיו בגלל שפתחת הודעה חדשה אז כולן יקפצו על ההזדמנות.. לאף אחת אין כנראה כוח להכין לך פנים אז די... זה לא יעזור אם תפתחי הודעה חדשה...

Mooa-Numi

New member
טל... אני מצטערת אבל-

תסתמי את הפה...
שבלולינה לא "השתלבה" כאן בגלל שהיא לא כתבה הודעות חדשות! לפהך-מי שרוצה להשתלב לא צריכה לשרשר הכל או וואטאבר! אתם שמתם לב מה קורה פה בזמן האחרון!? כל ההודעות בדיוק אותו דבר! הכל הולך בסגנון של- לא מצאתי לאן לשרשר את הבובה אז הנה>>> או אני לא משרשרת כי אל שמים עלי! הודעה חדשה! הא הא! או השרשור קצת מעיק-אז הנה דולי שעשיתי. כאילו-אתם יודעות כמה זה לא טוב שאתם ממש מפחדות לכתוב הודעה חדשה?! תכתבו כמה שבא לכם!!! אני בסך הכל ביקשתי לא לפרסם כל בהודעה חדשה! כאילו לא (
=הודעה חדשה)
עשיתי דולי!
עשיתי עוד אחת! אתם מבינות? תרגיעו עם כל הקטע הזה של השרשורים... כולכם... וענבר-לפי דעתי את מאוד מוכשרת, ואני אישית אל מתעלמת ממך! רציתי להגיב להודעה הזאת קודם אבל הייתי די עסוקה... (*שיעול* השרשור שחור לבן
)

Diva Star

New member
מיכל...אני מצטערת אבל-

תסתמי את
אני לא אמרתי ש~אני~ לא מתייחסת אל אנשים שפותחים הודעות חדשות... זה פשוט עובדה.. כאלו שמשרשרות מתייחסים אליהן... תבדקי את זה ותראי שאני צודקת.. אני לא אומרת שאם את רוצה להיות "מקובל" אז את צריכה לשרשר את כל ההודעות שלך.. אבל את זה בהחלט היית יכולה לשרשר.. וד"א אני גם לא ראיתי שפירסמת את הדולי הזאת וביקשת פנים.. ואם הייתי רואה אולי הייתי מנסה למרות שאני לא יודעת להכין פנים!

Girly Girl

New member
הממ תנו לי להסביר קצת..

דבר ראשון, אני לא ראיתי את ההודעה שלך עם הלעשות פנים.. דבר שני הגישה שלך דורשת, את מצווה עלינו לצייר לך פנים. חוצמזה, אני אישית גרועה בלצייר פנים ואם לא עושים לך פנים כנראה לא הצליחו או משהו. ובכלל, יש פה עכשיו איזה טונות חברות פורום וזה קשה להתייחס לכולם, אז בבקשה תביני. ~גירלי
גירל~

אני מדברת על......

זה שאת באה בגישה של "אני חדשה ולא מתייחסים אליי, אז בואו נפתח הודעות חדשות על כל דבר קטן"....... ואני בעצמי חדשה, ועובדה, שמים לב אליי בדיוק כמו ששמים לב לכל השאר, וזה שלא ציירו לך פנים זה לא בגלל שאת חדשה, זה בגלל שהן לא יודעות לצייר פנים. אף אחד כאן לא חייב לך כלום, ואם אנשים לא מגיבים לך את פשוט לא יכולה לבוא אליהם בטענות. וכשאת כן עושה את זה, אז זו הגישה שעלייה אני מדברת. ולמה אני סנובית?? כי לא הגבתי לך??

BliNky

New member
../images/Emo20.gifניסיתי../images/Emo20.gif

אני לא משהו יודעת לעשות פנים אבל ניסיתי... ד"א- שאמרת פנים התכוונת גם שיער? אם כן תגידי לי ואני אנסה
מיכל

victorya

New member
זה גם משהו...../images/Emo97.gif

ניסיתי לעשות פנים והם לא יצאו משהו אבל כדי שלא תהיי מקופחת אני מצרפת את זה. אני לא חושבת שהיחס הזה הוא רק לחדשות, הן פשוט לא משאירות הודעה כשאין להן מה לכתוב! מי אם לא אני יודעת.... אל תתעצבני אם תשאירי טונה הודעות ללא תשובה או כשיש איזו תגובה מסכנה יתחילו קצת יותר להכיר אותך והתגובות יגדלו טיפה, אבל גם לא משהו...

למעלה