זה חוזר על עצמו כמו מנטרה!!!!!
מה יהיה? זה לא יגמר? לא תבינו שגברים נהנים מפורנו בלי קשר לאיכות או תדירות יחסי המין? ושוב נחזור על המנטרה שחוזרת על עצמה. גברים צופים בפורנו, מתרגשים מפורנו, נהנים מופרנו, רוצים פורנו, מחפשים פורנו, מתענגים על פורנו, מאוננים על פורנו. זה לא נגדך - זה בעדו. פורנו מאפשר "לקחת חלק", "לחוות" אקטים שאינם חלק מהרפרטואר הזוגי. הוא לא מחייב חיזור, לא מחייב מאמץ, לא מחייב תשומת לב. פורנו מאפשר להגיע לפורקן בלי לחשוב על האם בת הזוג גמרה או לא, האם הביצוע טוב או לא, האם הזין שלו גדול מספיק או לא, האם הוא מספיק להטוטן או לא ועוד ועוד... הסיבה שגברים אוהבים פורנו זה מכיוון שגברים הם יצורים שנמשכים לדברים חזותיים. הם נהנים משדיים, מכוס, מתחת, מעירום שגורמים למוח לחשוב מחשבות זימה על כל איבר בלי קשר למי הוא מחובר. אין להם תקשורת רגשית עם האיברים או האקטים. הם לא חושבים אני אוהב את הכוס שלה בגלל שהיא זרקה את הזבל היום, הם לא חושבים במושגים של "אני אמצוץ לה כי היא אמא נפלאה והיא קנתה לי היום מתנה ופירגנה לי". גברים נהנים מסקס בלי רגשות. הפורנו מאפשר את זה. כמו כן יש דברים שאת לא מוכנה לעשות, לא רוצה לעשות, לא מעלה על דעתך לעשות - הם מקבלים את זה בפורנו. בדיוק את כל מה שאת לא מוכנה לעשות. ועוד ועוד ועוד.... אז תפסיקי להפגע מזה שבן זוגך נהנה מפורנו. והוא נהנה מפורנו, אבל בגלל שהוא יודע שתפגעי מזה - הוא מסתיר ממך. הוא אגב, גם היה מת לזיין את בר רפאלי - אבל כשתשאלי אותו, הוא יגיד לך שהוא ממש לא נמשך אליה והיא לא עושה לו את זה פשוט כי את הרבה יותר יפה ממנה, הרבה יותר שווה ממנה והכי כוסית בעולם.