בעעע!

ash 1

New member
מממהההה???? OOOO.םםםםםם

שמעתם מה פיקולו אמר היום? "אני מתגעגע לחבריי הסאיינים" מה זה אמור להביע?!?!?!?

Taker Sucks

New member
שמעתי!!!!

אם לא היה את המשפט הזה הפרק היה בסדר. אבל הם שינו את כל העלילה!!

proof

New member
נוו בטח שהם חברים שלו

כל אחד אוהב חברים שמאדים לו את הצורה ומשארים ממך ערימת עפר

ברצינות..נראה לי שהמדובבים\מתרגמים.

..בכלל לא יודעים על מה הם מדברים..(וזה לא חדש!!) מה הקטע של "אני מתגעגע לחבריי הסאייאנים.."????????? ממתי לפיקולו יש חברים??ממתי הסאייאנים הם חברים שלו???תגידו לי המתרגמים באמת לא ראו את הפרקים שהם תירגמו לפני או שזה רק נראה לי??!! כלומר הבעיות עם השמות סלחתי...אבל כשהם משנים את העלילה בצורה כזאת שפיקולו אומר "חבריי הסאייאנים.."זה כבר מוגזם!!

אבל אולי זאת טעות של היפנים?

הרי הראו את וג'יטה כשפיקולו אמר את זה, אלא אם כן הוא אמר "כשאני אחזור לחיים אני אקרע את וג'יטה"?

ash 1

New member
או בסגנון "כשאני אחזור לחיים אני

אהיה הרבה יותר חזק ממנו"

URNFS

New member
אני לא מבין משהו...

בגרסה האנגלית לא הראו את הקטע הזה? בכל מקרה,הוא אומר "מישהו יותר חזק מהסיאני?" אם היה לי כוח,הייתי מביא תצלום מסך (מה שטוב בגרסת תרגום,אתה יכול גם "לראות" מה נאמר בתמונות מסך ~_^)

יש לי שאלה..

היום בפרק קינג קאי אמר שמתים שמקבלים את הגוף שלהם (כמו טיו שן האן ואלה..) לא יכולים למות עוד פעם כי הם מתים כבר... אבל בסאגת קיד בו גוקו בעצמו אומר שמי שנהרג כשהוא כבר מת לא יהיה קיים יותר... איזה מבין שתי האפשרויות נכונה??

kapit

New member
אולי המתרגמים לא הבינו נכון

למה המלך קאיו התכוון.. כמו שהם לא הבינו שפיקולו והסייאנים בכלל לא משתפים פעולה. ומה שגוקו אמר הוא הנכון אם מישהו מת, מת שוב בעולם המתים, הוא לא מתקיים יותר

הסבירו לי על זה

באיזה אתר... יצור מת לא יכול להרוג בעולם הנפשות יצור מת אחר. אבל אם רוח של יצור מת באה במקרה לעולם החיים ונהרגת אז היא לא קיימת.

Piccolo

New member
../images/Emo45.gif

Prophet

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחו

אם לא שמי אינו פריז פריזר המקפיא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Im LOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! out LOuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

למעלה