"אני מאוד נפגעתי, אבל אני מבינה אותך שלא התכוונת"
נו. את מצויינת.
את בדיוק פועלת בדרך הנכונה:
1. להפסיק עם הביקורת.
הרבה מהגברים בימינו סובלים מ"בעיית קשב".
לכן (מעבר ובחרנו לא ללכת למטפל, יהיה עלייך לפעול עצמאית לגמרי) יהיה עלייך לעצור אותו בדיוק כשהוא אומר "אבל אני רק...".
אפילו תשימי לו אצבע על השפתיים כשהוא רק יתחיל לאמר את שלושת המילים הללו, בצירוף "אבל אני לא ביקשתי..." עם חיוך.
ברכות, את יודעת...לשון רכה אפילו עצם שוברת.
הסוד בכל זה יהיה - ההתמדה שלך. מכירה את החמור של רבי עקיבא? אני אקצר בשבילך, המשל אומר, פעם, פעמיים, שלוש...בסוף יורדים ממך.
גם כאן. בדוגמה המסויימת שנתת על מתנת מכון הכושר:
את יודעת שקבלת מתנה ממנו, נכון? וכמו שאמרת "מתנה עבורי וזה ענייני..."
גם כאן אותו טריק.
בליווי "זה לא נעים לי".
התמדה התמדה התמדה.
אני מכיר את הבעייה הזו מקרוב, יש לו בדמיון אותך "בדמות" מסויימת. והוא יעשה לך הרצאות רק כדי להוביל אותך למקום שהוא רוצה.
רק שאנחנו יודעים שזה לא הובלה - זה כפייה. כפייה זה קו אדום ועלייך לבטא את זה. אחת הדרכים היא - כך, כפי שתארנו למעלה.
אם זה לא יילך, יש אמצעים יותר אגרסיביים (לא פיזיים, אגרסיביים
).
לסיום הרשומה, נסי להוביל אותו כך שילמד להעביר הדברים בצורה נעימה - כך שהמסר שלו יתקבל אצלך.
נו. את מצויינת.
את בדיוק פועלת בדרך הנכונה:
1. להפסיק עם הביקורת.
הרבה מהגברים בימינו סובלים מ"בעיית קשב".
לכן (מעבר ובחרנו לא ללכת למטפל, יהיה עלייך לפעול עצמאית לגמרי) יהיה עלייך לעצור אותו בדיוק כשהוא אומר "אבל אני רק...".
אפילו תשימי לו אצבע על השפתיים כשהוא רק יתחיל לאמר את שלושת המילים הללו, בצירוף "אבל אני לא ביקשתי..." עם חיוך.
ברכות, את יודעת...לשון רכה אפילו עצם שוברת.
הסוד בכל זה יהיה - ההתמדה שלך. מכירה את החמור של רבי עקיבא? אני אקצר בשבילך, המשל אומר, פעם, פעמיים, שלוש...בסוף יורדים ממך.
גם כאן. בדוגמה המסויימת שנתת על מתנת מכון הכושר:
את יודעת שקבלת מתנה ממנו, נכון? וכמו שאמרת "מתנה עבורי וזה ענייני..."
גם כאן אותו טריק.
בליווי "זה לא נעים לי".
התמדה התמדה התמדה.
אני מכיר את הבעייה הזו מקרוב, יש לו בדמיון אותך "בדמות" מסויימת. והוא יעשה לך הרצאות רק כדי להוביל אותך למקום שהוא רוצה.
רק שאנחנו יודעים שזה לא הובלה - זה כפייה. כפייה זה קו אדום ועלייך לבטא את זה. אחת הדרכים היא - כך, כפי שתארנו למעלה.
אם זה לא יילך, יש אמצעים יותר אגרסיביים (לא פיזיים, אגרסיביים
לסיום הרשומה, נסי להוביל אותו כך שילמד להעביר הדברים בצורה נעימה - כך שהמסר שלו יתקבל אצלך.