בעיר הזו

mr_lonely

New member
בעיר הזו

בעיר הזו הכל נסגר מוקדם. דממה ברחובות, הקור הקפיא את כולם. אותו קריין מדווח בכל הבתים על אותו אירוע, מכל הבתים נשמעת אותה אנחה, הכל כבר ידוע. פה מתהלך לו עובר ושם חוזר לו שב, בעיר כזו בדיוק אני כותב עכשיו. בעיר הזו הכל נסגר מוקדם. האוהבים מזמן ספונים בביתם. עסוקים באהבתם, מין הסתם... בעיר הזו אני נמצא, אהובתי בעיר שלה והכל נסגר מוקדם...

מרחק גאוגרפי

אתה בעירך אני בעירי בנינו מפריד מרחק גאוגרפי אך החום והאהבה חוצה כל הפרדה אף שאתה בביתך ואני בביתי אין מי שיוכל לקחת אותך מהלב שלי אתה בעירך אני בעירי אך הקירבה היא גדולה כי אתה בליבי והמחשבה עליך מחממת אותי.

mr_lonely

New member
את האישה

אילו היית באה ואומרת פתאום שביננו מפריד גורל וחלום, בעצב הייתי מחבקך לשלום, שוכח את שהביאני עד הלום. זו רק הדרך שמפרידה ביננו, נהר הירדן שזורם ביננו. מי כמוך לדעת,אלה רק מרחקי דרכים וכשנוסעים מהר, המרחקים קצרים... הרי תדעי, אישה. דעי, את האישה ! דרכך ונפשך שומר מעוד אכזבה, רואה אותך, מתכסה בתכלת של אהבה.

אתה הוא האיש

אתה במילותך במבט שבעינייך בחום הקורן סביבך ברגש הממלא אותך באמת ובכנות שבך באושר שבכל רגע איתך כשנכנסת לחיי פחדתי נורא הרי הלב הזה ידע מהיא אכזבה אך אתה בסבלנות מרובה ריפאת והבאת מזור לציפור פצועה אתה הוא האיש שבוא אני בוטחת אתה הוא האיש שנתן לי בחזרה להאמין שיש מקום לאהבה. אתה הוא האיש......

mr_lonely

New member
לא פסה תקוה

אם רק תצררי בלונים בקשת של גוונים ובעינייך שוכנת אהבה, לא פסה תקוה. אם ירח לוטף ענן, צליל צעדייך מטופף בגן ובלבך עוד אהבה, אל תאמרי: פסה תקוה. בעינייך אביט, אפרש עד תום. עוד יבוא יום, יתגשם החלום. ראשך זקפי, הביטי בגאווה עוד לא פסה התקוה. אנא זכרי ליל ירח מלא ופריחות. אל תשכחי, נקשרו יחד גורלות. וגם אם לפעמים "פאק העולם" עדיין לא פסה תקוה מהעולם.

יערית 1

New member
מצפה

למרגלות ההר, בין מיצר לנהר, בין ים לשמים, מסתתרת לה, מצפה לאהובה, תכלת כסותה, בנפשה מנגינות, ובליבה סערות.

mr_lonely

New member
כמו שאני אוהב

תבואי אליי כמו שאת, כבת מדבר, לא כבת מלך. לא בחזייה מקושטת, לא בשמלת תחרה, תבואי פרועה וסתורה. תבואי אליי כמו שאת, תקחי אותי כמו שאני, כאחד העם, כבן מדבר. כמו שאת, כמו שאני, כמו שאני אוהב.

יערית 1

New member
כמו שאתה

אבוא עטופה באהבתך לבושה במילותיך, מבושמת בנשיקותיך, מחובקת ברוך. תבוא אלי כבן מדבר, כאיש בנכר, כהלך רחוב, כאדם קרוב. כמו שאתה.

mr_lonely

New member
לו רק ידעה...

עד כמה אהבתי הליכתה לצידי בדממה, תקוות זוהרות בעינה עד כמה אהבתי. לו רק ידעה...

יערית 1

New member
שמעתי אהבה

היום שמעתי אהבה, היום רגשת בתאווה, דמעה אחת נצצה, צבטה ליבי בדאבה.

mr_lonely

New member
קרובה

קרובה אל לבי, קרובה אל נשמתי, בחלומותיי ובהזיותיי. לו רק היית פה בשבילי..... בשבילנו !

../images/Emo23.gifקולות ליבי ../images/Emo14.gif

הקולות שאני שומעת הם קולות ליבי הוא שר לי מזמר לי בוכה לפעמים מאושר לעיתים הרגשות שעולים בי הם המנחמים המלטפים לפעמים זיכרונות מכאיבים אבל הם חולפים ועוברים לבכות זה מותר ורצוי אם זה משחרר אבל להעריך את הקיים זה תמיד מנחם שירי לי .....

mr_lonely

New member
בינך וביני

צאי והביטי בחלונך מצע נהדר של תכלת לרגלייך כאותו מצע שנשקף בחלוני וביננו שוטף גאון הירדן. ולו רק יכולנו היית שטה במורדותיו, הייתי מביאך אליי מהים שלך לים שלי.

כל הנחלים זורמים לים

כנהר הזורם אל הים זורמת אני אליך כנהר הזורם בכיון אחד אני במסלול הזרימה כנהר הנשפך אל נקודת המים הגדולה אני נשפכת לתוכך ומתמזגת בך כל הנהרות זורמים לים ואני, זורמת אליך אל הים שלי ומתערבלת בך.

mr_lonely

New member
הצופה בגלים

לליבי הפריחה יונים מלבבה, גלים גלים בתכלת ים שלחה. ביד מחבקת לצידי עמדה בדממה, במילה אוהבת מלאה ליבי ערגה. לאן נעלמה מפריחת היונים ? אנה פנתה הצופה בגלים ?

שובר גלים

ללא התראה נדמה המנגינה השקט והדממה לא התקבלו בברכה רגע בזרועתיו ולבדי ברגע הבא נגדעה נותצה כגל המשבע ליבשה בשובר הגלים היא נופצה

mr_lonely

New member
מזח

מזח נטוש, נטוש ועזוב. קצף גלים, לבן ושוצף. אופק רחוק, רחוק עד אין סוף. געגועים למה שמה שכבר לא יקרה. מזח, קצף ואופק, סימני דרך של חיים.

למעלה