בעעע..שאלה

Unreachable

New member
בעעע..שאלה

אולי זה טיפשי... טוב זה טיפשי, אבל אם הסוס שלכם\סוס אהוב עליכם היה יכול להגיד לכם משהו אחד...מה אתם חושבים שהוא היה אומר לכם? אתם חושבים שהוא היה אומר לכם שהוא אוהב אותכם?
תגיבו תגובה שלי- אם זה היה כפיר, אני חושבת שהוא פשוט היה שומר על זכות השתיקה. הוא בטח היה רוצה להגיד לי שאני יעזוב אותו לנפשו אבל הוא לא היה עושה את זה. סופה הייתה אומרת לי שאני אפסיק עם הדיאטה שלה ואריזונה..לויודעת..אולי שאני אברח איתה לאנשהו... ולא.

Vintage Queen

New member
היא תגיד לי

מה השם האמיתי שלה וליד מי היא רוצה להיות בתא... אהה ואיזה צ'ופרים היא אוהבת

אמממממממממ

קרן אול הייתה אומרת משהו כזה "אם תתרחקו אני אפסיק לאיים" או "אני רצה כי בא לי לרוץ" לא יודעת....חחח

talkk

New member
אלף היה אומר לי...

"אני נשכן. יש לך בעייה עם זה?!" או יגיד "אני אוהב אותך" (יה רייט...) או "אני שווווונא את סער" (טוב, זה לא חוכמה חחחח..כולם שונאים אותו, ערבי נשכן מפגרררר סורי קובי&איציק) ובטח היה נותן לי ביקורת על איך שאני רוכבת עליו...כן.. אלף מאוד ביקורתי בהערות שלו. (תראו מה עשיתי ממנו...פויה טל) הסוס השני, שהוא הסוס האהוב שלי - קפוצ'ינו: "כולכם נקבות" (הוא סטאליון) או "אני שונא אותך" (הוא באמת שונא אותי הבנזונה!) ועל בטוח הוא היה אומר "תעזבו אותי בשקט" חולההההה עליו! פרה מתוקה שיילי! טל

../images/Emo41.gif

ערבה- מה אני לא זזה מספיק מהר? ג'ואי- אממ המגף שלך טעים אינולה- אוףףף למהאתם לא נותנים לי לגדל רעמה אוסמה,פאקו והצ'יק- חכו חכו איך אנחנו הולכים להעיף אותכם נלה- אוזנים אחורה זה המודה החדשה ראג'י- אני עצלן........בעיה שלכם! באק- חולה על כולכם לואיסנה-אז מה אם קוראים לי ע"ש לואיסנה לופילאטו אנחנו בכלל לא דומות

PinkHorse

New member
על תשחקי בגורל מותק..

לולי היא מושלמת ולא שום "מעפנה" נסכם את זה כאן, טוב?!

Vintage Queen

New member
היא ממש נוראית... ביחוד פה!

מה נסגר איתה? אני לא מבינה אותכם! כל מי שחושב שהיא יפה!! היא ממש לא מיוחדת... היא סתם... לפי דעתי היא גם לא יפה...

PinkHorse

New member
לא נכון!

לדעתי היא ממש יפה..ונורא חמודה...אני אפילו חושבת שהיא מושלמת! אבל את יודעת מה, על טעם וריח אין על מה להתווכיח..כי אני מכירה המון אנשים שדווקא כן אוהבים אותה! ומעריצים אותה בדיוק כמוני..

Sweet SuGaR

New member
אני לא מעריצה אותה

אבל היא מהממת... ויש לה גוף מושלם... הלוואי

Blue Eyessss

New member
דוגרי צודקת!

דוגרי דוגרי דוגוי דוגרי דוגיר אבל פוניטה פי אלף יותר מושלמת ממנה!!!!!! ולדעתי פוניטה הייתה צועקת לי קוצ'י בחזרה...חחחחחח כפרה עליה

למעלה