בעלי ג'ילרה ראנר 180\200...

Skid McMarks™

New member
בעלי ג'ילרה ראנר 180\200...

עקב מצב כלכלי עגום אני שוקלת לעבור לקורקינט. ברור לי שאני אתבעס מזה, השאלה היא עד כמה... שמתי עין על הג'ילרה ראנר בתור תחליף זמני לכשנה. מישהו מוכן להביא סיבוב?

Moo Moo

New member
GPX... נשמע מעניין, אבל אני ישנה את

השם שלו ל"סקיפ". תגידי את באה ביום חמישי למפגש ר"ג
ולפי מה שאני הבנתי מכמה רוכבי ג'ילרה ראנר, זה שהוא קטנוע ספורטיבי, משמע לא הנוחות והפינוק של הקטנועי מנהלים, אבל התנהגות הספורטיבית שלו גורמת טיפה יותר הנאה מאשר קטנוע מנהלים... אבל בוא נשאיר את התשובה לרוכבי ראנר אמיתיים.

לא נחשב, ראנר 50 זה צוציק....../images/Emo67.gif

חבוב הראנר שלך לא נחשב, נוסעים בו 10 דקות על פול גז ונתפס המנוע, לזה אתה קורה קטנוע?

Ofirdt

New member
הסטלן צודק.....

זה היה 30 דקות של פול גז אצלו.. אצלי זה היה טיפה יותר מחצי...... אבל עדיין לא אמור להתפס המנוע

© DrorZi

New member
נכון ../images/Emo70.gif עדיף דיוק ../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif

איילR

New member
הזלזול מהשטן...

יקירתי אני מוכן לשים כסף שVXR 200 יכה שוק על ירך את הGPX שלך כמעט בכל מצב (בטח בתאוצות), ואפילו צביעת ה"טלפוניקה" לא תעזור לך. ובכלל אם יצא לך לעמוד ברמזור עם סקיפר אדום, מצ'וקמק למראה, עם צמיגים ברוחב של חצי שקל...אל תנסי ל"פתוח" איתו... כי השד יצא מהבקבוק... והGPX ירצה להחליף ,מהבושה..., את צביעת ה"טלפוניקה" בצביעת "מפלגת הגימלאים"

Skid McMarks™

New member
דבריך לא לעניין. בעיקר לא הנימה

המזלזלת. כשיהיה לך משהו ענייני להגיד - תגיד.

איילR

New member
בעניין העניין...

להכנס לפורום קטנועים ולזלזל באחד הקטנועים המוערכים כאן זה לא לעניין... יש לך יומיים וחצי GPX והVXR הוא קורקינט בשבילך? אני חוזר ואומר ה"קורקינט" ישפיל את הGPX כמעט בכל מצב...

Skid McMarks™

New member
מישהו פה לוקח יותר מדי ללב...

ומפגין קצת מעט מדי חוש הומור. קח דברים בקלות, אף אחד לא התכוון לזלזל בכלום ואם דעתי על ה-VXR היתה מזלזלת לא הייתי שוקלת בכלל לקנות אותו. אז לך תנבח על עץ אחר.

למעלה