בעיננת יונים

בעיננת יונים

יש לי בדירה מרפסת שיש בה חור בתקרה ויש שם קן של ציפורים אני מעוניינת להוציא משם את היונים ולא הצלחתי בשום דרך למישהו יש רעיון?

מה הבעיה בסתימת החור ? תוציאי את הקן,ותסתמי את החור,באמצעי שלא יאפשר להם לחזור.

החור בקיר בנוי כך שלא ניתן להגיע

לקן. ניסיתי להפחיד את היונה עם מטאטא כדי שתברח וזה לא עבד ואני לא רוצה לסתום את החור בזמן שהציפור שם

miromiro

New member
אל תסתמי!!!-גםאם במקרה היונה לא..

לא תהיה שם סביר להניח שהיא דוגרת ולכן היא לא ממהרת לברוח. תני לגוזלים לבקוע (אם יש לך ילדים אזי מעקב שקט ולא פולשני אחר התהליך הוא חנוכי ויפה) לאחר שיגדלו ויוכלו לעזוב את הקן , תוכלי לרסס נגד מזיקים ולסתום את החור כדי שלא תצטרכי לעבור זאת שוב בכל שנה , עם כל הכבוד ליונה, פעם אחת זה מספיק. בקיצור היא תפסה ראשונה, תני לגוזליה לחיות ולה לממש את האמהות גם אם לא מדובר פה בפורום זכויות בעלי-חים.... תבורכי מאיר

מה עם זכויות בעלי חים בשל בן אדם?

היונים לא רק מלכלכים, אלא מעבירים מחלות לא סמפטיות...כמובן לזרוק את הקן עם הקטנים, לא הייתי עושה... לא ברור לי, אך אי אפשר להגיע לחור בתקרה... במקום ריסוס כימי, למדתי מגנן דבר חכם: לקנות טבק הזול ביותר שיש, ולפזר בגינה...כל המעזיקים בורחים...אולי לתלות טבק לקרבתם זה עוזר בעתיד.

ד י ג ר

New member
לקשור שקית ניילון סמוך לפתח

כל משב רוח יזיז את השקית והיונות יפחדו ולא יבואו יותר. זה עוזר, בדוק. בהצלחה.

Rשף

New member
תלוי ביונים

היו לי במרפסת יונים, מה לא ניסינו: שקיות ורצועות נייר כסף- היונים נבהלו ליום וחזרו קוצים-היונים הצליחו לעמוד ביניהם והתגרדו בכיף דבק-צובר לכלוך ונהיה מגעיל את הבעיה פתרו אלו שקנו מאיתנו את הדירה על ידי רשת לולים מכוערת

פתרון : תלי קצת שום יבש בפתח החור

היונות לא יכולות לסבול את ריח השום הנחתי שום במרפסת ליד קן יונות ממש בלי כונה.. היונה לא התקרבה יותר לקן בהצלחה

למעלה