בעעעעעעעע אנשים!

d a n a a a

New member
בעעעעעעעע אנשים!

אני חולההההה כואבת לי הבטן משהו מפחיד.. ביום שני בערב הרופא שלח אותי לבית חולים והרופאים הסתומים לא יודעים מה יש לי.. הם בדקו כל דבר אפשרי אז הם שמים אותי בהשגחה עד שידעו מזה... ומאז אני פה... וכואבת לי הבטןןןןןןןן עשו לי כבר את כל הבדיקות האפשריות... כואבבב לי .... ואסור לי לאכול.. (לא שכזה בא לי...) אז אני בצום כבר יומיים... (כי לא יודעים מה יש לי אז פוחדים שאני יאכל משו...) וכואב לי..... והחדירו לי 4 ליטר דרך הווריד! ונמאסססססס לי ולא ישנתי דקה בלילה.... כי כואב לי!!!!!!!! ואני באמת צריכה חיבוק... בעעעעע

LoOoOoOoOoK

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מסכנונת שלי
תרגישי טוב מתוקה!!!!!! הנה לך כמה אייקונים שאולי ישפרו את מצה רוחך:
גמני בבית....

d a n a a a

New member
תודה חמודה!!!!!!!!!!!!!!!1

איזה חמודה.. למה גם את בבית??????? אממ.. חח הלוואי והייתי בבית... אני בתל השומר...

LoOoOoOoOoK

New member
את בתל השומר? אוחח, אני כ"כ מרחמת

עלייך
..! למה אני בבית? אתמול היה לי את השיעור פתוח ואחרי זה הייתי כל כך מותשת והגעתי הביתה מאוחר, אז כבר נשארתי

d a n a a a

New member
כיףףףףףף לךךךךךךךךך

במקום להפסיד ימי לימודים הפסדתי טיוללללללל איזה מזל חרא יש לי.... חח עשיתם לי מצב רוח!

d a n a a a

New member
הפסדתי 2 מבחנים.!!!

לפחות זה... אהה ופגשתי מורה אחת בבית חולים.. פדיחות.. חחח

LoOoOoOoOoK

New member
חחחחח יפה, יפה...

אבל עם כל הכבוד לפאדיחות שלך... לי אתמול היו יותר :(

LoOoOoOoOoK

New member
אז שם היה את הפאדיחות.

במיוחד בחימום... היינו צריכים ללכת כמו יצורים (או מה שזה לא יהיה) ובאותו רגע שהוא אמר את זה, הסתכלתי לעבר אח שלי, התפדחתי, והמשכתי. אבל מזל שהיה את החימום כי הוא פתח אותי יותר... היה בסדר.. למרות שהמשפחה שלי ראתה אותי במצבים לא מצבים
וווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייי איךךךךךךךךך הההההההייייייייייאאאאאאא הרגיזה אותי! אוחחחח! אם את רוצה לדעת מה? מי? מו? אז תשאלי... לא רוצה סתם לזבל לך ת'שכל.

d a n a a a

New member
מי זאת היא?

למה המשפחה שלך ראתה אותך? כן כן אני רוצה לשמוע.. משעמם לי...

d a n a a a

New member
לא! מה פתום!!!!!!

לא הבנת אותי נכון...
איך הלך לך?????? אני מתה לשמוע!

LoOoOoOoOoK

New member
חחח טוב.. אז ככה:

היינו אמורים לעשות מן הצגה בזוגות ולי הייתה בת זוג מעצבנת, רק הבעיה שלא ידעתי את זה בהתחלה
אז לי ולה היו הרבה בעיות בקשה ל"הצגה" שלנו (זה במרכאות כי זה לא ממש הצגה) ואז היא הציעה רעיון להצגה שאני אישית לא אהבתי אבל הצגנו מול המורה והוא אהב את המשחק שלנו. כשחזרתי הביתה רציתי לשנות את זה וחשבתי על רעיון מעולה, התקשרתי אליה, שאלתי אותה, היא הסכימה בסוף ואז הכל היה טוב ויפה... אבללללל! פתאום בדרך לשיעור פתוח היא אומרת לי בפלאפון שההצגה שלנו לא משהו והקהל יחשוב שניסינו להצחיק. ואני- מה זה עצבנית!! מה למה שההורים יחשבו שניסינו להצחיק?!?!?! יאוווו!! והיא רק רוצה לעשות הצגות מחיקות- מה שכל השאר עושים.!!! אוף... כתבתי לא ברור כי אני עצבנית! היא עשתה טובה שהיא הציגה איתי- היא הציגה נורא! הלך חרא!

פאר צ

New member
כלבה מי שעשתה לך את זה

נוגה היא לא מעריחכה נכון אותך בסוף את תהיה שחקנית מפוסמת מאוד אני מאחל לך את זה

d a n a a a

New member
למה מרחמת? דווקא נחמד פה..

יש צחוקים.. חח כולם פה מסטוילם.. לחצי מהרופאות קוראים דנה...

פאר צ

New member
מאמי רפואה שלמה מחר אתפלל עליך

שתחלימי ואני מקווה שלא תהיה חולה עוד מסכנה שלי אני מת שתבריאי

דנה-../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

טוב נוו דיי, כמה עשיתי? הגזמתי....חחחחחחח! דנה- ממש רפואה שלמה!
נגה- כנסי בקרוב....

למעלה