בענייני שכר ועונש

I Was Hoping

New member
בענייני שכר ועונש

הבנתי שככה העולם בנוי. על זה מבוססת התורה, ועל זה מבוססים החיים. למרות שהייתי רוצה להאמין שלא עשיתי דבר רע למישהו בחיי, עלי להודות - אינני מושלמת ובוודאי פגעתי באחרים בדרכי. כשהבנתי את זה, התחלתי למיין את הדמויות בחיי. מי שעשה לי רע הוא "עונש", ומי שטוב אלי הוא בוודאי "שכר". ואתה - אתה לא סתם שכר, אתה מתנה. מתנה שבאה בלי כרטיס זיכוי ובלי כרטיס החלפה. מתנה שאני לא יודעת איך לקבל. וזה מה שכנראה הופך אותי - לעונש שלך. אני מצטערת. מראש. כרגע אתה מאוהב בי עד כלות הנשימה ואין לי מושג למה. אני יצור רקוב ואכול מהרס, ובטח שלא ראויה לאהבה. בטח שלא לאהבה שלך. ואתה מתעקש ומשקיע בי כל כך. תלך, אתה לא רוצה להיכנס לזה בכלל. העונש האחרון שקיבלתי הפך אותי לעונש לכל מי שקרוב אלי. תבין, זה הזמן שלך לקום וללכת. עכשיו, לפני שיהיה מאוחר מדי. עכשיו זה שנייה לפני שאני מתאהבת בך ומתמסרת אליך כולי. זה עכשיו. אז תלך. פשוט תלך. אני אבין, כי אתה בנאדם, לא אנטיביוטיקה. לא אתה אשם ולא אתה הוא זה שחייב שאני אירפא. אני לא אכעס, אני נשבעת. אני אתאכזב, אבל לא נורא. אכזבה היא חלק בלתי נפרד מחיי. אכזבה נמצאת באוכל שלי, בשתייה שלי, ובאוויר שאני נושמת. אני אתגבר על "עוד אחת לאוסף". אבל לך זה לא מגיע. אתה שומע אותי מעבר לפורום הזה? אתה קולט? זה עובר אליך? אני דואגת לך מדי. זה לא מגיע לך. תלך, תרוץ, כל עוד אתה יכול. נשיקות...

moran500

New member
בענייני שכר ועונש

אבל אם הוא ה"שכר" שלך, ולא סתם שכר מתנה, זה אומר שמגיע לך משהו טוב כמוהו. זה אומר שאת לא "יצור רקוב ואכול מהרס, ובטח שלא ראויה לאהבה". אם אלוהים, או מי שאת מאמינה שקובע את הפור בנושא שכר ועונש, החליט שלך מגיעה המתנה נפלאה הזאת, את לא עונש לכל מי שקרוב אלייך. את רואיה לאהבה כמו כל אדם אחר. מגיע לך שיאהבו אותך, ותתחילי בעצמך! את צריכה לאהוב אותך וזוהי המתנה הכי גדולה שאי פעם תנתן לך, ע"י הבן אדם היחיד שיודע איזה מתנות את צריכה - את. מגיע לך שיאהבו אותך. תתאהבי, תתמסרי, מגיע לך.

ה מוזה

New member
צר לי למוטט את התיאוריה שלך..

אין שכר ועונש - לפחות לא במימד הזה אין מתנה טובה ומתנה רעה .. כל מה שאנחנו חווים - הכל כולל הכל כן ..גם הדמעות האכזבות הרסיסים הפגיעות העצב הכאב רגעי השמחה האהבה השלווה הסערות קרני האור העננים הקודרים ...... כל אלו הם מתנה ..ששמה חיים וכל דבר שניתן לנו יש בו משמעות , הרבה פעמים אנחנו מקבלים מתנות שעטופות בכל מיני עטיפות , רק לאחר שהסרנו את העטיפה נדע את המשמעות של אותה מתנה , יש שכר .. בדמות הצמיחה שלנו מכל מתנה ,גם אלו הכואבות המייסרות .. וכך גם את למישהו אחר ..לא עונש - אלא מתנה שממנה הוא יפיק ויצמח ויתמלא לו ..בחיים . מתנה של חיים ואהבה - את לו והוא לך לא עונש ולא שכר .. פשוט - מתנה מישהי כתבה כאן קודם "ברגעים האלו הביטי במראה " תראי שם מתנה נדירה

I Was Hoping

New member
אין שיטה?

אין סדר אין היגיון לפעמים אני מייחלת להיגיון לתפוס מקום מעט מכובד יותר בענייני הלב אותם תחלואות קטנות וכה מבלבלות אך בבוקר כזה בלב פנימה אני יודעת שצדקתי כנראה שגם אתה לא ממש אמיתי הדמיון הפרוע שלי הפך אותך למשאלה ואתה בחור אחרי הכל (ויסלחו לי כל זכרי הפורום מראש) ערב אחד אתה מטפס על הקירות מרוב געגוע ביום שאחרי שכחת את קיומי לא שמעתי ממך מאז ליל שלשום אם רק היית מבין שאין לי כוחות אני לא מתכוונת ליפול הפעם זאת ההחלטה הגדולה מהכל לא אתה ולא אחר יפילו אותי כאן ועכשיו רק אל תשחק בי ידעתי תמיד שלתמימות שלי יש פנים משל עצמה והיא קוראת לכולכם לבוא ולנסות אותה אבל די לא הפעם אני מוכנה כבר להיות שלך כמו שרצית שאהיה אז אל תלך עכשיו כל מה שרציתי בחיי בענייני הלב הוא אהבה סימטרית זה כל מה שאני רוצה לאהוב ולהיות נאהבת בדיוק באותה מידה מידה שלא קיימת מרוב עוצמתה ורוחבה אם אתה לא הסימטרי שלי אז אולי באמת כדאי שלא אשמע ממך יותר לעולם אבל אם אתה האחד ופניך לא משקרות לי אז תישאר זה כל מה שאתה צריך לעשות להישאר

ה מוזה

New member
../images/Emo41.gif

"..כל מה שרציתי בחיי בענייני הלב הוא אהבה סימטרית זה כל מה שאני רוצה לאהוב ולהיות נאהבת בדיוק באותה מידה מידה שלא קיימת מרוב עוצמתה ורוחבה אם אתה לא הסימטרי שלי אז אולי באמת כדאי שלא אשמע ממך יותר לעולם אבל אם אתה האחד ופניך לא משקרות לי אז תישאר זה כל מה שאתה צריך לעשות להישאר .." כמה שמילים יכולות להיות חודרות .. ונוגעות ..והמילים שלך נוגעות . כל מה שהוא צריך לעשות ..זה להשאר להיות אמיתי ולהשאר .. תשארי גם את , לא תמיד נופלים לפעמים גם עפים .. אני מקווה שטעית .. שהוא לא פרי הדימיון שהוא נשאר ואמיתי

העולם שלנו אכן בנוי מ...

"שכר ועונש" אלא שאנחנו לא יודעים חשבונות שמיים, ואנחנו לא יכולים לדעת אף פעם מהו "העונש" שלנו... ובוודאי שאיננו יכולים לקרוא לעצמנו "עונש" של מישהו אחר. אלה דברים נסתרים ורחוקים מאיתנו. את לא "עונש" של אף אחד יקירתי. ואם מישהו בוחר לאהוב אותך למרות הכל, תני לו להיכנס ולהיות שם. "אהבה" היא הרבה פעמים המרפא לכל הכאבים. אל תגרשי אותה. כל טוב

למעלה