בעל צופה בפורנו

chenby

New member
קנדי ביג בובס

ortal08048

New member
היה לי את אותה הבעיה עד ש....

פשוט שיחררתי... נשמע מוזר אבל נכון... אז ככה כן זה מאווווווווווווווווד טבעי שגברים מאוננים... מה את מצפה שהוא יוציא תמונה שלך בערום ויעשה את זה?! בשביל זה יש אתרים וסרטונים עם בנות שנראות טוב והם פשוט פנטזיה כזו של גבר.. הכל אופן הוא כולה מספק את עצמו לרגע וככה זה חוזר... וכמו זו שמעליי אין לזה שום קשר אלייך,,, הוא לא מזלזל בך הוא לא רוצה לפגוע בך וזה ממש לא אומר כלום לגבייך בין אם את מפנקת אותו או לא... זה כולה יצר והוא מספק אותו... בכל אופן לגביי השקרים אם לא היית מבקשת ממנו להפסיק הוא לא היה משקר לך... עצה שלי... ממה שאני חוויתי ושיפרתי.. פשוט זרמתי עם זה כי תאכלס זה כלום, אני אמרתי צפה תעשה מה שאתה רוצה רק שזה לא יבוא על חשבוני,וככה היה עם הזמן שירגיש יענו נוח לספר ולא להסתיר את זה ולהרגיש נבוך עם זה אפילו זרמתי וצפינו ביחד.. אולי אפילו תהני מזה אולי הוא יילמד כמה דברים ;) בכל אופן זה נראה לי טבעי שתילחצי אבל זהו נגמר עבר, תשחררי תביני שאין פה משהו נגדך לדעתי זה אפילו להפך...

g u y 4 u

New member
זה חוזר על עצמו כמו מנטרה!!!!!

מה יהיה? זה לא יגמר? לא תבינו שגברים נהנים מפורנו בלי קשר לאיכות או תדירות יחסי המין? ושוב נחזור על המנטרה שחוזרת על עצמה. גברים צופים בפורנו, מתרגשים מפורנו, נהנים מופרנו, רוצים פורנו, מחפשים פורנו, מתענגים על פורנו, מאוננים על פורנו. זה לא נגדך - זה בעדו. פורנו מאפשר "לקחת חלק", "לחוות" אקטים שאינם חלק מהרפרטואר הזוגי. הוא לא מחייב חיזור, לא מחייב מאמץ, לא מחייב תשומת לב. פורנו מאפשר להגיע לפורקן בלי לחשוב על האם בת הזוג גמרה או לא, האם הביצוע טוב או לא, האם הזין שלו גדול מספיק או לא, האם הוא מספיק להטוטן או לא ועוד ועוד... הסיבה שגברים אוהבים פורנו זה מכיוון שגברים הם יצורים שנמשכים לדברים חזותיים. הם נהנים משדיים, מכוס, מתחת, מעירום שגורמים למוח לחשוב מחשבות זימה על כל איבר בלי קשר למי הוא מחובר. אין להם תקשורת רגשית עם האיברים או האקטים. הם לא חושבים אני אוהב את הכוס שלה בגלל שהיא זרקה את הזבל היום, הם לא חושבים במושגים של "אני אמצוץ לה כי היא אמא נפלאה והיא קנתה לי היום מתנה ופירגנה לי". גברים נהנים מסקס בלי רגשות. הפורנו מאפשר את זה. כמו כן יש דברים שאת לא מוכנה לעשות, לא רוצה לעשות, לא מעלה על דעתך לעשות - הם מקבלים את זה בפורנו. בדיוק את כל מה שאת לא מוכנה לעשות. ועוד ועוד ועוד.... אז תפסיקי להפגע מזה שבן זוגך נהנה מפורנו. והוא נהנה מפורנו, אבל בגלל שהוא יודע שתפגעי מזה - הוא מסתיר ממך. הוא אגב, גם היה מת לזיין את בר רפאלי - אבל כשתשאלי אותו, הוא יגיד לך שהוא ממש לא נמשך אליה והיא לא עושה לו את זה פשוט כי את הרבה יותר יפה ממנה, הרבה יותר שווה ממנה והכי כוסית בעולם.

לא ייאמן...הא?

אני בשוק... אני בהלם מכמות ההודעות והבקשות לעזרה כאשר כולן סביב אותו הנושא. לא יכולה להתחבר לגישה הזו. הגישה הכובלת, האוסרת..הייתי אומרת גם החונקת! אני הייתי שמחה לו בן זוגי היה בזמנו הפנויי צופה בפרונו והייתי שמחה עוד יותר לו היה גם מגיע לסיפוק מזה. למה? למה הייתי שמחה? כי זה וירטואלי ! כי זה לא אמיתי. זה יכול רק להוסיף לגיוון, לחרמנות ולכך שאם איני בסביבה...שיהנה מהוירטואלי..... חוץ מזה...גם אני..כשאני לבד....מה עושה? אותו הדבר !!!

chenby

New member
../images/Emo45.gif

אהבתי את הניק שלך.. גם אני "חייבת" לדעת.. (לבחירתי ושמחתי רכילות זה לא חלק מהעניינים שאני חייבת לדעת עליהם..)אבל בלי קשר, אני תמיד צמאה לידע (אולי בגלל זה התחלתי היום את שנת הלימודים ה10 שלי בערך...) :)

g u y 4 u

New member
../images/Emo6.gif

תזהרי חייבת לדעת....
אני עוד עלול להתלהב. עוד לא פגשתי אשה שהודתה שהיא צופה בפורנו....

מה?? אני עז...???

או...עזה??? <הם חייבים לארגן אייקון לחיה הזו...> אני מודה באשמה. מקווה שלא מקבלים על זה מאסר...לדעתי זה ממש ממש לא פשע.. אם בא לי....ואם הוא לא בסביבה....זה אחלה דרך לשעשע עצמי...לא?

g u y 4 u

New member
כפי שאמרתי....תזהרי ../images/Emo9.gif

אני עוד עלול להתאהב....
זה צריך להיות חזיון......

במבי53

New member
חיזיון??

עם, או בלי ח'?? (שמא "חטא")?? וואי וואי... לאן זה מיתדרדר....

במבי53

New member
הייתי אומרת משהו../images/Emo9.gif

אבל זה בדיוק הזמן לגשת לצפות בהישרדות

מוזר...

לי זה נשמע כל כך טבעי. הא...וגם מתבקש !! (הכוונה לאונן על פורנו..ֿֿֿ) ובגלל זה אני לא מתחברת לתלונות שיש לנשים פה על בעליהן... הגזמתי?

הבעיה היא

שאין בעיה. גברים מאוננים ואוהבים פורנו. כשתביני את זה לא תראי בעיה.

אייבורי

New member
משימה חשובה

בשביל להבין את בעלך, את חייבת אבל חייבת לעבור על כל סרטוני הפורנו שהוא צפה בהם לסדר אותם לפי סדר מהטוב ביותר עד הגרוע ולתת לנו את הרשימה רק כך נוכל להבין את היקף הבעיה וכמות האוננות.

chenby

New member
הבעיה היא שזה לא מספיק כנראה

וזה לא קשור גם כנראה. את יכולה לפנק אותו בסקס, ולתת לו הכל ועדיין הוא יגלוש באינטרנט הבעיה היחידה היא - שאת החלטת שזה טאבו, ובעלך לא עומד בסטנדרטים שאת מציבה לו, ואז הוא (בעיניים שלך כמובן - בלבד אגב) הוא שקרן. את משקרת לעצמך יקירה, את משקרת שאת אומרת שפורנו זה אסור לבעלך - כי זה מותר לבעלך - אין כפתור שיכול להעלים את הפורנו מהמחשב.. ואם הוא רואה כנראה שהוא יכול.. כל השאר- אלו מחשבות שלך שמתווכחות עם מה שקורה במציאות. וכשאנחנו מתווכחים עם המציאת יקירה, אנחנו תמיד סובלים. וסבל- הוא שקר. עצם זה שאת מנסה לשלוט בו - ולשלוט במה הוא צריך או לא צריך לראות זה לשלוט בו ובבחירה החופשית שלו.. גורם לך סבל, כי את שולטת, אבל את לא שולטת בכלום - חוץ מבבחירות שלך. באיך את רואה את עצמך, ואיך את רואה את העולם -כל השאר. אולי תחליפי קצת סטנדרטים ותביני שפורנו , היא דרך פורקן - פעם היו רק עיתונים וסרטי וידאו , היום יש לך את זה זמין יותר.. היום הכל זמין, זה חלק מהיופי ומהבעיתיות באנושות בימינו.. אבל זו המציאות. להתווכח איתה- ייצור אצלך עוד סבל. אז את אל תראי פורנו. ובעלך - כל עוד הוא לא אלים, או בוגד, או עושה לך עוול, ואת בוחרת להשאר איתו, אז תקבלי את הפורנו, אולי תשאלי אותו מה הסיפור של הפורנו - שאת רוצה לראות בעצמך, אולי תגלי משהו, אולי תגלי שזה משעמם, אולי תהנו מלראות יחד, אולי הוא יהיה נבוך, אבל יש לו בחירה חופשית. (אגב גם אם הוא בוגד - זה מתוך בחירה חופשית בסופו של דבר - כי כל נשמה חופשיה לבחור את מעשיה - גם אם זה נוגד את איך שאנחנו חושבים.. עדיין הוא חופשי לבחור.. )וזה מה שעלייך לזכור בעיקר אם את רוצה חיי נישואים טובים וארוכים. תזכרי שכל יום אתם בוחרים אחד בשנייה. תחיי מתוך הערכה ואל תחפשי איפה הוא נופל. אשר יגורתי בא לי. תמיד.

g u y 4 u

New member
תשמעי.... ../images/Emo46.gif

כמעט ישבתי פה ואוננתי על הפסקה האחרונה. פשוט פורנוגרפיה במלוא הדרה. מענג ברמות.

למעלה