בעניין השירונים

בעניין השירונים

יש לי הצעה וזה על דעתה של דורותי אני יכולה ומוכנה לצלם עותקים נוספים של השירון מן השירון שלי ומי שרוצה בכך ויזמין מראש ויתחייב לשלם את עלות הצילום+כריכה - יוכל לקבלו במפגש הבעל"ט. מכיוון שהיוזמה היא של הרגע הזה טרם ביררתי עלות מדויקת. להערכתי זה יעלה בין 30 ל-40 שקלים. מי שמעוניין בשירון מתבקש לשרשר כאן (או אם לדעת הציבור זה מציק - אפשר לשלוח לי מסר אישי)

D o r o t h y

New member
זה לכל מי שרוצה שירון ../images/Emo70.gif

מוגג

New member
בעיני

העיסוק הגובר והאובססיבי הזה בשירונים בעניין המפגשים - עובר את גבול הטעם של האוכל (בלשון ה
- סתם מאד לא התאפקתי ).

trilliane

Well-known member
מנהל
למה? שירונים הם חלק מהותי מהעניין

הרי נפגשים כדי לשיר, והשירונים הם אחד מכלי העזר הראשיים. אני זוכרת בע"פ מילים לרוב השירים שאני אוהבת (ופה ושם מציצה אצל אחרים במידת הצורך) אבל ברור לי שלא כמוני, ויש הרבה אנשים שמוצאים שימוש טוב יותר לתאי המוח הפנויים שלהם...

trilliane

Well-known member
מנהל
'אה' תגיד לפלנ"ש ../images/Emo123.gif

(זה כי הוא ביקש נורא יפה). אם דבריך הקודמים נכתבו בהומור הרי שהם היו: א. לא ממש ברורים ב. לא ממש מצחיקים ג. א'+ב'

trilliane

Well-known member
מנהל
גם קודם היה ברור לי שזה הרפרנס. אז מה בכך?

trilliane

Well-known member
מנהל
טוב, לא צחקתי.

אגב, לא כל פרפרזה היא למטרה הומוריסטית. הרבה פעמים אנשים תופסים טרמפ על משהו שכבר נאמר כדי להביע את הנקודה שלהם.

ותודה לטריל ולדודה על השירונים ../images/Emo70.gif

ולרמיל על ההפצה. בחיי, שעד היום חשבתי ש"שירו של מקס" זה המצאה שלך ושל רוסטו.

D o r o t h y

New member
לכל מי שרצה שירון ../images/Emo70.gif

מוזר לי שאחרי כל הבקשות שאני קיבלתי, אף אחד מכם לא מתנפל על השיבולת בתאוות שירונים. לפחות לא תוכלו להגיד שלא ניסו לעזור עם זה (וסליחה על הנימה הפולנית, אבל באמת כל עוד לא היה שירון קיבלתי מלאן פניות)

kashat8

New member
יש לי שירונוסף ועלי מוהר(דודה)

ויוני רכטר (טריל) יש עוד שירון שאסור לי להחמיץ ? אם כן, שלחיהו נא ונדעהו...

ישנו גם שירון הלהקות הצבאיות

וכמובן השירון הראשון, המקורי, האחד-ואין-שני-לו. זה שבגללו פונים כולם אל דורותי.

החתולית

New member
מה זה לא מתאים לך פולניה...

אני כבר יש לי קלסר משרדי מלא שירונים עבי כרס, שהבחור לא מבין מה יש לי איתם בכלל. עכשיו הדפסתי, אחר כבוד, את השירונים של הדודה (המתוקה, לא זאת מחדרה) ושל טריל - ועוד מעט אצטרך עוד קלסר. מה יהיה ? אולי נעבור למיקרופיש או משהו ? החתולית מחפשת נושא קלסרים שילך אחריה למפגש.

למעלה