בעלי ג'ילרה ראנר 180\200...

איילR

New member
../images/Emo2.gif

אתה תגרום לי בסוף להזמין איזה ראנר SP 180 ביבוא אישי...
(דרך אגב הSP כבר לא מופיע באתר של ג'ילרה...תקנות הפליטה כנראה הכריעו אותו..זצ"ל)

איילR

New member
אני מניח שימיו ספורים...

קטנועי ה2 פעימות ה"לא ירוקים" מתאיידים לאט לאט...(לדוגמא האפריליה SR150/125 )

סקניה

New member
אני מכיר אחד שהרכיב קיט מאלוסי

180 סמ"ק על הונדה פנתאון 2 פעימות. אני מחכה שיגמור הרצה כדי לראות אם יש מצב לרייס מול השדון..

השדון מזדיין בסבלנות...

אבל רק מיידע את המשאית... שככל הידוע לי, אם זה קיט של מאלוסי, שוב, מדובר בנפח של 170 ולא 180 סמ"ק.
מחכה לעדכון משטח...

אהההמ אההההמ. כסף?

רק תגיד זמן ומקום ואני מתייצב עם כל GPX שרק תרצה (עדיף של איירין, ככה, לזכר הימים). הכפפה באוויר R, לך נשאר רק להניף את היד ולתת לה לנחות עליה.

R1100

New member
אני שמעתי כסף???

אוו קיי, שים לב ידידי, כן אתה, זה שחושב שהוא יכול לתת בראש ל-GPX... זה אולי נכון שיושבים עליו רוכבים מסוימים, לעומת זאת, אם אין לך התנגדות לתת לטיטו לרכב עליו בזמן הניסוי הזה... כל שקל שאתה שם, אני שם פי חמש מהצד השני...איך??? תן לנו כביש, תאריך ושעה, אנחנו שם!!! אה...ותביא איתך מזומן... שיהיה בהצלחה!

6טוס

New member
מה קרה לgpx ??? ../images/Emo4.gif

בכל אופן אל תקראי לו קורקינט
, אני ירדתי מה r6 לפני כחודש ואני פשוט מרוצה מה vxr 200 .....פשוט חמוד ,עם הרבה כוח יחסית לקטנוע . אני חושב שאת תסתדרי יפה מאוד אבל קחי בחשבון שהוא מאוד גבוה ( גובה מושב 82 ס"מ ) מקווה שעזרתי ( העלית לי געגועים לR
)

Skid McMarks™

New member
חלילה לא התכוונתי להעליב את הראנר..

הוא דווקא די מוצא חן בעיני, והנתונים שלו נראים מרשימים למדי.

Skid McMarks™

New member
ראיתי את זה כבר...

התרשמתי מאוד מה-VXR. על הנייר ומתיאורים של אנשים הוא נשמע ממש מעולה ומתאים לצרכים שלי. אם היה לי כסף לשיפורים גם היה לי כסף להחזיק את קיפ ותאמים לי שאני רוצה.בלב יש לי מקום רק לאחד - קיפ שלי.

אייל026

New member
את מגיעה לתרגול הרכיבה בפ"ת היום?

אם כן, ואם יסתדר לי להגיע, אולי תוכלי לרכב על הראנר שלי כמה דקות (אחרי שנעשה לך טסט פנימי כמובן...
).

למעלה