בעעעעעע

מגניבה אחת...

תורידי שם אייסיקיו לפחות!! תהיי קולית! והלולי? זה משהו אחר בכלל!!!!! ומי בכלל שם על הארי פוטר??

אז"ש, גם אני לא יודעת....

ותפסיקי להחליף ניק! תיכנסי בשם הרשום שלך וזהנו! מה הבעיה??? תמחקי קוקיז והכל יהיה בסדר...

../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא הבנתי את המשפט הבא: וד"א - יצאתי מתפוז כדי שאני אוכל מיד לסגור את החלון כשדון חוזר.. ותמסרי לו ד"ש ממני!
ואל תשכחי שאנחנו אוכלות לבד. והיי! אתעוד מעט חוזרת!!

lali37

New member
אתן כאלה מ-ו-ז-ר-ו-ת-../images/Emo70.gif

אתם כל הזמן מחליפות שרשור של התכתבות... כאילו אתן א-ח-י-ו-ת... זה לא שאצן חברות או משהו כזה... ויש צאט ומסרים...

בעעעעעע ../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

שאלוןןןןןןןן חדששששששששששש השעה שהתחלת לענות על השאלון: שם: גיל: ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: ספר אהוב: סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צבעים אהובים: להקה אהובה: סרט דיסני אהוב: חיות מחמד: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: איך הגעת לפורום הזה? החברים שלך בפורום הזה: המשקה אהוב: טוסט או לחם: ממתק אהוב: שפה אהובה: הספר האחרון שקראת: נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: אייקון אהוב: קור או חום: גשם או שמש: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? השלם: "..... זה השטן~!" התחלה או סוף? השעה שסיימת לענות על השאלון: הערות:
יש כאן שאלות שחוזרות... תענו בכ"ז... אל תעשו פוזות...
לפני שתבכו שזה ארוך מדי בשבילכם... אתם מוזמנים לענות כשמשעמם אבל אל תתנו לשרשור הזה לרדתתתתתתת
אין כאן כל מיני שאלות שצריך להוריד
ואפילו לא טיפלתי בזה... ככה גנבתי את זה מפורום אחר
אנשיםםםםםםםםםם- כשאתם עונים תעתיקו את השאלות מה אכפת לכם לעשות העתק הדבק
זה יותר נוח לקרוא ככה וזהו.. הכל בכיף

lali37

New member
וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איך היא חזרה כ"כ מהר../images/Emo35.gif

ashkeloni

New member
אני אענה אחר כך....

בכל מקרה היה את השאלון הזה כבר כמה פעמים בפורום...

אז אני עונה ראשונה (כנראה..)

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 17:00 שם: רבקה, רבקוש, בקי, רבקי, רבקה (אינגליש) גיל: 15 עוד חודש וחצי פחות או יותר..
ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: RED OR DEAD- DEAD ולמי שלא הבין את הניק שלי- זה- אם או אדום או למות אז למות (
) כאילו- רק מכבי תל אביבבבבבבב
ספר אהוב: לאהוב עד מוות מישהו לרוץ איתו ומאה חורפים (דהה) סרט אהוב: ארמגדוןןןןןן
הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ג'וקים
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: אהבה
צבעים אהובים: כחול
להקה אהובה: המממ יש הרבה...
סרט דיסני אהוב:
חיות מחמד: אין... רוצהההההה
מקצוע אהוב: מחשבים... אנגלית... תאטרון
מקצוע שנוא: מתמטיקה... פסיכיקה...
שיר אהוב: כולם כבר יודעים... I DON'T WANNA MIS A THING אירוסמית'... בוסון ONE IN A MILLION ואם תלך שיר שנוא: לא עולים לי בראש השירים אבל בעיקרון מרלין מנסון
המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : האאאמממממממממממממממממממממממממממ
מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: כותבת שירים.. משגעת את מי שלידי...
פורומים שאתה משתתף בהם: כמה... לא הרבה... אולי איזה 3 קבועים וכל השאר לא
איך הגעת לפורום הזה? אחותי היקרה
החברים שלך בפורום הזה: כווווולם
חוצמשרוך כמובן
המשקה אהוב: מים מינרלים ההההאאאאאא ושוקו
טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: שוקולד ובמבה
שפה אהובה: עברית (הכי קל..) וספרדית.. (יפהההה)
הספר האחרון שקראת: הארי פוטר..
נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: פסיכיקה- קרינה
ציטוט נבחר: "לה לה לה- שחלה"
חמין, טשועלנט או סחנה: מכל אלה אני יודעת רק מזה חמין.. וזה אפילו לא טעים...
השלם/השלימי: "בלי..." ביבי (המשך..
) השלם/השלימי: "אין לי..." חיים
כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: רבקוששש
מנגן ב: עצבים
אייקון אהוב: יש הרבהההה...:
|ביבי החתיך| קור או חום: קור שולט
גשם או שמש: גשם
תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): מצרפת כשאהיה גדול אני אהיה...: גדולההה
שם שהייתי רוצה להיקרא בו: מלכתי
איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? קשה וחביתה.. רק לא מקושקשת
באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אייסי- אוואי או אונליין
מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? ברוס הגדול מכולם- מצחיק בטירוףףףף
אתה נלחץ ממבחנים ? לא... כי אני מקבלת ציונים טובים
ספרים באנגלית - כן או לא? בכיף... רק לא ארוך (כמו אריק פוטר..)
מילה אהובה (כגון מבצבץ ): שיואו! כגון, אכן כן וכל המילים היפות האלה
סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: פשושון אוהב לישון על הכרית הענקית (זה מה שאני זוכרת)
הרגל מגונה: המממממממממממממממממ
עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מזה
... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה. נקודה. למחשבה.
מה בחיים לא היית לובש/ת? בגדים משנות ה-80
המורדים, כן או לא? אפשר...
דג - באקווריום או בצלחת? בצלחת
סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? סנובית מתוקה חמודה חכמה ונרקסיסטית
מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין... מה למה?? אמרתי שאיןןןןן
יש לך קמיע? מהו? לאאאאאאאא
פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? המממממממ :| כמה שעות אתה במחשב ביום? הרבה...
חג אהוב- אין. עבור.
הקלדה עיוורת - יודע? לומדת עכשיו
השלם: "..... זה השטן!" שרה נתניהו זה השטן
התחלה או סוף? אני אהיה מקורית... התחלה
השעה שסיימת לענות על השאלון: 17:24

lali37

New member
20 דקות../images/Emo70.gif

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 5:30 שם: אילה גיל: 15.5 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: lali ספר אהוב: וואי, יותר מדי... נלך על 100 חורפים
סרט אהוב: ארמגדון, 10 הדברים שאני שונאת אצלך, מפלצות בע"מ. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: צביעות, ויכוחים על שטויות, שאנשים מציקים לי (אבל זה כיף להציק לאנשים אחרים....
) הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: חברות שלי צבעים אהובים: ורוד
להקה אהובה: לא יודעת סרט דיסני אהוב: מפלצות בע"מ חיות מחמד: דג שבאופן רשמי הוא של אחותי
מקצוע אהוב: לא יודעת... תלוי במורה מקצוע שנוא: ספורט, אנגלית שיר אהוב: יותר מדי אז הנה כמה: "הניחי לי" של רמי "breakfast at tiffany's" שיר שנוא: "zombie" המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אינציקלופדיה?! מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מקשקש על דף פורומים שאתה משתתף בהם: זה ובנות גילמור
איך הגעת לפורום הזה? מיכלוש7 החברים שלך בפורום הזה: שירה, תמר, יונתן, ליעד, אריאל.... ובטח יש עוד כמה ששכחתי- אז אל תעלבו... המשקה אהוב: מיץ ץפוחים טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: תפוציפס שפה אהובה: עברית
הספר האחרון שקראת: נראה לי "דלתות" אבל אנ'לא בטוחה נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: הפלה ציטוט נבחר: "מרב שניסיתי לא לשכוח את מה שאני רוצה לזכור שכחתי מה אני רוצה לזכור לא לשכוח" חמין, טשועלנט או סחנה: אפאחד השלם/השלימי: "בלי..." עיניים א"א לראות. השלם/השלימי: "אין לי..." כח לשאלון הזה כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: -מצונזר- מנגן ב: כלום אייקון אהוב:
קור או חום: קור גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): משהו לא ברור. זה של החבילה של ליאונרדו דה וינצי של החלונות ולא אני בחרתי... כשאהיה גדול אני אהיה...: שאלה טובה, אין לי שמץ. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אילה איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? לא אוהבת בשום צורה. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? free for chat או away... מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? ברוס הגדול מכולם -נחמד... מצחיק... אתה נלחץ ממבחנים ? לא ספרים באנגלית - כן או לא? לא!!!! זה הורס את כל ההנאה שבקריאה מילה אהובה (כגון מבצבץ ): התלבלבתי
סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: המומינים
הרגל מגונה: לא יודעת... עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אין... כל דבר בי הוא חשוב ומענין
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? נמוך מה בחיים לא היית לובש/ת? לא יודעת... עוד לא מצאתי המורדים, כן או לא? כן דג - באקווריום או בצלחת? בים
סטיגמות זה רע - אבל מה אתה?
בפורום
במציאות מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק לאנושות אך מצרך חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום? ה-מ-ו-ן-
חג אהוב- פורים וחנוכה הקלדה עיוורת - יודע? לא השלם: "..... זה השטן!" לא יודעת... מה זה השאלה הזאת
התחלה או סוף? התחלה השעה שסיימת לענות על השאלון:5:50

תשובות...

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 17:34 שם: גלי'ה גיל: 15 ו7 חודשים ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו:?? גלי'הצ'ה ספר אהוב: אורי/דמעות של אש/אליפים סרט אהוב: מטריקס/כוחו של אחד הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: להתבטל. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: להיות עם חברות, לראות סרטים, לקרוא, להשתעמם ( ולא לבד!) צבעים אהובים: כחול, לבן ואדום. להקה אהובה: ?? יש דבר כזה? אצלי? סרט דיסני אהוב: אלאדין, פוקהונטס, חתולים בצמרת. חיות מחמד: כלב וחתול. אהה שכחתי וכמובן תוכי
מקצוע אהוב: הסטוריה, או של"ח. מקצוע שנוא: אנגלית
שיר אהוב: שמיים כחולים שיר שנוא: "חייב למות עלי" המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: ג-ל-י'-ה-צ'-ה-ג-ל-י'-ה-צ'-ה מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מקשקשת, מדברת עם חברות, ממשיכה עם הדואר... פורומים שאתה משתתף בהם: בני עקיבא
, ו- לא לאלימות. איך הגעת לפורום הזה? דרך החברה שלי---- יyל----אתם חייבים לזכור אותה! החברים שלך בפורום הזה: מה השאלה? אני מקווה ש=כ=ו=ל=ם. המשקה אהוב: RC קולה..(דדאאאאא) טוסט או לחם: ברור שלחם. ממתק אהוב: שוקולדדדדדדדדד, שוקולדדדדדדדדדדדדד, ושוקוללדדדדדדדדדדדדדד. שפה אהובה: עברית וספרדית. הספר האחרון שקראת: בימי כליון ומרד ( צביה לובטקין) נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: אנ'לא זוכרת... אוף אל תזכיכי תקופה כואבת....
ציטוט נבחר: כולם לובשים מסיכות אבל רק בפורים כולם מודים בזה חחחח
חמין, טשועלנט או סחנה: אני מכירה רק את החמין, אבל אני בטוחה שגם אם הייתי מכירה את האחרים, הייתי אומרת שברור שה-חמין!!! השלם/השלימי: "בלי אוכל אין חיים" סתם מאיפה לי... והראש שלי לא כ"כ עובד עכשיו. השלם/השלימי: "אין לי כסף ואין לי דוד עשיר".. מ-א-י-פ-ה ל-י?? כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: שניה... אני אחשוב על מי נדלקתי... מנגן ב: כרגע על כלום, בשאיפה לגיטרה. אייקון אהוב:
קור או חום: חום, דדאאא. גשם או שמש: שמששששש. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): הצבעים לא עובדים טוב.. עדיף שלא. כשאהיה גדול אני אהיה... לאחר מחשבה הגעתי למסקנה שאנ'לא יודעת! שם שהייתי רוצה להיקרא בו: גליה. וההורים שלי מילאו את בקשתי. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת
באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? זמין. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? אני חושבת ספיידרמן, נשאר כשהיה בשאלון שעבר.איך הוא היה? ב'סדר... אתה נלחץ ממבחנים? לא ממש.. תלוי ממה. ספרים באנגלית - כן או לא? ברור שכן. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): מעניין.. אף פעם לא חשבתי על זה.. ( בעצם אולי בשאלון שעבר
), אאאההההההההההההההההההההההההמממממממ ( כן, כן, זו המילה). סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: לאיוד'ת. הרגל מגונה: ???? אני אחשוב.....לעשות לעצמי פאדיחות. ( ב-ט-ע-ו-ת
) עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני אחשוב.... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? ברור שגבוה. מה בחיים לא היית לובש/ת? פיג'מה בחוץ, סתאם... בגדים שלא מתאימים. המורדים, כן או לא? ברור שלא. דג - באקווריום או בצלחת? מובן שבצלחת. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? סטיגמה?? מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי... ז"א אני חושבת 7 אבל למה? לא יודעת. יש לך קמיע? מהו? אין לי, אז איך אני אענה מהו????? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני, דאאאאאא. כמה שעות אתה במחשב ביום? מאיפה לי... הוא פתוח כמעט כל הזמן, אבל הרבה מאוד זמן....( מכורה לפורום, מה לעשות..). חג אהוב- חנוכה, פסח, פורים. הקלדה עיוורת- יודע? ממש לא. השלם: "השטן זה השטן~!"
התחלה או סוף? סססוווףףףףף. השעה שסיימת לענות על השאלון: 18:11, אבל היו באמצע טלפונים.!!!! הערות: כן, למה זה כ"כ ארוך? וכבר עניתי על זה פה בפורום הזה מתישהוא.

tamarhp

New member
טוב.... נו....

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 18:10 שם: תנחשו. גיל: כמעט 16!! ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: TamarHP ספר אהוב: לעשות רשימה? טוב: ה"פ [1-4] ספרי מ.ארבל [1-6], מומו, אלבי, עלילות לוט, ספרי אריך קסטנר... להמשיך? נראה לי שהפעם לא.. סרט אהוב: נווט מכוכב אחר (אריאל, דווקאאאא!!) הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אנשים לא-ישרים, לא עם אחרים ולא עם עצמם. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: במבה? טוב, נו - אמ.. להגיד "אממ" ואת החברות שלי. צבעים אהובים: כחול, שחור, ירוק להקה אהובה: אין... סרט דיסני אהוב: מלך האריות!! חיות מחמד: היו לי דגים (פיליפ-7 מת לא מזמן), אוגרים סיביריים, חולדות מבדה, טוואי משי, ושני זחלים לא מזוהים. מקצוע אהוב: מחשבים. וקצת מתמטיקה (אל תהרגו אותי!!!) מקצוע שנוא: ספרות, ספורט והיסטוריה. שיר אהוב: בלדה לחצ'קון (פחחחחחחח). סתם, האמת שזה משתנה מרגע לרגע.. שיר שנוא: בוניטה דה מאס המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : קונספירציה? מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת, כותבת פתקים, וחולמת. פורומים שאתה משתתף בהם: בנ"ע, דתיים וחילוניים איך הגעת לפורום הזה? די במקרה.. ראיתי בכרטיס אישי של מיכל, בהודעות אחרונות, הודעה שהיא כתבה פה, ונכנסתי כדי להגיב. בסוף אני לא זוכרת אם הגבתי לה, אבל נשארתי.. החברים שלך בפורום הזה: כוווולם! (טוב, כמעט). המשקה אהוב: שוקו קר טוסט או לחם: תלוי עם מה. בעיקרון טוסט. ממתק אהוב: אין כמו במבה! שפה אהובה: השפה העליונה. [טוב, נו - עברית.] הספר האחרון שקראת: בעין יהודית (כן, שוב). נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: תודה שהזכרתם לי, יש לי עבודה בספרות!!! ציטוט נבחר: "היכונו למות!" יש עוד הרבה.. ציטוטים זו המומחיות שלי! חמין, טשועלנט או סחנה: טשולענט!! מה השאלה?? השלם/השלימי: "בלי..." השקעה אין הצלחה. השלם/השלימי: "אין לי..." כח כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: פחחחחחחחחח... אתם באמת חושבים שאני אגיד לכם?! מנגן ב: אורגן! אייקון אהוב:
קור או חום: קוררררר גשם או שמש: גשם גשם מששמים, כל המון טיפות המים.. (זה המילים?) תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף): כמו בשאלון הקודם.... כשאהיה גדול אני אהיה...: גדולה יותר. [אולי גרפיקאית.] שם שהייתי רוצה להיקרא בו: טוב לי עם תמר. אבל אני אוהת גם את השם רות. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אינביזיבל (בזמן האחרון פחות) מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? הארי פוטר 2. היה יפההההה!! אתה נלחץ ממבחנים? כמעט ולא. רק ממתמטיקה. ספרים באנגלית - כן או לא? למה לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): "אמממממ" סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: פיטר פן הרגל מגונה: לקרוא בשירותים. [חוסך זמן, לא?) עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מקודם סרקתי תמונות שלי כשהייתי קטנה, אם מישהו רוצה.. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? נמוך. מה בחיים לא היית לובש/ת? כתום המורדים, כן או לא? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!! דג - באקווריום או בצלחת? בים סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? חכמה
מה מספר המזל שלך, ולמה ? 7, כי ככה בא לי יש לך קמיע? מהו? אין לי. אני מאמינה רק באלוקים. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק חיוני. כמה שעות אתה במחשב ביום? תלוי מתי ארוחת צהרים וערב. חג אהוב - סוכות!!! (יומולדת) הקלדה עיוורת - יודע? חלקית השלם: "..... זה השטן~!" היסטוריה התחלה או סוף? הסוף של ההתחלה השעה שסיימת לענות על השאלון: 18:25 (הפריעו לי באמצע!!)

זה ארוך!!!!!!!!!!!!!!!!

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 6:12 שם: מתן בוזגלו גיל: 14 וחצי ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: השרוט ספר אהוב: הנסיך הקטן סרט אהוב: יש המון! אבל הסרט האחרון (היפה) שראיתי היה סיפורו של אביר אני ממליץ גם על תעביר את זה הלאה הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שמשקרים! הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לתופף וסתם לעבוד על אנשים צבעים אהובים: כחול להקה אהובה: ריטה זה נקרא? סרט דיסני אהוב:---- חיות מחמד: כלב. מקצוע אהוב: נביא מקצוע שנוא: מתמטיקה!!!! שיר אהוב: מקיץ אל חלום-נינט טייב!!!!!!!!!!!! היא הגדולה מכולם! שיר שנוא: של המתחרה שלה בלא נפסיק לשיר
המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אנציקלופדיה? מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מה לא?! בדרך כלל מתופף על השולחן
פורומים שאתה משתתף בהם: בני עיבא, מתופפים. איך הגעת לפורום הזה? האשמה בכל היא לא אחרת מאשר: ג-ל-י-'-ה החברים שלך בפורום הזה: טוב.. רחלי, גלי'ה, תמר, אושרה שכחתי מישהו? מצטער
המשקה אהוב: בננה מלון שולט! טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: במבה אדומה שפה אהובה: עברית?! הספר האחרון שקראת: לא זוכר
נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: מה זה ביה"ס????? ציטוט נבחר: חיה את חייך ונצל אותם כי מי יודע מתי יגמרו (מתו בוזגלו) חמין, טשועלנט או סחנה: חמין השלם/השלימי: "בלי..." בלי לתופף שבוע אני משתגע השלם/השלימי: "אין לי..." אין לי את כל מה שאני רוצה ואני חיי עם זה... כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אתם מצפים שאני יגיד? מנגן ב: תופים אייקון אהוב:
ו-
קור או חום: קור! גשם או שמש: גשם! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): חחחח... של מערכת תופים אבל זה משהו מצחיק לפרטים פנו אלי... כשאהיה גדול אני אהיה...: ה' יודע שם שהייתי רוצה להיקרא בו: לא יודע כל שם חוץ מ-מלקישוע היה מוצא חן בעיני איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה! באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? איסיקיו מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? קולנוע? למה שיש טלויזיה ודיוידי בבית? אתה נלחץ ממבחנים ? מנבה שלא ספרים באנגלית - כן או לא? לא מילה אהובה (כגון מבצבץ ): רררררררררררררררר סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: ----- הרגל מגונה: לקום בבוקר ולשטוף את הפנים עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? כל בגד בצבע ירוק חזק המורדים, כן או לא? לא!!!!!!!!!! דג - באקווריום או בצלחת? חחחחח... שניהם סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? עזבו אותי עכשיו מה מספר המזל שלך, ולמה ? 3 כי יום שלישי תמיד טוב אלי! יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני
כמה שעות אתה במחשב ביום? בחופש? הרבה בלימודים פחות חג אהוב- חנוכה הקלדה עיוורת - יודע? לא השלם: "..... זה השטן~!" זה שהמציא את השאלון הזה הוא שליח של השטן! התחלה או סוף? סוף! השעה שסיימת לענות על השאלון: 6:33

למעלה