בעל צופה בפורנו

miki2be

New member
בעל צופה בפורנו

שלום, אני נשואה כמעט שנה,לפני כמה ימים גילתי שבעלי צופה מידי פעם בפורנו ומאונן. נפגעתי מאד והרגשתי נבגדת ומאז מאד התרחקתי ממנו ואני לא מסוגלת לגעת בו. הוא מצידו ניסה להסביר שזה מאד טבעי ושהוא לא היחיד שעושה את זה ושלפעמים הוא חרמן ואני לא בבית (בשעות הצהריים,שאז הוא הכי חרמן) אז הוא עושה את זה כי אחרת הוא לא מצליח להתרכז בלימודים (שעורי בית) זה מאד הפריע לי וכשניסיתי בכל זאת להתקרב לא הייתי מסוגלת,ישר דמיינתי אותו מול המחשב נהנה לו מלהסתכל על הבחורות האלו ונרתעתי. דברתי איתו והסברתי לו בטלפון כמה שזה כואב לי ומרחיק אותי,ממש בכיתי לו והוא אמר שהוא מבין ושהוא ישתדל לא לעשות את זה יותר. כשחזרתי מהעבודה ראיתי שהרמקולים של המחשב דולקים והדלת היתה נעולה עם הבריח,ישר חשבתי לכיוון הזה ושאלתי אותו,הוא הכחיש ואמר שהוא לא עשה כלום,כבר הייתי בסדר איתו עד שבדקתי יותר מאוחר את המחשב וראיתי שהוא כן גלש באתרי סקס,אמרתי לו שאני לא מאמינה,שלא מספיק שהוא חרמן אז הוא גם שקרן ואז הוא אמר שהוא עשה את זה לפני שהוא דיבר איתי ואח"כ הוא הבין אותי ולקח על עצמו לא לעשות את זה יותר (להשתדל לפחות..). שוב התרחקתי ולא רציתי אפילו להסתכל עליו, אני לא יודעת מה לעשות זה מאד מפריע לי. אצל מי הבעיה, אצלו או שמא זה באמת טבעי ואני לוקחת את זה יותר מידי קשה?? אני רוצה לציין שאני לא אישה של "כואב לי הראש" וכאלה.. ואני מפנקת אותו בסקס.אז מה הבעיה??.

I C E M A N 7

New member
לא מספיק שהוא חרמן, הוא גם שקרן

ענק

miki2be

New member
תודה

האמת,היו כאלה שאמרו לי שהוא חולה מין וזאת היתה נראית לי תגובה מופרזת. קיוויתי שתגידו שזה בסדר,זה קצת מעודד. ולא, אני לא דתיה

g u y 4 u

New member
אז זה בסדר.

תקראי את מה שכתבתי בתגובה להודעה הראשית שלך...

czar

New member
היו כאלה שאמרו לי שהוא חולה מין

ועוד ביזית אותו והלכת לספר מסביבך?? ולא אגיד הלאה מה אני חושב, האמת שכתבתי ומחקתי כי אין סיבה לפגוע בך ישירות, אבל את ילדה קטנה שלא למדה כלום על החיים עצמם.

miki2be

New member
לא ביזיתי

אמרתי שקראתי משהו כזה ומה הם אומרים על זה.. כי רציתי לדעת אם אני לוקחת את זה קשה מידי או שזה בסדר.. לא הזכרתי שזה קשור אלי

במבי53

New member
מי אמר לך ככה??../images/Emo67.gif

באיזה פורום ביקרת שאמרו לך ככה?? פורום
?? שאלוהים ישמור!!

shy777

New member
השקפת העולם הילדותית שלך זו הבעיה

אין אבל אין שום סיכוי שתשני אותו, ותכבלי את הדמיון שלו. כפי שאין שום סיכוי שתשני כל גבר אחר בנושא הזה. הוא צעיר, הוא בריא, והוא שומר לך אמונים. מה שהוא עושה בראש שלו לא בשליטתך. גם אם תאסרי עליו באלפי חרמות והשבעות שיפסיק לאונן, הרי לא יעזור לך. ואין לכך שום קשר לעובדה שאת מלכת המיטה העולמית. הפתרון? התבגרי. אל תגרמי לו בעקבות הלחץ שלך לשקר. כי זה בדיוק מה שאת עושה. אביר על סוס לבן יש רק באגדות. בעלך הוא בשר ודם. אפשרות אחרת: נסי להבין מה מגרה אותו, מה עושה לו את זה, ובמקום ללכת נגדו לכי איתו, עם הדמיונות והפטנסיות. ובכך תקחי חלק בהם.

במבי53

New member
תגידי

אבירים על סוסים לבנים לא מאוננים?
את בסדר את. כל מילה בסלע

I C E M A N 7

New member
לא כל מילה בסלע

הסייפא שלה הוא פוטנציאל לעוגמת נפש. ניתן להבין ממנו שניתן למנוע מבעלה לצפות בפורנו, אם היא רק תדע מה לעשות. מה מגרה אותו? היא יכולה לראות את זה בקלות. היא הרי יודעת להיכנס להיסטורי (והאדיוט לא יודע לעשות קלין). ומה היא תגלה? שהוא מתגרה מנשים זרות, בד"כ מנותחות, שעושות דברים מזעזעים ושלא נשארות לישון כפיות בלילה. מה בדיוק היא אמורה לעשות עם המידע הזה? ואני רואה שגם את בפרנויות דתיות

במבי53

New member
טוב אני חוזרת בי

כל מילה בסלע חוץ מהשורה האחרונה
ואתה, אל תהיה קטנוני
והיא גם כותבת שהיא לא דתיה..... אז מאיפה לה הגישה הסגורה הזו? וכן - אני בחרדת דת

g u y 4 u

New member
רבותי - אומרים "כל מילה בסלה" ../images/Emo9.gif

ולא בסלע. האיות הנכון הוא עם "ה". הפירוש....זה כבר אולי בפוסט אחר.

רפסודיה

New member
כנראה יש גם סלה וגם סלע:

ציטוט מתוך מילון השפה העברית: http://www.safa-ivrit.org/expressions/mila.php " אחד הביטויים האהובים על כותבי התגוביות ("טוקבקים") באינטרנט הוא "כל מילה בסלע". בביטוי הזה משתמשים כשרוצים לשבח תגובה קודמת על דברים ממצים ומדוייקים, ולהביע הסכמה עם הנאמר בה. יש המסבירים שהביטוי הזה הוא קיצור של "כל מילה חקוקה בסלע", אולי כתרגום מביטוי דומה באנגלית. אבל באנגלית אומרים "carved in stone" (חקוק באבן) רק כשמדברים על התחייבות שאין לסגת ממנה. במקרה זה, הביטוי ככל הנראה איננו מתורגם, אלא הוא המצאה ישראלית מקורית המבוססת על ביטוי מן התלמוד. במסכת מגילה שבתלמוד נאמר (בארמית): מִלָּה בְּסֶלַע, מַשְׁתּוֹקָא בִּתְרֵין (שתיקה בתרי), ופירושו: אם מילה שווה סלע אחד, השתיקה שווה שניים. כוונת הביטוי התלמודי היא להזהיר מהפרזה בדיבור: טוב לדבר, אבל מוטב לשתוק מאשר לדבר יותר מדי. סלע – מטבע קדום. לא יקר במיוחד, שווה למחצית הזוז (ראו תמונה). "סלע" מתקופת בר-כוכבא כלומר, בעברית המודרנית, קיצצו חצי מהביטוי המקורי ושינו את משמעותו. בעיניי, יש דווקא חן בביטוי המחודש, ולא הייתי פוסל אותו. אבל ראוי לומר שהביטוי אינו לגמרי תקני, ומומלץ לפחות להכיר את מקורו התלמודי. כל הביטויים | מילים וצירופים | ביטויים ומקורם שאלה של משמעות | תחומי משמעותכל הזכויות שמורות © רוני הפנר 2004–2009 "

I C E M A N 7

New member
חרא של שור

או בתרגום מאנגלית בולשיט. הרמתי טלפון למייט שלי מאנגליה והוא קבע חד משמעית שיש ביטוי כזה "written in stone" שמשמעותו מקובע סופית, דבר שאינו ניתן להפרכה. והפעם באמת כל מילה בסלע רבאק (קפוץ לי שוב גיא
)

במבי53

New member
מסכן../images/Emo4.gif פעמיים הפלת אותו

על לא עוול בכפו. קודם כל, לנושא הזה (בעל מאונן מול המחשב) כבר צמח זקן מרוב שדוסקס כאן. תוכלי לזפזפ כאן אחורנית ולמצוא דיונים בענין. לאייסמן כנראה כבר נשבר מזה
אז מההתחלה: אצל גברים, אין קשר בין לאונן לבין סקס עם האשה. טבעי ונורמלי שגבר יצפה בפורנו ויאונן. לגבר יש אובר צרכים שהוא זקוק לספק ולא את תמיד זו שתיתני את המענה. הוא לא הלך לזונה. הוא כולה ישב באינטרנט. זה בסדר גמור. הסצנות שלך מיותרות לגמרי (אגב, את דתיה?) וכדאי לך מאד להפסיק להגביל אותו. חבל שתגרמי לו למצבים שאין צורך שיעמוד בהם ויופל על ידך (קודם סוטה ולקינוח שקרן ועוד היד נטויה (תרתי משמע
)) עדיף ורצוי עבורך שהוא יתעסק עם המחשב כדי לפרוק את יצרו כי אם לא - תמצאי אותו מחפש ומוצא את סיפוקו בחוץ. סתם תחבלי בנישואין שלך. לחינם. צאי מזה. הכל בסדר שחררי לחץ

למעלה