לא שזה מעניין מישו אבל..
השעה שהתחלת לענות על השאלון: 18:42 שם: גילת גיל: 19 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו:

- פשוט ככה.. ספר אהוב: הנזיר שמכר את הפרארי, מישו לרוץ איתו סרט אהוב: מאטריקס, חומות של תקווה הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ייצור מוזר שנקרא אחיות קטנות- לא,אני לא רצינית.. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: אני,עצמי ואנוכי, ואפילו אתם בין כל שאר פיצוליי היקרים צבעים אהובים: שוב..כתום, שחור וירוק-גם בזוהר.. להקה אהובה: משינה, כנסיית השכל ושות' סרט דיסני אהוב: ברגע זה? אנחנו רואים חתולים בצמרת, מי רוצה להצטרף? מחר מקרינים את סינדרלה-הגירסא המוארכת, ואת פוקאהונטס חיות מחמד: רבקה.., סתם לא

תלתל אהובי *זה המקום לציין שרבקה נחנקה ביושבה על הרצפה עם המעדן בפה מקצוע אהוב: כל דבר חוץ מש"ל בבי"ח. מקצוע שנוא: ש"ל בבי"ח- לא אין לי בי"ס לכל מי שתהה.. שיר אהוב: מדברים בשקט, נעה של הים שיר שנוא: רבקה הזכירה לי שנילס היה שנאת נפשי בילדות. כן כן,גם עכשיו. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : ווי,זהמטורף,את/השרוט/ה! מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פעם? סרגתי מתחת לאף ולריר של רבי הדגול לתושב"ע-הוא אפילו אהב אותי.., קישקשתי במחברות, הרוב המוחלט זה ציורים של פיקאסו-רק חבל שהוא מת שניה לפני שהוא חתם לי עליהם, ובעיקר בעיקר? טרחתי לצאת לטייל באמצע השיעור..בעיקר לחדר, לפעמים לתפוס תנומה..-שש סוד צבאי פורומים שאתה משתתף בהם: בנ"ע בגאווה, נראה לך שיש לי זמן לפורום אחר?? איך הגעת לפורום הזה? השריף היקר הביא אותי ממרחקים..מהפורום של בנ"ע בכיפה באנו לכאן,לא בדיוק יחדיו אבל באתי בעקבותיו החברים שלך בפורום הזה: כולם- ז"א כל מי שאני עדיין משלמת לו.. המשקה אהוב: נקטר-משקה האלים.. האמת? נס קפה חזק חזק על חלב טוסט או לחם: צנים בעברית.. ממתק אהוב: מארס, בעצם, כל שוקולד יספק אותי.. וגם כל גלידה, וכל עוגה טעימה.. שפה אהובה: עברית זו היחידה.. הספר האחרון שקראת: בשכבי וקומי אישה-סביון ליברכט נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: בעע, בוק ריפורט בכיתה ט'.. ציטוט נבחר: : בנאדם שהולך עם טישו תקוע לו בנחיריים לא יכול להיות שפוי נכון? רבקה אישית נקרעה מלראות את התופעה הלגיטימית הזאת חמין, טשועלנט או סחנה: חמין בוודאי השלם/השלימי: "בלי..." נקמת השלם/השלימי: "אין לי..." מלפפונים כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:
-בכוח להעלות פה אגו?.. מנגן ב: לצערי כבר על כלום, על מה פעם?.. טוף, חלילית, תופים, קסילופון, פסנתר, סינתיסייזר, משולש, אורגן, על העצבים ודי לא?.. אה, ניסיתי על גיטרה, תודה יוסף שסידרת לי את המיתרים אבל..לא יילך, מישו רוצה גיטרה במצב טוף?.. אייקון אהוב:
קור או חום: קור,נראה לי, *רגע: משה, מה אתה מעדיף? טוף, הפיצול שלי מעדיף חום גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): מפל כשאהיה גדול אני אהיה...: פסיכית גדולה שם שהייתי רוצה להיקרא בו: קישקשתא איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? או, זה סיוט.. רק קשה שהרגע הוכנה והיא חמה חמה או לחילופין, העין של הביצה.. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אינוויזיבול- אין לי כלום נגדכם, אבל בתאדם צריכה ללמוד קצת לא?.. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אוהו, זה היה לפני איזה שנתיים, מי זוכר? אתה נלחץ ממבחנים ? כמו זה? ממש לא, רק הידיים וכפות הרגליים מתחילות להזיע, אמאל'ה, אני לא רואה מה שאני כותבת.. ספרים באנגלית - כן או לא? ברור, לפחות ננסה להיראות אינטליגנטים.. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): איכות חיים..בטירוף

סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: פלאי קלעים הרגל מגונה: לחטט באף תוך כדי דריסת 2 חתולים וכלב אחד, מה נראה לכם? מה אני ישראלית ממוצעת?? אהמ, כן?.. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אהמ, אולי חלקכם לא ידעתם את זה,אבל אני מאורסת

למי אתם שואלים? אהמ, היא נתנה לי מחזיק מפתחות של שני חצאי לבבות, ליבי נתון לה
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? אהמ, גרוע אבל גבוה בוודאי מה בחיים לא היית לובש/ת? גופיות, פלטפורמות, מכנס קצר, קיצר, לא הייתי מתלבשת כמו בחורה.. המורדים, כן או לא? ממש לא. דג - באקווריום או בצלחת? גם וגם, כל עוד לא יבהה כי בצלחת-המבין יבין.. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני הבת של השכן מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לי 5 שביעיות בתאריך לידה, אתם תחליטו לבד מה יותר קובע, החמש או השבע.. יש לך קמיע? מהו? רבקה... פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך שמיש לחלוטין וקורע כיסים בטירוף כמה שעות אתה במחשב ביום? אם אני בבית? כל היום זה רבקה נגדי.. כשאני בשירות או מחוץ לבית? 4 שעות חג אהוב- יום העצמאות הקלדה עיוורת - יודע? יאפ השלם: "..... זה השטן~!" שמוליק קיפוד התחלה או סוף? סוף, חמודים שלי,אתם לא יודעים כמה שאני מתה לסוף, תספרו איתי 12 יום מהיום? השעה שסיימת לענות על השאלון: 18:58