בעעעעעע

tamarhp

New member
מלקישוע ???

זה מלכישוע, לא? לא משנה - מאיפה הוצאת את זה????? ומה עם מטילדה, זה יותר טוב?

תיקון+התמונה....

טוב אז אני ממש מתנצל עם שככתי מישהו ברשימת חברים בעקרון זה כולם! שכחתי במיוחר את רבקה! סולחת? טוב התמונה-

ashkeloni

New member
טוב....עוד כאב ראש....

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 18:23 שם: נתן גיל: 15 ושמונה חודשים ושלושה ימים ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: bad_beast ספר אהוב: אות קין של רם אורן סרט אהוב: גלדיאטור/ארמגדון/סדרת מלחמת הכוכבים/המאטריקס הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ילדים קטנים שלא שותקים לרגע... הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: שמור במערכת צבעים אהובים: כחול-ירוק להקה אהובה: Linkin Park RuLeZ סרט דיסני אהוב: מלך האריות חיות מחמד: יש לי 7
מקצוע אהוב: ערבית ומחשבים (אפילו שהחומר בשיעור מחשבים קל מידי) מקצוע שנוא: מתמטיקה וספורט (אני מזיע הרבה) שיר אהוב: CRAWLING של לינקין פארק שיר שנוא: אני מתעב את כל שירי הקאנטרי... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מילהארוכהכמוזאת? מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: יושן... פורומים שאתה משתתף בהם: 1. בני עקיבא 2. משחקים 3. דרגון בול זי 4. תוכנה וחומרה 5. מחשבים ואינטרנט 6. לינוקס 7. מנגה ואנימה 8. לינקין פארק (אחותי מנהלת הפורום) 9. רשתות ופס רחב 10. ניו מטאל (עוד פורום שאחותי מנהלת) איך הגעת לפורום הזה? סתם חיפשתי מה לעשות... החברים שלך בפורום הזה: כולם... המשקה אהוב: מיץ תפוחים טוסט או לחם: לחם ממתק אהוב: אני בקושי אוכל...M&M שפה אהובה: עיברית! הספר האחרון שקראת: THE UNIX BIBLE באורך של 1665 עמודים!!! נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: מדינת ישראל...*** של עבודה... ציטוט נבחר: אם תירצו, אין זו אגדה! חמין, טשועלנט או סחנה: לא זה לא זה ולא זה... השלם/השלימי: "בלי..." בלי לימודים אין המשך לחיים... השלם/השלימי: "אין לי..." אין לי כוח כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: טוב...אם אני אגיד אז רחלי תוכל לגלות לכם מי זה... מנגן ב: מקלדת אייקון אהוב:
קור או חום: קור! גשם או שמש: גשם! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אני בדיוק אחרי פירמוט...אבל הנה.. כשאהיה גדול אני אהיה...: כמעט על בטוח משהו שקשור במחשבים... שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אין שם כזה...נתן הוא השם המושלם! איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? לא משנה... באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אינויזבל מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? X-MEN 2 שהוא סרט פשוט חיה! אתה נלחץ ממבחנים ? לא... ספרים באנגלית - כן או לא? כן מילה אהובה (כגון מבצבץ ): מפצפץ סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: WTF? עוד קיים דבר כזה? הרגל מגונה: אני כוסס ציפורניים... עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני אוהב את עצמי!!! מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה... מה בחיים לא היית לובש/ת? חצאית סקוטית המורדים, כן או לא? בהחלט לא! דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? המיליונר שגאון במחשבים...ככה לפחות אומרים עלי בכיתה... מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין... יש לך קמיע? מהו? לא... פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? לא זה ולא זה... כמה שעות אתה במחשב ביום? כמעט כל הזמן...אני צריך להתחיל להיגמל... חג אהוב- סוכות הקלדה עיוורת - יודע? כן השלם: "..... זה השטן~!" המורים זה השטן התחלה או סוף? התחלה השעה שסיימת לענות על השאלון: 18:50

tamarhp

New member
אהבתי

* ילדים קטנים שלא שותקים לרגע... - כנ"ל * המיליונר שגאון במחשבים - יווווו, תלווה לי קצת!!! * חג אהוב- סוכות - דהההה, נולדתי יום לפני! למה אתם חושבים שהמציאו את חג הזה? * "כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: טוב...אם אני אגיד אז רחלי תוכל לגלות לכם מי זה..." - מההה???

ashkeloni

New member
אני לא מקלל....

זה למה שכתבתי את זה בראשי תיבות... כי בדרך כלל אני לא כותב את זה עם ראשי תיבות...

פחחחח....

"כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: טוב...אם אני אגיד אז רחלי תוכל לגלות לכם מי זה..." חחחח.... אהבתי... יפה, יפה!

לא שזה מעניין מישו אבל..

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 18:42 שם: גילת גיל: 19 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: :)- פשוט ככה.. ספר אהוב: הנזיר שמכר את הפרארי, מישו לרוץ איתו סרט אהוב: מאטריקס, חומות של תקווה הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ייצור מוזר שנקרא אחיות קטנות- לא,אני לא רצינית.. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: אני,עצמי ואנוכי, ואפילו אתם בין כל שאר פיצוליי היקרים צבעים אהובים: שוב..כתום, שחור וירוק-גם בזוהר.. להקה אהובה: משינה, כנסיית השכל ושות' סרט דיסני אהוב: ברגע זה? אנחנו רואים חתולים בצמרת, מי רוצה להצטרף? מחר מקרינים את סינדרלה-הגירסא המוארכת, ואת פוקאהונטס חיות מחמד: רבקה.., סתם לא :) תלתל אהובי *זה המקום לציין שרבקה נחנקה ביושבה על הרצפה עם המעדן בפה מקצוע אהוב: כל דבר חוץ מש"ל בבי"ח. מקצוע שנוא: ש"ל בבי"ח- לא אין לי בי"ס לכל מי שתהה.. שיר אהוב: מדברים בשקט, נעה של הים שיר שנוא: רבקה הזכירה לי שנילס היה שנאת נפשי בילדות. כן כן,גם עכשיו. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : ווי,זהמטורף,את/השרוט/ה! מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פעם? סרגתי מתחת לאף ולריר של רבי הדגול לתושב"ע-הוא אפילו אהב אותי.., קישקשתי במחברות, הרוב המוחלט זה ציורים של פיקאסו-רק חבל שהוא מת שניה לפני שהוא חתם לי עליהם, ובעיקר בעיקר? טרחתי לצאת לטייל באמצע השיעור..בעיקר לחדר, לפעמים לתפוס תנומה..-שש סוד צבאי פורומים שאתה משתתף בהם: בנ"ע בגאווה, נראה לך שיש לי זמן לפורום אחר?? איך הגעת לפורום הזה? השריף היקר הביא אותי ממרחקים..מהפורום של בנ"ע בכיפה באנו לכאן,לא בדיוק יחדיו אבל באתי בעקבותיו החברים שלך בפורום הזה: כולם- ז"א כל מי שאני עדיין משלמת לו.. המשקה אהוב: נקטר-משקה האלים.. האמת? נס קפה חזק חזק על חלב טוסט או לחם: צנים בעברית.. ממתק אהוב: מארס, בעצם, כל שוקולד יספק אותי.. וגם כל גלידה, וכל עוגה טעימה.. שפה אהובה: עברית זו היחידה.. הספר האחרון שקראת: בשכבי וקומי אישה-סביון ליברכט נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: בעע, בוק ריפורט בכיתה ט'.. ציטוט נבחר: : בנאדם שהולך עם טישו תקוע לו בנחיריים לא יכול להיות שפוי נכון? רבקה אישית נקרעה מלראות את התופעה הלגיטימית הזאת חמין, טשועלנט או סחנה: חמין בוודאי השלם/השלימי: "בלי..." נקמת השלם/השלימי: "אין לי..." מלפפונים כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:
-בכוח להעלות פה אגו?.. מנגן ב: לצערי כבר על כלום, על מה פעם?.. טוף, חלילית, תופים, קסילופון, פסנתר, סינתיסייזר, משולש, אורגן, על העצבים ודי לא?.. אה, ניסיתי על גיטרה, תודה יוסף שסידרת לי את המיתרים אבל..לא יילך, מישו רוצה גיטרה במצב טוף?.. אייקון אהוב:
קור או חום: קור,נראה לי, *רגע: משה, מה אתה מעדיף? טוף, הפיצול שלי מעדיף חום גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): מפל כשאהיה גדול אני אהיה...: פסיכית גדולה שם שהייתי רוצה להיקרא בו: קישקשתא איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? או, זה סיוט.. רק קשה שהרגע הוכנה והיא חמה חמה או לחילופין, העין של הביצה.. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אינוויזיבול- אין לי כלום נגדכם, אבל בתאדם צריכה ללמוד קצת לא?.. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אוהו, זה היה לפני איזה שנתיים, מי זוכר? אתה נלחץ ממבחנים ? כמו זה? ממש לא, רק הידיים וכפות הרגליים מתחילות להזיע, אמאל'ה, אני לא רואה מה שאני כותבת.. ספרים באנגלית - כן או לא? ברור, לפחות ננסה להיראות אינטליגנטים.. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): איכות חיים..בטירוף :) סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: פלאי קלעים הרגל מגונה: לחטט באף תוך כדי דריסת 2 חתולים וכלב אחד, מה נראה לכם? מה אני ישראלית ממוצעת?? אהמ, כן?.. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אהמ, אולי חלקכם לא ידעתם את זה,אבל אני מאורסת :) למי אתם שואלים? אהמ, היא נתנה לי מחזיק מפתחות של שני חצאי לבבות, ליבי נתון לה
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? אהמ, גרוע אבל גבוה בוודאי מה בחיים לא היית לובש/ת? גופיות, פלטפורמות, מכנס קצר, קיצר, לא הייתי מתלבשת כמו בחורה.. המורדים, כן או לא? ממש לא. דג - באקווריום או בצלחת? גם וגם, כל עוד לא יבהה כי בצלחת-המבין יבין.. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני הבת של השכן מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לי 5 שביעיות בתאריך לידה, אתם תחליטו לבד מה יותר קובע, החמש או השבע.. יש לך קמיע? מהו? רבקה... פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך שמיש לחלוטין וקורע כיסים בטירוף כמה שעות אתה במחשב ביום? אם אני בבית? כל היום זה רבקה נגדי.. כשאני בשירות או מחוץ לבית? 4 שעות חג אהוב- יום העצמאות הקלדה עיוורת - יודע? יאפ השלם: "..... זה השטן~!" שמוליק קיפוד התחלה או סוף? סוף, חמודים שלי,אתם לא יודעים כמה שאני מתה לסוף, תספרו איתי 12 יום מהיום? השעה שסיימת לענות על השאלון: 18:58

ברור שאף אחד לא יקרא את זה!

השעה שהתחלת לענות על השאלון:7.24.10 שניות שם:יאיר החתיך גיל:13 ו7 חודשיים ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו:אי סי-217716817 ספר אהוב:אין סרט אהוב:פארק היורה הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שלא מתייחסים אלי! הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: ללכת לבנ"ע צבעים אהובים:כחול ירוק צהוב ואדום להקה אהובה:משינה וסאבלימינל סרט דיסני אהוב:מפלצות בע"מ חיות מחמד:אין מקצוע אהוב:ספורט מקצוע שנוא:אנגלית שיר אהוב:הפנאלי,את לא כמו כולם, תחזור תחזור... וכול השירים של משינה... שיר שנוא:אין המילה הכי ארוכה שאתה מכיר :אינצקלופדיה מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:צופה בילדים האחרים משחקים כדורגל או שכמו כולם מנסים לשנות נושא.. פורומים שאתה משתתף בהם:בנ"ע רק! איך הגעת לפורום הזה?דיברו על זה פעם בצא'ט דתיים בתפוז! החברים שלך בפורום הזה:שולי,גליה ושרוכי המשקה אהוב:שוקו וקולה טוסט או לחם:לחם מה לעשות.. ממתק אהוב:ביסלי שפה אהובה:טונסאי הספר האחרון שקראת:הראי פוטר נראה לי שזה היה לפני חצי שנה בערך... נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:עבודה על מחשבון חרא של עבודה ציטוט נבחר:בעעעעע חמין, טשועלנט או סחנה:טשולנט השלם/השלימי: "בלי..."שולי אין מפגש השלם/השלימי: "אין לי..." 50 מליון כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: שלוי-שולי מנגן ב:מוח, עצבים אייקון אהוב:אין קור או חום:חום גשם או שמש:שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):בעעע כשאהיה גדול אני אהיה...: אבא שם שהייתי רוצה להיקרא בו:... איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)?איכס ביצה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו?לא היה כבר את השאלה הזו? אי סי קיו! מה הסרט האחרון שראית בקולנוע?לא זוכר... איך הוא היה?מעולה... אתה נלחץ ממבחנים ?מאוד ספרים באנגלית - כן או לא?לא פושטק מילה אהובה (כגון מבצבץ ): בעעעעעעע סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:הטלווזיה החינוכית זה לא מילה גסה הרגל מגונה: לדבר באי סי קיו! עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:לא יודע מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?נמוך מה בחיים לא היית לובש/ת? דברים של בנות! המורדים, כן או לא?כן דג - באקווריום או בצלחת?בים סטיגמות זה רע - אבל מה אתה?אני יאיר מה מספר המזל שלך, ולמה ?3 מ'ס של מזל יש לך קמיע? מהו? לא אין פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך אינושי! כמה שעות אתה במחשב ביום? 8-6 חג אהוב-חנוכה הרי נולדתי בחנוכה! הקלדה עיוורת -יודע תראו=אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת יודע? השלם: "..... זה השטן~!"מי שחיבר את השאלון התחלה או סוף? לכול סוף יש התחלה חדשה השעה שסיימת לענות על השאלון: 7.38 הערות:חרשבוש חרא מי שחיבר את השלון הזה! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מטומטם מי שחיבר את השאלות!

tiki tiki

New member
הנה שלי..

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 19:05 שם: אלישבע גיל: עוד חודשיים 14... ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: tiki tiki ספר אהוב: אממ..שאלה קשה..הארי פוטר?! סרט אהוב: ברוס הגדול מכולם. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ירקות...וג'וקים.. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: אממ..המורדים. צבעים אהובים: כחול, כחול,כחול,כחול. להקה אהובה: erreway סרט דיסני אהוב: שוב זה? לוידת.. חיות מחמד: אין ואני לא רוצה.. מקצוע אהוב: תאטרון ואומנות..גאונה שכמוני.. מקצוע שנוא: מתמטיקה...בעע! שיר אהוב: rebeld/chiquititas 2000 שיר שנוא: לוידת..יש הרבה.. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : "היפופוטומונסטרוסקפיפדלופוביה"...(שאלתי אנשים..זה מה שיצא...כאילו פחד ממילא ארוכות..) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת..על הכל.. פורומים שאתה משתתף בהם: בנ"ע,הוזליין,המורדים,קטנטנות,אוף טופיק,דתיים וחילונים(בערך),ג'ים קארי.. איך הגעת לפורום הזה? אחותי.. החברים שלך בפורום הזה: קשה להגדיר.. המשקה אהוב: אממ..מיץ ענבים..(לא של קידוש..) טוסט או לחם: טוסט. ממתק אהוב: שוקולד. דהה?! שפה אהובה: ספרדית שפה יפה! ספר האחרון שקראת: אני באמצע הארי פוטר 5..עוד 200 עמודים!!! נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: האחרון היה..אממ..רחלי? מה היה האחרון? ציטוט נבחר: "חה!" חמין, טשועלנט או סחנה: מה?! השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי...": וואי..קשה.. כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: -חה!- מנגן ב: מערכת סטריאו. אייקון אהוב:
קור או חום: שוב זה..? קור. גשם או שמש: גשם! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): באמת? טווווב...מצורף. כשאהיה גדול אני אהיה...: וואי, לוידת..בטח זאתי שאוספת זבל ברחוב..לא,סתם..לוידעת עדיין- מה שאני רוצה ברור לא יקרה אז.. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: שוב זה??? איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מבושלת העיקר. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מחובר. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? מחפשים את נמו איך הוא היה? פסדר.. אתה נלחץ ממבחנים ? לא, אני מנסה לא לחשוב על זה (כולל לא ללמוד..בגלל זה הציונים שלי ככה..) ספרים באנגלית - כן או לא? כן, לא ארוך מדי. נמאאאס לראות אנגלית מול העיניים! מילה אהובה (כגון מבצבץ ): חח...אממ..לוידעת.. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: חינוכית דוקא?! הרגל מגונה: לא לישון בלילה.. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: בשביל מה להגיד אותה..? מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? באמצע הכי טוב. אבל אם כבר אז נמוך. מה בחיים לא היית לובש/ת? ?!?! המורדים, כן או לא? תחשבו לבדדדדדדדד!!! דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום..זה נשמע נורא ככה.. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני?...אשכנזיה. מה מספר המזל שלך, ולמה ? 3. כי זה מה שעלה לי עכשיו שעצמתי עיניים ולחצתי על מספר. יש לך קמיע? מהו? אין... פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני!!! כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר קל לספור כמה לא.. חג אהוב- אממ...שבועות..לא יודעת למה.. הקלדה עיוורת - יודע? כן! רק עכשיו גיליתי שאני יודעת בעצם! השלם: "..... זה השטן~!" ו** ש***. המבין יבין. התחלה או סוף? תלוי של מה השעה שסיימת לענות על השאלון:19:37 הערות:אין.

tamarhp

New member
"אני?...אשכנזיה." ../images/Emo36.gif אהבתי!!

""..... זה השטן~!" ו** ש***. המבין יבין" - הבנתי! [נראה לי] "חג אהוב- אממ...שבועות" - מה?? את צריכה לאהוב את שמחת תורה!! זה קצת לפני היומולדת שלך! וד"א - את וניר נולדתם באותו תאריך... בהפרש של שנתיים.

למעלה