בעניין השירונים

ולי דווקא "מתנגן"

"אני רואה שהמגרה שלך מלאה שירונים" מדגדג לי בקצות המקלדת מאז שהתחלתי לקרוא את שירשור השירונים.

D o r o t h y

New member
מתאים או לא מתאים

את יודעת איך זה, שולחים מסרים, ואני אומרת שאין לי, נפגשיפ בכל מיני אירועים ומבקשים ואני אומרת שאין לי, ועכשיו כשמישהו מציע הצעה קונקרטית, פתאום שקט? חבל.

actress

New member
קודם כל תודה, שנית אני אשלח לך

כסף בדואר

זה כנראה לא היה ברור מספיק

עבור מי שלא נכח אי פעם במפגש או שנכח רק פעם אחת, ולא כל כך מבין את עניין השירונים וצאצאיהם/שלוחותיהם/נספחיהם. יש שירון עיקרי [להלן: השירון העיקרי] - עב כרס, שנערך בידי דורותי ועוזרים בעבר. ויש כמה נספחים/תוספות שנוספו במהלך מפגשים ומיני-מפגשים ו/או לצרכים מיוחדים. אלה האחרונים הם קבצים קטנים ונשלחו במייל למי שביקש. השירון העיקרי (במתכונתו האחרונה) לא נשלח כאמור מעולם במייל מפאת גודלו, וגם לא יכול להישלח בשל היעדר נגישות אל הקבצים. גם אם קיבלתם בימים האחרונים או בזמן אחר שירון כלשהו במייל - אם אין בידך חוברת כרוכה שבשערה הכותרת: השירון שלנו - אתה עשוי להיות מחוסר "חומרים נדרשים" במהלך המפגש. כאמור - את השירון הזה אי אפשר לקבל במייל. הדרך היחידה היא לצלמו. וזה מה שהצעתי כאן. אני אצלם עבור מי שיבקש והוא יוכל לקבלו תמורת תשלום הוצאות הצילום. מחר בבוקר השכם עוד אוכל להציץ כאן ולראות אם יש עוד מבקשים. ואכין בהתאם. בינתיים רק בקשה אחת קיבלתי.

למעלה