בעסה

תמי ס

New member
בעסה

אני חולה, מצודדת נורא (מצוננת...), דולפת מכל מקום אפשרי (אף, עיניים, ציצי + שאריות דליפה מהלידה...), כואב לי הראש ואני עייפהההה מתה מפחד שהקטנה תידבק (ואין לה הרבה ברירה היא צמודה אלי). היום התחיל לפיצי אדום בטוסיק (היה צפוי-היא מחר@$% 70 פעם ביום) ולמרות שאני מקפידה להחליף חיתול בתדירות גבוהה ומורחת משחה (daily careמבית דזיטין) אני חוששת שזה יחמיר. האם למנוסות כאן יש עצה למשחה חזקה יותר שתמנע את האדום הכואב הזה בטוסיק הקטנטן? ומה אני יכולה לקחת על מנת להקל על האף הדולף? (אני מניקה והבנתי שדקסמול סינוס ודומיו לא מומלצים). חוץ מזה הקטנטונת נפלאה, ממש אדם קטן מקסים ועירני, הילדים מאוהבים בה בטירוף ועדיין נלחמים על הזכות להחזיק אותה ולהשתעשע איתה, איזה כיף שהיא הגיעה אלינו.

טאניוש

New member
תרגישי טוב

ממש לא יודעת לענות. אנחנו משתמשים במשחה של דר'פישר, עד עכשיו לא נרשמו בעיות מיוחדות.

תרגישי טוב

בהנקה את מעבירה לה נוגדנים כך שחשובה עכשיו ההנקה יותר מתמיד. לגבי הישבן שלה צריך לבדוק טוב שזו לא פטריה ולכן אני ממליצה ללכת לרופא ילדים.

7נתי7

New member
תרגישי טוב

לגבי הפריחה,כדאי לחשוב על המגבונים שאת משתמשת בהם. המשחה שאת משתמשת מעולה לדעתי. גם אני משתמשת בה. מילקי יצור רגיש ועדין והמגבונים שאני משתמשת הם של ד"ר פישר,הכחולים והוורודים. ניסיתי השבוע את של פמפרס והוא חטף שוב פריחה. אבל אולי זה גם בגלל השלשולים הנוראיים שלו. לא יודעת. חשוב לשטוף במיים אחרי כל יציאה ולדאוג שלא תהיה רטובה. דזיטין מאד עוזרת אבל כמו שדונדונית כתבה,רצוי שרופא יראה. החלמה מהירה לשתיכן

פלגיה

New member
תהיי בריאה

לגבי האדום בטוסיק - אני משתמשת בעדינול, ובטיטולים של האגיס (טיטולים מתוצרת אחרת עשו פריחה נוראית), ומנסה להשאיר אותה חשופה באוויר עד כמה שאפשר (מזל שקיץ). נשמע שחוץ מהצינון והעייפות שלך (שיעברו בקרוב) כיף לכם מאוד. תמשיכו כך.

shiri_koren

New member
היי תמי

קודם כל עדיין לא הספקתי להגיד מזל טוב. שמחתי מאוד לשמוע על הצטרפותה של יהלי. בנוגע לטוסיק - המשחה שאני משתמשת מגיל 0 היא וולדה. משחה יקרה אבל שווה כל שקל. תראי את ההבדל אחרי מריחה אחת. שירי

7נתי7

New member
שמעתי עליה, לא מוצאת לקנות

איפה את קונה? למרות שהדיילי קר מצוינת ויחסית גם לא זולה. כמה עולה הוולדה?

בימבילי

New member
מצטרפת להמלצה על וולדה.

משחה פשוט מעולה. אמנם יקרה אבל שווה כל שקל. אנחנו מורחים אותה כשרק מתגלה לנו עור טיפה אדום וזה ישר עובר. במקרה שלכם יכול להיות שכבר התפתחה פטריה ואז צריך משחה עם מרשם רופא. קונים אותה בסופר פארם (במחלקת הטבע). תרגישו טוב.

קובולט

New member
הי תמי

קודם כל תרגישו טוב! בהנקה כמו שסיפרו לך יש כבר את נוגדני הגוף שלך להתמודדות עם השניזול- מה שיעבוג באופן חלבי לקטנטונת וזה מה שחשוב! בקשר למשחות- המשחה שאת משתמשת טובה, בנוסף אפשר לקנות בחנויות הטבע אקזימון מבית היוצר של שלוס, לי זה עזר מאוד שהיו לי אקזמות מהתחבושות שלא נדבר על טיפלה טוסיק אדום של בר. אם לא תמצאי אשמח להביא לך למפגש הקרב ובא... תרגישו טוב

גורבי

New member
אולי הדבקתי אותך? (גב אדי מצודדת)

בעניין הטוסיק האדמדם, לנו הוולדה דווקא לא עזרה באופן מיוחד. אני ממליצה על בפאנטן - Bepanten (בסופרפארם, בבית המרקחת, לא ה"בפאנטן פלוס"). היא נראית כמו משחה "רפואית" בשפופרת לא גדולה אבל מספיקה להמון החלפות - היא שקופה ונעימה, ולא משאירה שכבת "טיח" כמו משחות אחרות. וכמה שיותר לאוורר.

סינטה1

New member
אוי תרגישי טוב../images/Emo24.gif

אנחנו משתמשים בקרם קלנדולה זמאוד עוזר.

ניסית את הדזיטין עצמו?

כי את משתמשת במשחה היותר חלשה שלהם. כאמור, לא מגבונים, רק שטיף במים ולחשוב עם שינית משהו במגבונים/ חיתולים. ותרגישו טוב

בנצ100

New member
הרבה זמן בלי חיתול...

אנחנו משתדלים להשאיר אותו פתוח כמה שאפשר. היה לנו פעם אחת "אירוע" פריחה ואפילו התקלפויות, ואז מרחנו ולדה. עכשיו אני לא מורחת כלום, ומקפידה לתת לו לשכב על המזרון (יש אחד מיוחד לנושא...) בלי חיתול כל יום. מאז האינסידנט ההוא, טפו טפו, הטוסיק "כמו של תינוק"...

ariane

New member
גם עדן

סבלה מזה. הלכנו לרופאה. היא נתנה משחה נגד פיטריות(פטריון) והפסקנו להשתמש במגבונים לחים(דוקה זה היה ד"ר פישר) והתחלנו להשתמש בקלנדולה... מדהים. הכל עבר וחזר לה תוסיק חתיך מאוד. לגבי הצינון... אין לי הרבה מה להגיד לך רק שמותר אקמול פשוט בלבד, זה הכי בתוח והרבה תה וכל הטיפים של הסבתות שלוקחים בהריון. רק בריאות תרגישי טוב אני מקווה שאת בא למפגש ב17 לחודש, נכון???

happy

New member
תמי תרגישו טוב

לגבי הטוסיק אנחנו משתמשים בדזיטין. אבל אני לא מנגבת במגבונים בכלל. כל פעם אחרי שהיא מחר@@@ אני ישר שוטפת אותה מתחת למים בכיור. זה מאוד מאוד עוזר לה וגם אנחנו לא מסבנים אותה אלא רוצים אותה עם שמן בלינאום (שמים אותו באמבטיה שלה). תרגישו טוב

נוריה

New member
תמי, ביוני כבר לא צריך להצטנן...

וגם אני, כמו הפי, ממליצה על בלנאום לשטיפה, והוא שומר יותר על העור. כששחר נולד אחרי כמה ימים היה לו אדום נוראי בטוסיק וכשהתחלתי לשטוף אותו עם בלנאום זה ממש שינה אותו פלאים. אני פריקית של דזיטין, במידת הצורך. לגבי הצינון - עם תרופות זה עובר תוך שבוע, ובלי תרופות - תוך שיבעה ימים
... אם את סתומה לחלוטין, שימי בצל מקולף (רק הקליפה החיצונית הראשונה) ליד ראש המיטה - ודרכי הנשימה יפתחו פלאים. זה אמנם מסריח אבל שווה. אני גם השתמשתי במינון קל ביותר בתרסיסי אף - להקלה. אל תשתי הרבה חלב בשבועות, כי חלב כידוע רק מגביר את כמות הליחה בגוף. ולגבי הדבקה של יהלי - רוב הסיכויים שההנקה רק תחזק אותה. תשתדלי לאכול אותה בנשיקות קצת פחות בימים הקרובים ואח"כ תפצי על כך!

parpare bar

New member
אנחנו משתמשים במשחה עם הכבשה..

אני אומרת אם האמא
, אז כבשה היא לא משהו חריג בנוף, לא? קניתי את 'הכבשה' בסופר פארם המליץ לי הרוקח ונשארנו איתה.. חומרים טבעיים בלבד 'טבעי מצמח הארכובית' ומיוצרת ע"י מורז. אבל את גברת, תרגישי טוב טוב. נישוקימים +

Tנקר בל

New member
תרגישי טוב

כשאני חולה אני משתמשת בהנקה במסיכות (כמו של מנתחים) - אפשר לקנות בבתי מרקחת. גם אני מחסידות הבליניאום הרמל (בשימוש בשמן לא משתמשים במקביל בסבון), אני משתמשת באורה קרם ובמקרים קשים - בבייבי אגיסטן.

תמי ס

New member
תודה, אתן נפלאות

תודה על כל העצות החכמות, ייושם כבר מחר בבוקר (עת אדדה לי לסופר פארם), ידעתי שאפשר לסמוך עליכן. האדום בטוסיק שלה הוא לא פריחה ולא פטריה לדעתי, זה מעט אודם בשתי נקודות קרוב לפי הטבעת, שאלתי נבעה מכך שאני רוצה למנוע התפתחות שלא ייהפך לחמור יותר, בינתיים אני מקפידה לשטוף כמעט בכל החתלה (מלבד באמצע הלילה) ומורחת משחה, מחר אקנה משחה חזקה יותר על פי המלצתכן. חשבתי שאולי האדום הזה הוא בגלל הצינון שלי שהפך את צואתה של הקטנה לחריפה יותר והשפיע על עורה העדין כי עד היום הטוסיק היה לבנבן למשעי (אמנם היא רק בת 6 שבועות אבל בכל זאת). כמו שרשמתן אני גם רוחצת אותה לעיתים עם שמן, (אמנם לא בלניאום אלא "אמול" אבל הבנתי שזה אותו דבר). לגבי המסיכה ש-Tנקר המליצה, חשבתי על כך, לא ידעתי שניתן לרכוש כאלה מסיכות, השאלה אם לא מאוחר מידי, הנזלת נמצאת כאן כבר יומיים אז אני מניחה שכבר קצת מאוחר.

למעלה