אני
השעה שהתחלת לענות על השאלון: 23:10:07 08 09 10... שם: רחלי גיל: 14 ו-3 שבועות ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: מה זה חשוב? מה שרוצה שישאל בפרטי. ספר אהוב: אלבי, בילתי הפיך. סרט אהוב: הנסיכה הקטנה, יש לך הודעה, שרק ומפלצות הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: להשתעמם!!! (וואלה, זה בול מה כתבתי פעם שעברה...) אבל נראה לי שיותר מזה - אני לא סובלת לפגוע באנשים. אני מרגישה זוועה!!!!!! הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לוידת! צבעים אהובים: בורדו וכחול-אפור להקה אהובה: ריטה... סרט דיסני אהוב: בת הים?
חיות מחמד: הבובות ששוכבות בארגז... החיפושית בקפיץ מעל המיטה שלי (שאחיינים שלי הרסו לי אותה!!!
) מקצוע אהוב: הרבהההההההה מקצוע שנוא: ספורט!! בעעעע.... וגם ערבית כבר עולה על העצבים! שיר אהוב: זה כל הקסם שיר שנוא: כל מוזיקה מזרחית המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : יש מילים באנגלית ארוכוץ, כתבתי בשאלון קודם אחת מהן. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: כותבת פתקים!! זה כזה כיף!!! וגם מציירת על השולחן (ומיד מוחקתץ, שלא כמו... והמבין יבין..) פורומים שאתה משתתף בהם: בני עקיבא בני עקיבא ובני עקיבא. בני עקיבא עולה! איך הגעת לפורום הזה? סתם הסתכלתי ברשימת פורומים. החברים שלך בפורום הזה: כוווווווווווולם!!! בנות: שולי, שירה, איילה, עטרה, אושרה, מוריה, קרן, אלישבע!!, מיכל, גליה, איילת, אפרת, גילת, רבקה, וואיי! אני שוכחת אנשים בקצב... מיטל, יעריתוש!, והדס החדשה, וגם שיראל. בנים: מתן, שרוך, ליעד, אריאל, יאיר, שי, נתן, ליאור. ואם שכחתי מישהם - אז סליחה.. אני לא מרוכזת!!!! המשקה אהוב: שוקו ללילה ומיץ ענבים!!! טוסט או לחם: כלום... ממתק אהוב: אולי מרמלדה, אני יודעת... שפה אהובה: עברית!! אבל לא את השפה היפה..
הספר האחרון שקראת: על משפ' רובינסון - הספר באנגלית... בעצם לא! הספר במתמטיקה... נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: אני אמורה לכתוב עכשיו עבודה באנגלית... ציטוט נבחר: מה נשמע?
חמין, טשועלנט או סחנה: טשולענט...
השלם/השלימי: "בלי..." הפורום אין מצב! השלם/השלימי: "אין לי..." ארץ אחרת! כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: על מי אני דלוקה?? אה. אני יודעת!!! לולי!!
מנגן ב: אורגן... אייקון אהוב:
קור או חום: בקור חום ובחום קור גשם או שמש: גשםם!!!!!!! איזה כייייייף! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אין י כוח לצרף... צרפתי פעם אחת - זה הספיק! כשאהיה גדול אני אהיה...: אני! סתם... אולי גננת
שם שהייתי רוצה להיקרא בו: לוידת. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אונליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? בקולנוע ממש? שרק. מ-ד-ה-י-ם!! אתה נלחץ ממבחנים ? בד"כ לא. רק מהיסטוריה... ספרים באנגלית - כן או לא? כן.. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): ברגוז'נה!
סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הבית של פיסטוקקקקקקקקקק הרגל מגונה: לקלף ת'שפתיים...
עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני נושמת. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? בינוני... מה בחיים לא היית לובש/ת? חצאית מיני ברחוב וכן מכנס ברחוב. גם בבית לא... המורדים, כן או לא? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בעעעעעעעעעעעעעעעעע דג - באקווריום או בצלחת? בצחלת... חיה דוחה לחלוטין! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני? אשכנזיה... מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי. יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך מממממשששש חיוני!! אחרת איך היה לי תרוץ לדבר עם אנשים במפגש פורום?
כמה שעות אתה במחשב ביום? הרבה... חג אהוב- הרבהה הקלדה עיוורת - יודע? כן, אבל כשאני מחליטה בלב שאני אקליד עיוור זה יוצא לי ממש לאט... וכשאני לא מחליטה - אוטומטית זה עיוור! השלם: "..... זה השטן~!" ***-**... הזיכרוניות יאהבו את זה... התחלה או סוף? כלום! השעה שסיימת לענות על השאלון: 23:38:55