בעעע...

S a s h o K

New member
בעעע...

לא יודע אני יצאתי טיפה מבואס... זה הסדר של הפרקים שהיו אצלי: 1. אנגלית 2. כמותי 3. מילולי 4. כמותי 5. מילולי 6. מילולי 7. כמותי 8. אנגלית הייתה לי חוברת צהובה מס' 001200 לגבי כל אחד מהתחומים: - אנגלית היה ממש פשוט לדעתי - מילולי היה די קל לדעתי והפיילוט לדעתי הוא הפרק שהיו בו 5 שאלות פטל ולכן 5 שאלות בהבנת הנקרא שהקטע היה על ספונים שהיו קשורים לדת האיסלאם - לדעתי הכמותי היה מעצבן ברמות... היו כמה שאלות באמת זונות ודי התבאסתי כי בסימולציות הייתי 0-2 טעויות לפרק והיה איזה פרק שהייתי צריך לנחש 3 שאלות... היו לי 2 פרקים גם גרפים של 5 שאלות כל אחד בנושאים - איזה אחד נוסע ופורק סחורה, והשני היה עם השופטים... גרף של 4 שאלות היה עם קופים ולדעתי זה הפיילוט. לסיכום: אני רק בכיתה יב', די רוצה עתודה אבל אולי הפסיכו ימנע ממני את זה אבל אני לא מאוכזב כי אם לא עתודה יהיה לי זמן לשפר! בהצלחה ל1.4 !!!

בקשר לאנגלית

איזה טקסטים היו לך באנגלית? לי היו 3 פרקים, אני חייבת לדעת מה הפיילוט...

S a s h o K

New member
היה לי...

2 פרקים עם 29 שאלות ובאחד היה איזה ציטוט בניסוח מחדש משהו על שינוי ותמידי... פרק שני האנסינים היו על הנורה של אדיסון האנסין ועל הכדור הזה שהאנגלים נדהמו לגלות...

היה לנו אותו נוסח, ולדעתי הסידור

בסדר. למה? פרק אחרון אנגלית, אמנם פרק אמת, אבל תסכים איתי שתעדיף שיהיה פרק 8 אנגלית ושתעשה אותו יחסית באיזי מאשר שיהיה לך פרק אחרון מילולי עמוס שאתה צריך לשמור על ריכוז מיטבי כל ה25 דקות.

JULY09

New member
לגמרי נכון, מבחן קודם היה לי

שניים אחרונים מילולי, והפרק האחרון היה רצח הייתי הזויה לגמרי

אלה101

New member
פרק מילולי

היי, היה לנו אותו מבחן (לפי הסדר של הפרקים והצבע) אני מנסה לברר מה הפיילוט כי היה פרק אחד במילולי שהלך לי ממש רע... אבל- יש לי בלאק מטורף, אני לא זוכרת כמעט כלום מקטעי הבנת הנקרא (מוזר אני יודעת...) אתה זוכר אולי על מה היה הטקסט של פרק 3 במילולי? תודה!!

S a s h o K

New member
לדעתי הפיילוט במילולי הוא...

הפרק שהיו בו 5 שאלות פטל והבנת הנקרא על סופים או משהו כזה שקשורים לאיסלאם ...

../images/Emo45.gif

אז כנראה היו שני פרקי פיילוט במילולי, כי לי גם היו 3 פרקים ולא היה לי כלום על האיסלאם.. אגב, אם זה נכון, כנראה ביום א' יהיו שני פיילוטים בכמותי..

demultiplexer

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ומה זה הביזיון הה של פרק אנגלית בסוף ? זה הורס לי את ההפסקה לשירותים

rasmus girl1

New member
../images/Emo2.gif

זו בדיוק הבחינה שהייתה לי, כל בזמן חיכיתי לפרק אנגלית כדי לנוח קצת והיא סירבה להגיע! איזה סדר מעצבן....

למעלה