בעעעעעע

tiki tiki

New member
אה, עוד משו...

מילה ארוכה: ציאנוקובאלאמין. זה איזה ויטמין כלשהו...

coolit

New member
כתבת לא נכון את המילה..../images/Emo3.gif

היפופוטומונסטרוססקוויפדלופוביה, זה ההיגוּי הנכון

אני...

בעזר"ה תחילת השאלון: 21:15 שם: יערית גיל:22 נייקים מסנג'ר/איסיי: "שמח תשמח רעים אהובים" ספר אהוב: של רם אורן כולם. סרט אהוב: ממממ... יש לי כמה הדבר השנוא: מכות. הדבר האהוב: חיבוקים צבעים אהובים: כול סוגי הירוק. להקה אהובה: בהתחשב שאני שומעת רק חסידי אז שלהבת. סרט דיסני: מלך האריות! חיות מחמד: חתולים. מקצוע אהוב: מתמטיקההההההההההההההההה מקצוע שנוא: לשון שיר אהוב: "התנערי", "דרשתי קרבתיך" ועוד. שיר שנוא: ל'יודעת. מילה הכי ארוכה: חחחחח... עושים שמשעמם: או קוראת, או מקשקשת על דפים. פורמים שאני משתתפת: יש הרבה. איך הגעתי לפורום: זה היה לפני המון זמן. החברים בפורום: כמעט כולם. משקה אהוב: מיץ עגבניות. טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: מסטיק. שפה אהובה: אנגלית. הספר האחרון שקראתי:לא זוכרת. נושא האחרון שכתבתי לבציפר: אני מזמן לא שם. ציטוט נבחר: "כסף זה לא הכול בחיים". חמין טשועלנט או סחנה: חמין. השלימי: "בלי סוכר אין לי קפה"... כינוי לאדם שאתה דלוק עליו: מהההההה??? מנגן ב: ניגנתי פעם. איקון אהוב:
. קור או חום: קור. גשם או שמש: שמש. כשאהיה גדולה אני אהיה: אני כבר גדולה.. שם שהייתי רוצה להיקרא: טוב לי ככה. איך אתה אוהב את הביצה: חביתה. באיזה מצב את נמצא במסנג'ר/איסיי: בלתי נראה. מה הסרט האחרון שראית: ברוס הגדול מכולם! איך הוא היה: ענקקקקקקקקק, חובה ללכת לראות. אתה נלחץ ממבחנים: לא. ספרים באנגלית: כן. מילה אהובה: כאילו. סדרת טלוויזיה: אם אני כבר רואה אז er או משמרת שלישית. עובדה טריוויאלית: ממממ... אני עוד צריכה לחשוב. מה עדיף להיות: נמוך. מה בחיים לא הייתי לובשת: חצאית מיני. המורדים: לאאאאאאאאאאאאאאא. דג: באקווריום. סטיגמות זה רע- אבל אני... מספר מזל: אין לי. יש לך קמיע: יותר מידי ולא עוזר. פלאפון: מצרך חיוני. כמה שעות אתה במחשב ביום: תלוי. חג אהוב: שמחת תורה. הקלדה עיוורת: יודעת. השלם: ".... זה השטן". התחלה או סוף: סוף. מתי סיימתי לענות על השאלון:21:36

אני

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 23:10:07 08 09 10... שם: רחלי גיל: 14 ו-3 שבועות ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: מה זה חשוב? מה שרוצה שישאל בפרטי. ספר אהוב: אלבי, בילתי הפיך. סרט אהוב: הנסיכה הקטנה, יש לך הודעה, שרק ומפלצות הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: להשתעמם!!! (וואלה, זה בול מה כתבתי פעם שעברה...) אבל נראה לי שיותר מזה - אני לא סובלת לפגוע באנשים. אני מרגישה זוועה!!!!!! הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לוידת! צבעים אהובים: בורדו וכחול-אפור להקה אהובה: ריטה... סרט דיסני אהוב: בת הים?
חיות מחמד: הבובות ששוכבות בארגז... החיפושית בקפיץ מעל המיטה שלי (שאחיינים שלי הרסו לי אותה!!!
) מקצוע אהוב: הרבהההההההה מקצוע שנוא: ספורט!! בעעעע.... וגם ערבית כבר עולה על העצבים! שיר אהוב: זה כל הקסם שיר שנוא: כל מוזיקה מזרחית המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : יש מילים באנגלית ארוכוץ, כתבתי בשאלון קודם אחת מהן. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: כותבת פתקים!! זה כזה כיף!!! וגם מציירת על השולחן (ומיד מוחקתץ, שלא כמו... והמבין יבין..) פורומים שאתה משתתף בהם: בני עקיבא בני עקיבא ובני עקיבא. בני עקיבא עולה! איך הגעת לפורום הזה? סתם הסתכלתי ברשימת פורומים. החברים שלך בפורום הזה: כוווווווווווולם!!! בנות: שולי, שירה, איילה, עטרה, אושרה, מוריה, קרן, אלישבע!!, מיכל, גליה, איילת, אפרת, גילת, רבקה, וואיי! אני שוכחת אנשים בקצב... מיטל, יעריתוש!, והדס החדשה, וגם שיראל. בנים: מתן, שרוך, ליעד, אריאל, יאיר, שי, נתן, ליאור. ואם שכחתי מישהם - אז סליחה.. אני לא מרוכזת!!!! המשקה אהוב: שוקו ללילה ומיץ ענבים!!! טוסט או לחם: כלום... ממתק אהוב: אולי מרמלדה, אני יודעת... שפה אהובה: עברית!! אבל לא את השפה היפה..
הספר האחרון שקראת: על משפ' רובינסון - הספר באנגלית... בעצם לא! הספר במתמטיקה... נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: אני אמורה לכתוב עכשיו עבודה באנגלית... ציטוט נבחר: מה נשמע?
חמין, טשועלנט או סחנה: טשולענט...
השלם/השלימי: "בלי..." הפורום אין מצב! השלם/השלימי: "אין לי..." ארץ אחרת! כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: על מי אני דלוקה?? אה. אני יודעת!!! לולי!!
מנגן ב: אורגן... אייקון אהוב:
קור או חום: בקור חום ובחום קור גשם או שמש: גשםם!!!!!!! איזה כייייייף! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אין י כוח לצרף... צרפתי פעם אחת - זה הספיק! כשאהיה גדול אני אהיה...: אני! סתם... אולי גננת
שם שהייתי רוצה להיקרא בו: לוידת. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אונליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? בקולנוע ממש? שרק. מ-ד-ה-י-ם!! אתה נלחץ ממבחנים ? בד"כ לא. רק מהיסטוריה... ספרים באנגלית - כן או לא? כן.. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): ברגוז'נה!
סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הבית של פיסטוקקקקקקקקקק הרגל מגונה: לקלף ת'שפתיים...
עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני נושמת. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? בינוני... מה בחיים לא היית לובש/ת? חצאית מיני ברחוב וכן מכנס ברחוב. גם בבית לא... המורדים, כן או לא? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בעעעעעעעעעעעעעעעעע דג - באקווריום או בצלחת? בצחלת... חיה דוחה לחלוטין! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני? אשכנזיה... מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי. יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך מממממשששש חיוני!! אחרת איך היה לי תרוץ לדבר עם אנשים במפגש פורום?
כמה שעות אתה במחשב ביום? הרבה... חג אהוב- הרבהה הקלדה עיוורת - יודע? כן, אבל כשאני מחליטה בלב שאני אקליד עיוור זה יוצא לי ממש לאט... וכשאני לא מחליטה - אוטומטית זה עיוור! השלם: "..... זה השטן~!" ***-**... הזיכרוניות יאהבו את זה... התחלה או סוף? כלום! השעה שסיימת לענות על השאלון: 23:38:55

עטרה ש

New member
משעמם לי רצח... אז...

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 23:32 (מגניב...) שם: עטרה גיל: 13 ו... 9 חודשים ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: מישהי ספר אהוב: אני לא אוהבת ספרים, אבל... הארי פוטר... סרט אהוב: הרבה... אבל ממש הרבה... הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: בע"ח- בעיקר כלבים וחתולים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: הרבה דברים.... צבעים אהובים: כחול וסגול להקה אהובה: הרבה... אבל blue בעיקר... סרט דיסני אהוב: כ-ו-ל-ם-!-!-!-! אני חולה על הסרטים של דיסני!!! חיות מחמד: אין ואני גם לא רוצה! מקצוע אהוב: מתמטיקה, מחשבים ו... זהו! מקצוע שנוא: כל מה שלא כתבתי במקצוע אהוב! שיר אהוב: שירים של סאבלימינל, ושל blue ועד כמה... שיר שנוא: השירים של לינקין פח- המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : ואנדדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנננדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדננדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנדנ נוווווווווו -מוקדש לזוהר!!!! (זה באנגלית בעיקרון... אבל אין לי כח לרשום באנגלית...) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת (בזמן האחרון התחלתי לצייר בגדים- בהשפעת הבתאליות....) פורומים שאתה משתתף בהם: בני עקיבא, בני עקיבא ו.... בני עקיבא! אההההה ושכחתי... בני עקיבא! איך הגעת לפורום הזה? אושרה1 החברים שלך בפורום הזה: אושרה ו... כולם... נראה לי... (תתקנו אותי אם אני טועה....)המשקה אהוב: מים (אופס... אני שותה רק מים...) טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: לא יודעת... לא עולה לי עכשיו שפה אהובה: עיברית!!!!!!!!! הספר האחרון שקראת: אנימורפס!!! נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: עבודת שורשים!!!-דבר מעצבן!!! ציטוט נבחר: "ברור ברור-עם כל הכוכבים לידו" וגם... "כלב טוב" חמין, טשועלנט או סחנה: מה????????????? מנגן ב: כלום!!! קור או חום: קור!!! כאילו דההההההההה גשם או שמש: גשם....ברור!!!! כשאהיה גדול אני אהיה...: אין לי מושג! שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אמממ... עטרה? איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? קשה? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? פרי פור צאט מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? ספר הגונגל 2... כן כן!!! איך הוא היה? סרט חמוד... ציפיתי ליותר יפה! אתה נלחץ ממבחנים ? מזה לא!!! ספרים באנגלית - כן או לא? לאאאאאאאאאאאאאאא מילה אהובה (כגון מבצבץ ): קרוע... סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: לא יודעת... לא עולה לי כרגע... הרגל מגונה: לקסוס ציפורניים נחשב??? עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: לא יודעת.... מה זה השאלות האלה??? מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוההההההההההה כאילו... ברור!!! מה בחיים לא היית לובש/ת? הרבה דברים... המורדים, כן או לא? לא!!! ממש לא!!!! דג - באקווריום או בצלחת? בצלחת! מה מספר המזל שלך, ולמה ? 2 ואין לי מושג למה... יש לך קמיע? לא! פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום? אממממממ... סוד... חג אהוב- שבועות, פסח וסוכות! הקלדה עיוורת - יודע? לא התחלה או סוף? התחלה השעה שסיימת לענות על השאלון: 23:55

מוצארט

New member
יאללה איזה אורך...

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 00:07 שם: יוסף גיל: 19 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: מוצארט ספר אהוב: הנסיך הקטן, הלל ממוצב המזח סרט אהוב: פורסט גאמפ, נוטינג היל, גרין מייל הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שנאה הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: מוזיקה צבעים אהובים: אין העדפות מיוחדות להקה אהובה: RED HOT CHILI PEPPERS סרט דיסני אהוב: אין חיות מחמד: אין מקצוע אהוב: ספרות ואנגלית מקצוע שנוא: לשון שיר אהוב: פרשתי ידי - סיני תור שיר שנוא: "אני שונא" - אביב גפן המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אתשובמתחילהאיתי? מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: שיעור? מה זה? חולם בהקיץ.. בדר"כ, על מה הייתי עושה עם מליון דולר... פורומים שאתה משתתף בהם: בנ"ע, כלי נגינה ונגנים, ב"ש איך הגעת לפורום הזה? לא זוכר.... החברים שלך בפורום הזה: השכבה הבוגרת משקה אהוב: מים טוסט או לחם: צנים ממתק אהוב: במבה יבשה שפה אהובה: עיברית הספר האחרון שקראת: זירות חיי - הרב הלפרין נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: מה זה ביצפר??? ציטוט נבחר: קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים חמין, טשועלנט או סחנה: מה זה סחנה??? השלם/השלימי: "בלי חשמל, א"א לעשות חזרה עם הלהקה!" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אני לא דלוק, אני אוהב... המנהלת היקרה לי מכל - גילת... מנגן ב: פסנתר, גיטרה, גיטרה בס, חלילית אייקון אהוב:
קור או חום: קור גשם או שמש: גשם כשאהיה גדול אני אהיה...:פסיכופת גדול... שם שהייתי רוצה להיקרא בו: שאלתיאל איך אתה אוהב את הביצה שלך? חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? במצב הרגיל... מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? שנים שלא הייתי שם, שנים... איך הוא היה? נראה לכם שאני זוכר?? אתה נלחץ ממבחנים? ממש לא. למה להילחץ אם הגאון של הכיתה יושב לידך ומגלה לך את כל התשובות?
ספרים באנגלית - כן או לא? לא ממש מילה אהובה (כגון מבצבץ ): אוווווווווווווווווו(פיהוק....) סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: משחק החיים נחשב?
הרגל מגונה: עישון 2 חפיסות סיגריות ביום.... עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: הייתי שגילגול הקודם שבלול, אבל ששששששששש, אבל תגלו לאף-אחד... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? אמא שלי תמיד אומרת, שהדברים הכי טובים באים בקופסאות הכי קטנות!
מה בחיים לא היית לובש/ת? לא יודע... המורדים, כן או לא? למה כן???? דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה זאת השאלה הזאת? אני סתם רחפן... מה מספר המזל שלך, ולמה? 4 ואין לי מושג למה יש לך קמיע? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? גם וגם... חור עמוק בכיס... חלל עמוק ביותר... כמה שעות אתה במחשב ביום? 3-4 חג אהוב- מהשנה ט"ו באב
הקלדה עיוורת - יודע? יאפ! השלם: "..... זה השטן~!" אשמדאי? התחלה או סוף? זת'ומרת? השעה שסיימת לענות על השאלון: 00:20 הערות: כבר נגמר לי הדלק... למישו יש אש?

tiki tiki

New member
אוי ואבוי..כל מי שהיה בבי"ס אלישבע,

נא לשים לב מי כתב את הספר הזה שכתבת...לא מספיק תהיה לי את המורה מרגנית שנה הבאה גם אתה מזכיר לי את הפנתר הורוד..?!?! תודה!

ממהההההההההההההההה?????????????????

מרגרינה
תהיה איתך??? ת-ל-מ-ד-י מ-ו-ז-י-ק-ה???????????? די! למה נותנים לתיכוניסטיות ללמוד מוסיקה?? ועוד עם מורה שהייתה הריתמיקאית שלי בגן!!!
טוב, השירים גם באותה רמה.... טיף-טף, גשם גשם בוא... מה עוד היה? אה! זה עולם קטן מאד! הי, הקשבתי בשיעור!!! (בין פתק לפתק...)

קבלו...

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 23:04 שם: קרן ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: freakeren ספר אהוב: הארי פוטר-כ-ו-ל-ם!!! הארי-מתה עליך! סרט אהוב: שרק...תותח!!! ו- legally blond הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אותך! סתם...אנשים שמתחילים להגיד משהו ולא מסיימים!!! זה מושך צומי!!! הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צ-ח-ו-ק! צבעים אהובים: כחול, סגול...כולם האמת....חוץ מצהוב!!! ושחור...!!! להקה אהובה: סאבלימינל סרט דיסני אהוב: מלך האריות... חיות מחמד: אחותי התאומה....סתם גליה!!!! נראה לכם?! אני יטביע אותם אחרי יום! מקצוע אהוב: ספורט שולטט!!! מקצוע שנוא: ביולוגיה...איכס! שיר אהוב: תקווה-סאבלימינל... שיר שנוא: "יד אחים לכם שלוחה..." סתם...לא מבצבץ לי אחד במח... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: אמ...לא יודעת...אולי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע! מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נגיד: הולך ל"שירותים" או מדברת עם הקורבן שיושב לידי... פורומים שאתה משתתף בהם: בני עקיבא האחד והיחיד! איך הגעתי לפורום הזה: רחלי תח"י...תודה רבה רחלוש!!! מתה עליך!!! החברים שלי בפורום הזה: אחותי התאומה כמובן, שייקה, רחלי, תמר, אליפשע-מי שבא לו... המשקה האהוב: קוקה קולה שולטת!!! טוסט או לחם: אמ...שאלה למחשבה....נראה לי אני ילך על פיתה! ממתק אהוב: מסטיק! אני לא יכולה בלעדיו... שפה אהובה: עיברית!!!!!!!! הכי יפה בעולם!!! הספר האחרון שקראת: הארי פוטר החמישי-אני שונאת ספרים!!! אני רק חולה על הארי... נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: עבור ציטוט נבחר: אנחנו על המפה ונשאר על המפה!!! חמין, טשועלנט או סחנה: אף אחד- אני מעדיפה לאפה עם שווארמה השלם/השלימי: "בלי..." : גזים אין קולה! השלם/השלימי: "אין לי..." : שכל! כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: -מצטערים, צונזר!- מנגן ב: פיוזים וסקסופון אייקון אהוב:
קור או חום: חום גשם או שמש: שמש!!! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): לא משהו מיוחד....רצוי לצרף אבל לא חובה! כשאהיה גדול אני אהיה...: כדורסלנית הלואי!!!
שם שהייתי רוצה להקרא בו: הי את...! איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? אני מעדיפה לאכול פיצה...
באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אונליין או away מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? לוזוכרת..אני קצת סנילית... איך הוא היה?........ אתה נלחץ ממבחנים: לא, חפיף... ספרים באנגלית - כן או לא? רק הארי פוטר החתיך! מילה אהובה (כגון מבצבץ ): א-ח-ל-ה! בעעעעעעע!!!! אני משוגעת! סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:טלאטביז...נראה לכם?!!! כוכבי השכונה...מה זה לא חינוכי?! לומדים מזה המון בודאוווות! הרגל מגונה: לפרוץ לבתים של אנשים באמצע הלילה ולגנוב ביצים מהמקרר...נו באמת?! עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אפשר ביברית 'בקשה?! מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה!! מה בחיים לא היית לובש/ת? משהו מעור של נחש... המורדים, כן או לא? אין מצב!!!!! דג - באקווריום או בצלחת? באוקינוס! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? תמניה משוגעת! מה מספר המזל שלך, ולמה ? 9 - מספר תותח! יש לך קמיע? מהו? לא~! פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? סתם מצרך כמה שעות אתה במחשב ביום? 25.5 חג אהוב- חג המולד! סתם-פורים!! ברור!! הקלדה עיוורת - יודע? מה אני חננה...? השלם: "..... זה השטן~!": מי שהמציא את המטמתיקה...ואת הביצפר! התחלה או סוף? התחלה....אבל סוף סל הלימודים ושל השאלון הזה! השעה שסיימת לענות על השאלון: 00.27 (הייתי עסוקה באמצע...) הערות: מי המציא את זה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתנצ

New member
אני../images/Emo9.gif

השעה שהתחלת לענות על השאלון:14:55 שם: מתן צור גיל: 15 בעוד 4 חוןדשים ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: מתנ"צ ספר אהוב: ספר הסודות, סרט אהוב: אמממ...יש הרבה..מטריקס הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: המורדים?! הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: החיים צבעים אהובים: הכל! להקה אהובה: עדי רן, סיני תור, אהרון רזאל סרט דיסני אהוב: מרי פופינס\הרקולס חיות מחמד: מחשב... מקצוע אהוב: גמרא, מחשבים, מתמטיקה, פיזיקה... מקצוע שנוא: ספורט?? היסטוריה?? שיר אהוב: כי אתה קדוש\עדי רן שיר שנוא: אממ...לא יודע המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : ??? מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: יששששןןןן פורומים שאתה משתתף בהם: סלולרי בתפוז, בנ"ע בתפוז, בוני אתרים איך הגעת לפורום הזה? תמר שיכנעה אותי החברים שלך בפורום הזה:
סתם...כולם! המשקה אהוב: מים! טוסט או לחם: לחם אם הוא טרי ממתק אהוב: במבה שפה אהובה: אספרנטו! הספר האחרון שקראת: קיצור תולדות הזמן נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: "הגורמים להצלחה במלחמת ששת הימים" ציטוט נבחר: ?..לא יודע חמין, טשועלנט או סחנה: ? השלם/השלימי: "בלי..." שכל אין מזל השלם/השלימי: "אין לי..." כח לענות על כל כך הרבה שאלות כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: ביל גייטס(סתם סתם) מנגן ב: גיטרה אייקון אהוב:
קור או חום: קור גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): א"י מבקולומביה כשאהיה גדול אני אהיה...: בעל חברת הייטק(אלק) שם שהייתי רוצה להיקרא בו: מתן איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? הכל באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מחובר מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? מוצאים את נמו איך הוא היה? מצחיק, נחמד ומרגש(בדיוק כמוני) אתה נלחץ ממבחנים ? אף פעם לא ספרים באנגלית - כן או לא? כן מילה אהובה (כגון מבצבץ ): אין לי מושג סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: משפחת סימפסון הרגל מגונה: לענות על שאלות של אנשים מטורפים עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: בן גוריון יודע לעמוד על הראש מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? ממוצע מה בחיים לא היית לובש/ת? ג'ינס, אני לא סובל את זה המורדים, כן או לא? לא מוחלט דג - באקווריום או בצלחת? בצלחחחחחחתתתת סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מכלילן מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי יש לך קמיע? מהו?לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני לנזק לאנושות כמה שעות אתה במחשב ביום?3-4-5-6-7-... חג אהוב-חנוכה, סוכות, פסח הקלדה עיוורת - יודע? כמעט השלם: "..... זה השטן~!" המהירות התחלה או סוף? התחלה השעה שסיימת לענות על השאלון: 15:09 הערות: האם כבר התקבלתי לאגודת הדפוקים??, השקעתי עכשיו 15 דקות תמימות מזמני!

חָגָי

New member
למרות שאין לי כוח...

שעת התחלה: 3:01 שם: חגי גיל: בא נאמר.. הממ.. 16 וחצי. ניק :hagai ספר אהוב: תלמוד בבלי. סרט אהוב: שרק. הדבר השונא ביותר באופו כללי: ערבים. הדבר האהוב ביותר באופן כללי: אני.... צבעים אהובי: שחור, תכלת. להקה אהובה: רבע לשבע (אם Simon & Garfunkel נחשבים, אז הם) סרט דיסני אהוב: אלאדין (בדיבוב לעברית!!) חיות מחמד: כלב לבן ונחמד העונה לשם ****** (חסוי מפאת צנעת הפרט) מקצוע אהוב: כולם. מקצוע שנוא: כמעט כולם. שיר אהוב: The sound of sikence / Simon & Garfunkel המילה הכי ארוכה: נוירופסיכוגריאטריה (אם אין אחת יותר ארוכה שאינני זוכר כרגע..) מה אני עושה כשמשעמם לי: מנגן / מחשב / שינה / אוכל. פורומים: הרבה, אין לי כוח לפרט. איך הגעתי לפורום הזה: לגמרי לבדי.. החברים שלי בפורום הזה: אין. והראיה, כבר לא קיבלתי מסרישי בערך חצי שנה. המשקה האהוב: פאנטה לימון. טוסט או לחם: לחם. ממתק אהוב: ביסלי - כולם. שפה אהובה: שפת הקודש (כאילו, ערבית). הספר האחרון שקראתי: שיחות הרב צבי יהודה (לפרשת ואתחנן). נושא העבוד האחרונה שכתבתי לבי"ס: כלי נשק (איך לא..) ציטוט נבחר: "כי יש אדם שעמלו בחכמה ובכשרון, לאדם שלא עמל בו ותננו חלקו, גם זה הבל ורעה רבה" (קהלת ב,כא) חמין. השלמה - "בלי...": אני מעדיף באנגלית: no music - no life, no women - no cry. השלמה: "אין לי...": אין לי כוח!!! כינוי לאדם שאני דלוק עליו כרגע: ???????? לא הבנתי ת'שאלה. מנגן ב: גיטרה אורגן חליל. (הכלים הרגילים והסטנדרטיים..) אייקון אהוב: אף אחד! אני שונא אייקונים!!! זהו. נגמר הכוח. אולי אני אמשיך פעם אחרת.

וואוו!

אפשר להצתרף למועדון המעריצים? (ספר אהוב- תלמוד בבלי. הספר האחרון שקראתי- שיחות הרב צבי יהודה.) אם ענית בכנות אז מה שנותר להגיד זה - כה לחי!! wow!

למעלה