בעניין ציפורי - נצרת

בעניין ציפורי - נצרת

חניתה תשמח שנתארח במקום למנוחה וסיבוב סיפורים. עכשיו נשארה תלויה שאלת המזון: אם נמשיך לנצרת, סביר להניח שמתישהו נרעב לתקרובת. יש אפשרות להזמין אוכל למרכז בנצרת - סגנון ערבי/סלטים/פיתות/חומוס/לבנה/צ'יפס - צמחוני או בשרי או לאכול במקום אחר או כל רעיון אחר או בכלל לא. דעות...

NAVVAN1

New member
לכל הבאים לציפורי-נצרת הודעה

נא להודיע כאן בפורום מי מגיע, נא להודיע באם יש העדפה/בקשה/צורך בכל נושא, וגם בקשר לארוחה בנצרת.(מקום,- צמחונות/טבעונות/כשרות.) לאחר שנקבל את הנתונים, אנשים אשר למדו במרכז, ומכירים את נצרת יחליטו את הנכון, והטוב לעשות. מוסכם?

אכן, זה הכיוון

הרצון הוא להתחשב בדעת אלה שבטוחים שהם מגיעים ובהלך הרוח הכללי. כל השאר שאינם פעילים קבוע בפורום או שאינם חברים בו כלל אבל יבואו (יש גם כאלה) יצטרכו להסתגל למצב. אז - בסדר לי בתיאטרון, כל דבר כולל קוויאר בלוגה ושמפניה צרפתית. קחו בחשבון שיש למזון עלות, אחרי שיחה עם חניתה העלות המשוערת לאוכל צמחוני-ערבי היא כ30 ש"ח לאדם. בשר קצת יותר. מחירים מדוייקים אני אקבל בעוד יום יומיים. נכון שבדרך כלל קובעים מה קורה וכולם צריכים להסתגל אבל פה באה היוזמה מתוך הפורום אזלשתף נראה לי כיוון נכון גם אם אנחנו מתעסקים קצת באוכל. בלי אוכל אין סיפורים...

NAVVAN1

New member
בסדר לי, בתיאטרון טווח מחיר 30 +

בואי נאמר עד 50 לבשרי? הגבירה אישרה {כשר/צמחוני /טבעוני - לא נדרש} בתיאטרון navvan1 - אישר {כשר/צמחוני /טבעוני - לא נדרש} בתיאטרון אנשים נוספים מתבקשים לאשר

ציפור - אוכל

גם לי מתאים צימחוני - ערבי וכן המחיר סביר.מה עוד שזה בתאטרון זה עושה את זה יותר מיוחד.

בענין ציפורי...יש סיכוי לטרמפ?

אני {אם אבוא} בעד מזון בסיגנון מזרחי- ערבי, נשמע נהדר. וכתרומה אספר סיפור עם ערבי מבית אימא.

perhay

New member
לאחר תוספת נצרת, נשארים עם אותו

לו"ז, דהיינו מתחילים בציפורי בשעה 10.30 או מקדימים?

NAVVAN1

New member
אילן אמר ציפורי 10:30-12:30 ,אז

נגיע לנצרת בערך 13:30, מתאים יופי, לא? בנוסף, לצאת מת"א, לאסוף חברים בדרך, לוקח לפחות שעתיים וחצי. כך ש 10:30 , שעה טובה לי, ממוקדמת יותר. מוקדש לכל הצמחונים (מוכרחים בלב צמיח) שאלה למקרוביוט "אגי משעול" ואם יהיה גופי עשוי מאורז מלא האם תצמח ממנו נפש יותר זכה? או אם חמישים ברכות יפלח ראשי את המים, היתפזר ממנו נחיל הפטפוטים ותפחת הזלעפה? התצא הפרשדונה אם אנשך עגבנית שקטות? האפליג על פני תה צמחים אל אלהים שאין ממנו חזרה האם אהיה יותר פתירה? האם בסוף אכיר את האיש בבקיר או הו הו או הו הו או הו הו או הו הו?

גם אני צמחוני בתיאטרון ז מצוין אבל

לא בטוח כרגע למתי קבענו אבל אילן, תגיד - אם זה לפני אוקטובר לא יהיה נורא חם ? נכון שיש סככות וגם מבנים ממוזגים אבל התנועה באתר החשוף יכולה להיות מיזעת עד מיבשת, לא ? ועוד משהו קטן - חוץ מלנסוע בשיירה שזו אופציה אבל גם קצת בעייתית נוכח מצב התנועה בנצרת בימי שישי, היה כדאי שתהיה איזו מפה קטנה עם הסברים מאוד מפורטים איך מגיעים. זה לא מסובך נורא להגיע אבל מצד שני זה גם ממש לא מסובך להתברבר היטב.. (ורק לידיעה - אם לא מתברברים, ונצרת לא פקוקה.. ציפורי-תיאטרון זה בערך 20 דקות - חצי שעה. הרועה

למעלה