תשובות...
השעה שהתחלת לענות על השאלון: 17:34 שם: גלי'ה גיל: 15 ו7 חודשים ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו:?? גלי'הצ'ה ספר אהוב: אורי/דמעות של אש/אליפים סרט אהוב: מטריקס/כוחו של אחד הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: להתבטל. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: להיות עם חברות, לראות סרטים, לקרוא, להשתעמם ( ולא לבד!) צבעים אהובים: כחול, לבן ואדום. להקה אהובה: ?? יש דבר כזה? אצלי? סרט דיסני אהוב: אלאדין, פוקהונטס, חתולים בצמרת. חיות מחמד: כלב וחתול. אהה שכחתי וכמובן תוכי
מקצוע אהוב: הסטוריה, או של"ח. מקצוע שנוא: אנגלית
שיר אהוב: שמיים כחולים שיר שנוא: "חייב למות עלי" המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: ג-ל-י'-ה-צ'-ה-ג-ל-י'-ה-צ'-ה מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מקשקשת, מדברת עם חברות, ממשיכה עם הדואר... פורומים שאתה משתתף בהם: בני עקיבא
, ו- לא לאלימות. איך הגעת לפורום הזה? דרך החברה שלי---- יyל----אתם חייבים לזכור אותה! החברים שלך בפורום הזה: מה השאלה? אני מקווה ש=כ=ו=ל=ם. המשקה אהוב: RC קולה..(דדאאאאא) טוסט או לחם: ברור שלחם. ממתק אהוב: שוקולדדדדדדדדד, שוקולדדדדדדדדדדדדד, ושוקוללדדדדדדדדדדדדדד. שפה אהובה: עברית וספרדית. הספר האחרון שקראת: בימי כליון ומרד ( צביה לובטקין) נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: אנ'לא זוכרת... אוף אל תזכיכי תקופה כואבת....
ציטוט נבחר: כולם לובשים מסיכות אבל רק בפורים כולם מודים בזה חחחח
חמין, טשועלנט או סחנה: אני מכירה רק את החמין, אבל אני בטוחה שגם אם הייתי מכירה את האחרים, הייתי אומרת שברור שה-חמין!!! השלם/השלימי: "בלי אוכל אין חיים" סתם מאיפה לי... והראש שלי לא כ"כ עובד עכשיו. השלם/השלימי: "אין לי כסף ואין לי דוד עשיר".. מ-א-י-פ-ה ל-י?? כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: שניה... אני אחשוב על מי נדלקתי... מנגן ב: כרגע על כלום, בשאיפה לגיטרה. אייקון אהוב:
קור או חום: חום, דדאאא. גשם או שמש: שמששששש. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): הצבעים לא עובדים טוב.. עדיף שלא. כשאהיה גדול אני אהיה... לאחר מחשבה הגעתי למסקנה שאנ'לא יודעת! שם שהייתי רוצה להיקרא בו: גליה. וההורים שלי מילאו את בקשתי. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת
באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? זמין. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? אני חושבת ספיידרמן, נשאר כשהיה בשאלון שעבר.איך הוא היה? ב'סדר... אתה נלחץ ממבחנים? לא ממש.. תלוי ממה. ספרים באנגלית - כן או לא? ברור שכן. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): מעניין.. אף פעם לא חשבתי על זה.. ( בעצם אולי בשאלון שעבר
), אאאההההההההההההההההההההההההמממממממ ( כן, כן, זו המילה). סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: לאיוד'ת. הרגל מגונה: ???? אני אחשוב.....לעשות לעצמי פאדיחות. ( ב-ט-ע-ו-ת
) עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני אחשוב.... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? ברור שגבוה. מה בחיים לא היית לובש/ת? פיג'מה בחוץ, סתאם... בגדים שלא מתאימים. המורדים, כן או לא? ברור שלא. דג - באקווריום או בצלחת? מובן שבצלחת. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? סטיגמה?? מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי... ז"א אני חושבת 7 אבל למה? לא יודעת. יש לך קמיע? מהו? אין לי, אז איך אני אענה מהו????? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני, דאאאאאא. כמה שעות אתה במחשב ביום? מאיפה לי... הוא פתוח כמעט כל הזמן, אבל הרבה מאוד זמן....( מכורה לפורום, מה לעשות..). חג אהוב- חנוכה, פסח, פורים. הקלדה עיוורת- יודע? ממש לא. השלם: "השטן זה השטן~!"
התחלה או סוף? סססוווףףףףף. השעה שסיימת לענות על השאלון: 18:11, אבל היו באמצע טלפונים.!!!! הערות: כן, למה זה כ"כ ארוך? וכבר עניתי על זה פה בפורום הזה מתישהוא.