בעעעעעע נמאס לי!

אני חושב שהגיע הזמן לפתוח

וועד היוצאים לענייני צדקה. (ברצינות) פשוט לאחר שראינו שאין מי שיעזור מבחינה כספית ליוצאים, צריך לפתוח משהו ביוזמה אישית, נתרים אנשים עשירים שהנושא של היוצאים קרוב לליבם, כמובן כדי שזה יהיה אמין צריך שיהיו ממונים עליו כמה אנשים מהימנים. מה דעתכם על זה ?

כופר אני לדברתי על אנשים שיש להם

קצת כסף. אני מדבר על אנשים עשירים ממש, ולא רק בארץ אלא גם בחו"ל. אני חושב שאם נחפש נמצא אנשים מתאימים כאלו.

Le Fay

New member
שלא תעזי לחשוב אפילו "להפסיק להפריע

לאנשים" הנה עוד'פם מישו צועק עליך
בחיאת מאיה, את בחורה כל כך מתוקה ונעימה, נירה לי צריך להיות בוק גמור להסתיר אותך כשבאים אורחים, אז אולי הגיע הזמן לפתוח פה חזרה על אנשים. זה לא רק משו שכל אחד צריך לדעת, כשמתרגלים - זה גם כף לא נורמאלי! נסי

נדודי

New member
חרא של תקופה

מקוה שיעבור מהר, בינתיים אל תתיאשי מבני האדם יש גם כאלה שלא צועקים. לגבי הלל, לדעתי את בהחלט רצויה ומוזמנת

כולנו עברנו תקופות קשות

ובסופו של דבר יצאנו מחוזקים! מה שלא הורג מחשל. אוהבים אותך, ובהצלחה!!!

maya20...

קודם כל קבלי חיבוק... אני מקווה שתצליחי לעבור את התקופה הקשה. יש לי כמה שאלות: 1)ניסית לעבוד במלצרות? זה אחלה מקצוע, עם כסף זמין ומכירים בו הרבה אנשים חדשים. 2) את מנסה ללמוד משהו כרגע? בגרויות, פסיכו, אוניברסיטה? תרדי לחוף הים בשקיעה- בשעת הדימדומים של בין הערביים. תתכנסי בתוך עצמך ותזרמי עם השמש השוקעת. תשאפי אוויר מלוא הריאות. תעצמי עיניים ותפקחי אותן ליופי של הטבע. אולי זה יקל במעט. לדעת שיש עולם כל כך יפה. שרק ממתין לנו...

MAYA20

New member
זין עקום (צריך לכתוב כאן משהו....)

1) אני לא יפה ולא רזה אף 'חד לא יקבל אותי למלצרות. 2)כן אני לומדת, זה בדיוק מה שמבאס! אני בוהה בספרים ורק חושבת על איך לשרוד, זה היה יכול להיות פחות מבאס אם לא היתי נימנת (בטח שגיהת כתוו) על אותם בודדים שבאמת אוהבים ללמוד. 3)הדבר היחיד שאני רוצה לעשות בים זה לשחות ישר עד שכל העולם יתרחק ממני. 4)העולם יפה. זה לא ממש עוזר לי שהוא יפה.

MAYA20

New member
ולרב שטיין שליט"א:

תפסיק לקרוא או לפחות אל תעביר דיווחים למנהל המכללה ללשון הקודש. תודה.

MAYA20

New member
וההמשך הידוע של המשפט:

מש שלא הורג מחשל- ומה שהורג מחשל את אמא.

למעלה