בעניין הערות לסיפור

פלטיאל

New member
בעניין הערות לסיפור

קאסנדרה. אני חושב שצריך לתת לסיפור לרוץ ללא הערות בתוכו. כותב אחר כותב שורה אחר שורה ללא הערות בינים. אבל מה? כדאי לפתוח ערוץ מקביל להערות. כי אני משוכנע שיש מה להעיר פה ושם . אז כמו בבדיחה הידועה : אני מציע את ההצעה. איך עושים זאת - אינני יודע.משאיר את זה לך. שב"ש פלטיאל

NoyNoy

New member
היי,

אולי אני חדשה, ואולי אין לי כל כך זכות להגיד משהו בעניין, אבל רציתי להעיר משהו בנוגע לסיפור בהמשכים... כשכתבתי את ההמשך שלי לסיפור, אני יודעת שחשבתי מיליון פעמים לפני כל מילה שכתבתי, כי הרגשתי שהוא לא כל כך שלי, ושאין לי זכות להוליך אותו למקום חדש. אני חושבת שגם שאר הכותבים מרגישים קצת חשש מסוים, וזה יצר מצב שכל תוספת לסיפור היא רק משפט אחד או שניים, וגם שהסיפור מתקדם בצורה קצת איטית. אז אולי כדאי שהבא בתור להמשיך את הסיפור, יאזור אומץ ויכתוב פיסקה שלמה, שבה יש קצת אקשן... (עד עכשיו היו פחות או יותר רק תיאורים).

*קסנדרה

New member
לכל אחד/אחת יש כאן זכות !!!!

פלטיאל,נכון, אפשר ומותר להעיר אז אפשר בהחלט לפתוח הודעה ראשונית בשם: "תגוהות לסיפור בהמשכים". נוי-נוי, יש לך זכות גם אם את רק שעה קלה עימנו, אלו הכללים פה, מי שלחץ על הפורום ספרות ושירה בעל זכויות זהות לזה שנמצא פה שנה !!! ובמקור ביקשתי קטעים בני 10 שורות בערך, אבל..... אנסה לעורר
קסנדרה

למעלה